Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Poutani se...
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:vita píše:darmon píše:at si kazdej dela co chce.
přesně tak ,ale ten co se nepřipoutá schytá od poldů pokůtku![]()
tvoje baba schyta pokutkuza tech osm let nemam ani jednu.
Já ti to neberu,já dostal tak 200kč za 15let,ale od tý doby co mi někdo promluvil do duše

POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,POUTAT,
kua asi sem naxcanej

Lukas H. píše:JFK píše:Lukáši, nesouhlasím: když do někoho nabouráš, a jde o banální nedání přednosti v jízdě, normálně pokuta za 2000 tisíce, pár pomačkaných plechů a jde o hovno. Ale poškozený borec nebude připoutaný, rozseká si držku, může si udělat cokoliv, tak se z toho může vyklubat těžký ublížení na zdravý s trvalejma následkama a ty jsi v prdeli... Z banálního ?ukance se stane těžké ublížení. Z vlastní zkušenosti: manželka nedala přednost, poškozená nebyla připoutaná, jela místo 50km/hod 105km/hod, měla tři měsíce řidičák. A díky tomu, že nebyla připoutaná a rozbila si ksicht (jizva=trvalý následek), tak manželka lítala po policajtech a právnících a hrozil jí soud. Nakonec nás to stálo mimosoudně 30k. Jinde v Evropě by se zkoumalo, jak by si rozbyla hubu když by byla připoutaná a podle toho by se to vyšetřovalo dále. Takže tím v podstatě "ohrožuješ i práva toho druhého", protože tady ty zákony stojí úplně za hovno...
A to nemluvím o tom, že pro každého je to snad plus být připoutaný:)))
V tom jsem zase asi jinej, beru navedomi ze je moje blbost ze nejsem pripoutanej a pokud bych se dostal do stejne situace jako ty pises tak bych po tve manzelce nic nechtel...
no ty by jsi možná nic nechtěl, ale prokurátor chtěl, a to je rozdíl!:)
Anonymous píše:Lukas H. píše:JFK píše:Lukáši, nesouhlasím: když do někoho nabouráš, a jde o banální nedání přednosti v jízdě, normálně pokuta za 2000 tisíce, pár pomačkaných plechů a jde o hovno. Ale poškozený borec nebude připoutaný, rozseká si držku, může si udělat cokoliv, tak se z toho může vyklubat těžký ublížení na zdravý s trvalejma následkama a ty jsi v prdeli... Z banálního ?ukance se stane těžké ublížení. Z vlastní zkušenosti: manželka nedala přednost, poškozená nebyla připoutaná, jela místo 50km/hod 105km/hod, měla tři měsíce řidičák. A díky tomu, že nebyla připoutaná a rozbila si ksicht (jizva=trvalý následek), tak manželka lítala po policajtech a právnících a hrozil jí soud. Nakonec nás to stálo mimosoudně 30k. Jinde v Evropě by se zkoumalo, jak by si rozbyla hubu když by byla připoutaná a podle toho by se to vyšetřovalo dále. Takže tím v podstatě "ohrožuješ i práva toho druhého", protože tady ty zákony stojí úplně za hovno...
A to nemluvím o tom, že pro každého je to snad plus být připoutaný:)))
V tom jsem zase asi jinej, beru navedomi ze je moje blbost ze nejsem pripoutanej a pokud bych se dostal do stejne situace jako ty pises tak bych po tve manzelce nic nechtel...
no ty by jsi možná nic nechtěl, ale prokurátor chtěl, a to je rozdíl!:)
jsem se nepřihlásil:)
Jezdit nepřipoutanej může jenom naprostej dement, většina z vás tu má celkem nový bawce...a tudíž i airbag. Co udělá vystřelenej airbag s nepřipoutanym člověkem je celkem známý ale pro ty natvrdlý nebo neinformovaný - zlomí vám vaz a je úplně jedno jestli jedete 50 nebo 150, stejně tak jestli jste viníci nebo ne. je to bezohlednost...někdo udělá malou chybu ( každej chybuje ), vy to do něj naperete ( nebo on¨do vás ) i v relativně malý rychlosti a vy to nepřežijete...můžete bejt na svý machrovský manýry hrdý tak leda v hrobě a ten druhej má na krku soud a do smrti zkaženej život...kvůli vaší nezměrný blbosti. a kdyby jste náhodou přežili, budou z vás nadosmrti kriplové. Pokud se tu někdo ohání pojištěním...to funguje na principu solidarity, nikdo z vás neplatí tolik, aby to pokrylo náklady na jeho zbytečný léčení.
-
- Kontaktovat uživatele:
BMW_POSITIVE píše:Jezdit nepřipoutanej může jenom naprostej dement, většina z vás tu má celkem nový bawce...a tudíž i airbag. Co udělá vystřelenej airbag s nepřipoutanym člověkem je celkem známý ale pro ty natvrdlý nebo neinformovaný - zlomí vám vaz a je úplně jedno jestli jedete 50 nebo 150, stejně tak jestli jste viníci nebo ne. je to bezohlednost...někdo udělá malou chybu ( každej chybuje ), vy to do něj naperete ( nebo on¨do vás ) i v relativně malý rychlosti a vy to nepřežijete...můžete bejt na svý machrovský manýry hrdý tak leda v hrobě a ten druhej má na krku soud a do smrti zkaženej život...kvůli vaší nezměrný blbosti. a kdyby jste náhodou přežili, budou z vás nadosmrti kriplové. Pokud se tu někdo ohání pojištěním...to funguje na principu solidarity, nikdo z vás neplatí tolik, aby to pokrylo náklady na jeho zbytečný léčení.
Tak tohle mozna plati u moji kary z 93ho.... nove kary ti bez pasu bag nevystreli....
RuDoSh píše:BMW_POSITIVE píše:Jezdit nepřipoutanej může jenom naprostej dement, většina z vás tu má celkem nový bawce...a tudíž i airbag. Co udělá vystřelenej airbag s nepřipoutanym člověkem je celkem známý ale pro ty natvrdlý nebo neinformovaný - zlomí vám vaz a je úplně jedno jestli jedete 50 nebo 150, stejně tak jestli jste viníci nebo ne. je to bezohlednost...někdo udělá malou chybu ( každej chybuje ), vy to do něj naperete ( nebo on¨do vás ) i v relativně malý rychlosti a vy to nepřežijete...můžete bejt na svý machrovský manýry hrdý tak leda v hrobě a ten druhej má na krku soud a do smrti zkaženej život...kvůli vaší nezměrný blbosti. a kdyby jste náhodou přežili, budou z vás nadosmrti kriplové. Pokud se tu někdo ohání pojištěním...to funguje na principu solidarity, nikdo z vás neplatí tolik, aby to pokrylo náklady na jeho zbytečný léčení.
Tak tohle mozna plati u moji kary z 93ho.... nove kary ti bez pasu bag nevystreli....
to je sice mozny ale pri mim stesti bych naboural do nekoho kdo ma karu prave bez blokace airbagu

