ja ne, ale fotr !!! ja mistama koukal radsi do telefonuLukas H. píše:110 a viditelnost 10? Jsi sebevrah?patras píše:sem dneska jel z prahy domu .. libovka, na dalnici 10 cisel snehu, viditelnost 10m, pri 110 uz to byl docela mazecLukas H. píše: Jen aby jsi nejela rovne...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klub čtenářů.....
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Bych mu asi slapal na brzdu...patras píše:ja ne, ale fotr !!! ja mistama koukal radsi do telefonuLukas H. píše:110 a viditelnost 10? Jsi sebevrah?patras píše: sem dneska jel z prahy domu .. libovka, na dalnici 10 cisel snehu, viditelnost 10m, pri 110 uz to byl docela mazecJa jezdim rychle ale tohle bych si nedovolil. Asi se mam moc rad. Jo a zapomnel jsem ti zacalnout ty cd, tagze priste mas u me pivsona .. dikas
N54 PWR
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
taky sem do fora kdysi neco poslal o svoji stary (neco jako ze do vseho keca a nicemu nerozumi) Jo ale co cert nechtel, prisel mi mejlik s odkazem na topic ve foru a mlada klikla sem, klikla tam a byl ohen na strese ....rene kurc píše:No ty woe bych si dal majzla s těma postama vo tchýni.....kaca píše:Dejvx: proč tchyni: protože mne s.rečert nikdy nespí....
a proto píšu místo některých slov ......patras píše:taky sem do fora kdysi neco poslal o svoji stary (neco jako ze do vseho keca a nicemu nerozumi) Jo ale co cert nechtel, prisel mi mejlik s odkazem na topic ve foru a mlada klikla sem, klikla tam a byl ohen na strese ....rene kurc píše:No ty woe bych si dal majzla s těma postama vo tchýni.....kaca píše:Dejvx: proč tchyni: protože mne s.rečert nikdy nespí....
Si doma nedokazete udelat poradek nebo co?rene kurc píše:a proto píšu místo některých slov ......patras píše:taky sem do fora kdysi neco poslal o svoji stary (neco jako ze do vseho keca a nicemu nerozumi) Jo ale co cert nechtel, prisel mi mejlik s odkazem na topic ve foru a mlada klikla sem, klikla tam a byl ohen na strese ....rene kurc píše: No ty woe bych si dal majzla s těma postama vo tchýni.....čert nikdy nespí....
N54 PWR
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
koukam, rene si dupne a uz z toho mame debatni krouzek.
Skoda ze bych asi mel jit spat, v sedm mam bej t praci... No nevim, nechce se mi, zas celej den vysvetlovat nejakymu stupid uciteloj, kterej si hraje na spravce site, co je to e-mail atd ....
(nic proti ucitelum ale clovek si udela nazor po par servisech)
Skoda ze bych asi mel jit spat, v sedm mam bej t praci... No nevim, nechce se mi, zas celej den vysvetlovat nejakymu stupid uciteloj, kterej si hraje na spravce site, co je to e-mail atd ....
(nic proti ucitelum ale clovek si udela nazor po par servisech)
patras:bude jedna hodina, asi do toho taky prestanu cucet protoze za sest hodin do toho budu cucet zase v praci.
Jiank ty zpravy jsem videl, ale ja z toho pochopil, ze to odnesl spolujezdec toho prvniho auta, co do nej narazilo to BMW.Nevim mozna se pletu, a taky rikaly ze to byla chyba toho prvniho.
Jiank ty zpravy jsem videl, ale ja z toho pochopil, ze to odnesl spolujezdec toho prvniho auta, co do nej narazilo to BMW.Nevim mozna se pletu, a taky rikaly ze to byla chyba toho prvniho.