Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 528i?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
gelty
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gelty »

Clapi, potřebuju poradit, koukněte se do rubriky E 39, mám tam nové téma. :roll:
Mám možnost koupit 528i ale nevím jak u ní poznám r.v.97?
Dělal se třeba sériově už multivolant, nebo tak něco?
On totiž si to dovezl z říše, a moc mu nevěřím, prý jen 105 000km!!! :twisted:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

no ja bych tem 105ti klidne veril, uz jsem mel typicky mestsky auto, od cloveka co s tim autem fakt vyjel za mesto jen na dusicky a i ja jsem jezdil takovym stylem hodne dlouho, a tam je sakra tezky najezdit pres 15tisic km rocne.
abdul

#3 Příspěvek od abdul »

a prave proto nema servisku a origos technicak s osmi majitelama:)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

no prave ja treba s granadou jezdil v dobe kdy jsem jezdil vosm kilaku do prace a osm z prace plus do kramu do kina a tak, vzhledem k bydleni i nakupy jsem mel cestou, najezdit mesicne pres 1500 stalo sakra prace. proste nebylo tehda uz kam. A ja znam sakra moc lidi co takhle jezdi autem, maji auto na jezdeni do prace protoze je pro ne lepsi jet 8km autem 30minut nez to samy MHD s ctyrma prestupama. A celej den jim stoji auto pred kanclem, 12 mesicu v roce. Coswortha kteryho sem mel byl po clovekovi z nachoda co s nim jezdil jen od brezna do rijna, z nachoda do hronova a zpet.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

darmon píše:no prave ja treba s granadou jezdil v dobe kdy jsem jezdil vosm kilaku do prace a osm z prace plus do kramu do kina a tak, vzhledem k bydleni i nakupy jsem mel cestou, najezdit mesicne pres 1500 stalo sakra prace. proste nebylo tehda uz kam. A ja znam sakra moc lidi co takhle jezdi autem, maji auto na jezdeni do prace protoze je pro ne lepsi jet 8km autem 30minut nez to samy MHD s ctyrma prestupama. A celej den jim stoji auto pred kanclem, 12 mesicu v roce. Coswortha kteryho sem mel byl po clovekovi z nachoda co s nim jezdil jen od brezna do rijna, z nachoda do hronova a zpet.

Ten Cosworth byl cernej, nebo cervenej ????
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

cernej
Odpovědět