skautik píše:RuDoSh píše:BMW_POSITIVE píše:Jezdit nepřipoutanej může jenom naprostej dement, většina z vás tu má celkem nový bawce...a tudíž i airbag. Co udělá vystřelenej airbag s nepřipoutanym člověkem je celkem známý ale pro ty natvrdlý nebo neinformovaný - zlomí vám vaz a je úplně jedno jestli jedete 50 nebo 150, stejně tak jestli jste viníci nebo ne. je to bezohlednost...někdo udělá malou chybu ( každej chybuje ), vy to do něj naperete ( nebo on¨do vás ) i v relativně malý rychlosti a vy to nepřežijete...můžete bejt na svý machrovský manýry hrdý tak leda v hrobě a ten druhej má na krku soud a do smrti zkaženej život...kvůli vaší nezměrný blbosti. a kdyby jste náhodou přežili, budou z vás nadosmrti kriplové. Pokud se tu někdo ohání pojištěním...to funguje na principu solidarity, nikdo z vás neplatí tolik, aby to pokrylo náklady na jeho zbytečný léčení.
to je sice mozny ale pri mim stesti bych naboural do nekoho kdo ma karu prave bez blokace airbagu
Do me muzes, airbag byl prvni co slo ven...

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:RuDoSh píše:Tak tohle mozna plati u moji kary z 93ho.... nove kary ti bez pasu bag nevystreli....
ani tvoje kara bez pasu nevystreli, zadna nevystreli.
jo a tobe uz mozna ani nevystreli s pasem) pac jestli tam je porad puvodni tak pekelne projizdis dobu na jeho vymenu
hned mam klidnejsi spani

BMW_POSITIVE píše:Jezdit nepřipoutanej může jenom naprostej dement, většina z vás tu má celkem nový bawce...a tudíž i airbag. Co udělá vystřelenej airbag s nepřipoutanym člověkem je celkem známý ale pro ty natvrdlý nebo neinformovaný - zlomí vám vaz a je úplně jedno jestli jedete 50 nebo 150, stejně tak jestli jste viníci nebo ne. je to bezohlednost...někdo udělá malou chybu ( každej chybuje ), vy to do něj naperete ( nebo on¨do vás ) i v relativně malý rychlosti a vy to nepřežijete...můžete bejt na svý machrovský manýry hrdý tak leda v hrobě a ten druhej má na krku soud a do smrti zkaženej život...kvůli vaší nezměrný blbosti. a kdyby jste náhodou přežili, budou z vás nadosmrti kriplové. Pokud se tu někdo ohání pojištěním...to funguje na principu solidarity, nikdo z vás neplatí tolik, aby to pokrylo náklady na jeho zbytečný léčení.
Moje řeč. Pro ostatní - nevím, že by airbag při nepřipoutání nevystřelil, mám nový auto a nikde v návodu to nepíšou. Zítra zavolám do Autecu a zeptám se na to.
A ještě něco (nerad o tom píšu) - asi před rokem a půl přišel můj kamarát o oba rodiče vinou nepřipoutání se - vystřelené abg je oba zabily!!!!!!
Bylo to v Praze na Černokostelecké při běžné rychlosti okolo 60tky....
Pro méně chápavé - jezdit bez pásu a s abg je sebevražda a můžete si tu silácky říkat co chcete. Doufám, že mi zase někdo napíše a? z té bouračky zveřejním fotky (jako v případě uhořelých na Barrandově) - tak na tyto nesmyslné požadavky neodpovídám. Pokud mi nevěříte, tak je pouze váš problém. Já s pásy problém nemám.
-
- Kontaktovat uživatele:
kompakt píše:BMW_POSITIVE píše:Jezdit nepřipoutanej může jenom naprostej dement, většina z vás tu má celkem nový bawce...a tudíž i airbag. Co udělá vystřelenej airbag s nepřipoutanym člověkem je celkem známý ale pro ty natvrdlý nebo neinformovaný - zlomí vám vaz a je úplně jedno jestli jedete 50 nebo 150, stejně tak jestli jste viníci nebo ne. je to bezohlednost...někdo udělá malou chybu ( každej chybuje ), vy to do něj naperete ( nebo on¨do vás ) i v relativně malý rychlosti a vy to nepřežijete...můžete bejt na svý machrovský manýry hrdý tak leda v hrobě a ten druhej má na krku soud a do smrti zkaženej život...kvůli vaší nezměrný blbosti. a kdyby jste náhodou přežili, budou z vás nadosmrti kriplové. Pokud se tu někdo ohání pojištěním...to funguje na principu solidarity, nikdo z vás neplatí tolik, aby to pokrylo náklady na jeho zbytečný léčení.
Moje řeč. Pro ostatní - nevím, že by airbag při nepřipoutání nevystřelil, mám nový auto a nikde v návodu to nepíšou. Zítra zavolám do Autecu a zeptám se na to.
A ještě něco (nerad o tom píšu) - asi před rokem a půl přišel můj kamarát o oba rodiče vinou nepřipoutání se - vystřelené abg je oba zabily!!!!!!
Pro méně chápavé - jezdit bez pásu a s abg je sebevražda a můžete si tu silácky říkat co chcete. Doufám, že mi zase někdo napíše a? z té bouračky zveřejním fotky (jako v případě uhořelých na Barrandově) - tak na tyto nesmyslné požadavky neodpovídám. Pokud mi nevěříte, tak je pouze váš problém. Já s pásy problém nemám.
no segra to letos poslala v 80ti celne do meze, byla nepripoutana a bag nic.... jen byl otisknuty make-up na krytu bagu....
RuDoSh píše:kompakt píše:BMW_POSITIVE píše:Jezdit nepřipoutanej může jenom naprostej dement, většina z vás tu má celkem nový bawce...a tudíž i airbag. Co udělá vystřelenej airbag s nepřipoutanym člověkem je celkem známý ale pro ty natvrdlý nebo neinformovaný - zlomí vám vaz a je úplně jedno jestli jedete 50 nebo 150, stejně tak jestli jste viníci nebo ne. je to bezohlednost...někdo udělá malou chybu ( každej chybuje ), vy to do něj naperete ( nebo on¨do vás ) i v relativně malý rychlosti a vy to nepřežijete...můžete bejt na svý machrovský manýry hrdý tak leda v hrobě a ten druhej má na krku soud a do smrti zkaženej život...kvůli vaší nezměrný blbosti. a kdyby jste náhodou přežili, budou z vás nadosmrti kriplové. Pokud se tu někdo ohání pojištěním...to funguje na principu solidarity, nikdo z vás neplatí tolik, aby to pokrylo náklady na jeho zbytečný léčení.
no segra to letos poslala v 80ti celne do meze, byla nepripoutana a bag nic.... jen byl otisknuty make-up na krytu bagu....
a kolik vazi? treba ta sedacka nerozpoznala, ze tam sedi

skautik píše:RuDoSh píše:kompakt píše:[quote="BMW_POSITIVE"]Jezdit nepřipoutanej může jenom naprostej dement, většina z vás tu má celkem nový bawce...a tudíž i airbag. Co udělá vystřelenej airbag s nepřipoutanym člověkem je celkem známý ale pro ty natvrdlý nebo neinformovaný - zlomí vám vaz a je úplně jedno jestli jedete 50 nebo 150, stejně tak jestli jste viníci nebo ne. je to bezohlednost...někdo udělá malou chybu ( každej chybuje ), vy to do něj naperete ( nebo on¨do vás ) i v relativně malý rychlosti a vy to nepřežijete...můžete bejt na svý machrovský manýry hrdý tak leda v hrobě a ten druhej má na krku soud a do smrti zkaženej život...kvůli vaší nezměrný blbosti. a kdyby jste náhodou přežili, budou z vás nadosmrti kriplové. Pokud se tu někdo ohání pojištěním...to funguje na principu solidarity, nikdo z vás neplatí tolik, aby to pokrylo náklady na jeho zbytečný léčení.
a kolik vazi? treba ta sedacka nerozpoznala, ze tam sedi

Stejne jako Rudosh...

N54 PWR