Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

neco se stalo :)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od darmon »

abdul píše:
me to je jasny doktore:) ono je to potom ale financne narocnejsi sranda... :)

no nevim, ja teda neznam ceny autodoplnku co jsou na obtiz, ale nemyslim si ze ze dodat plasty na auto, a kola co lezou z blatniku bude stat sakra vo moc vic nez ctyrpistkovy bremba, silny tehlice, a bushingy od proflexu. :) ja uz jinej nebudu proste od vlozenejch penez do auta cekam neco jineho nez ze se to bude libit pubertakum od pumpy. osobne kdybych chtel ladit sedmu tak by to proste probihalo jinak.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od darmon »

Salo píše:Podle mě at se podíváš do jakýhokoliv časáku a na net tak soutěže o tuningu sou o plastech,kolech a super barvě a třeba i doladěnym interieru už si někdy viděl výtěze soutěže kterej přijel rovnou z továrny se základem na autě?Já ještě nikdy a mám na autě sportovní podvozek i tlumiče a myslim,že prujezd zatáček je fak o něčem jinym než bez toho a čirý blinkry mám taky a suo určitě hezčí než ten oranžovej na 500 m viditelnej plast.

pise se to vitez :) a nevidel, ale docela by mne prekvapilo kdyby nekdo s tovarnou vyhral :) kdyz cilem je esteticky oplacat auto :) ten oranzovej na 500m viditelnej plast tam je proto aby byl na 500viditelnej a dal ho tam designer tovarny, paklize myslis ze tomu rozumis vic tak jo, ja to beru :)
Salo

#63 Příspěvek od Salo »

To Darmon:za vítěze se hluboce stidim nevin jak mne to napadlo :oops:
Samozřejmě,že netvrdim,že tomu víc rozumim,ale na E36 je to prostě hezčí a to je muj názor. :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od darmon »

stYdim :D
aby bylo jasno, ja proti jinejm blinkrum tak zas moc nemam, uz jednou jsem koketoval s myslenkou ze bych si dal na auto kourovy, protoze k stribrny metle by to slo, ale cely to padlo na tom ze bych z toho nic nemel, mne nezajima jak auto vypada a aby se nekomu libilo, ja jsem ten co sedi vevnitr, vyhrivany sedadla maj pro mne vetsi cenu :) a pak bily blinkry co jsem z 90% videl jsou hnusny, bud maj videt zarovku a to se mi nelibi, nebo je ten plast takovej ze je prilis kontrastni k plechum a hlavnim svetlum a to uz jsem psal. A pak nemam rad ten apriori nazor mladejch kluku "auto to je hezky ale vyhod ty oranzovy blinkry" protoze se to nosi. Z toho kazdej zestarne a ja uz jsem holt za :)
abdul

#65 Příspěvek od abdul »

darmon píše:
abdul píše:

no nevim, ja teda neznam ceny autodoplnku co jsou na obtiz, ale nemyslim si ze ze dodat plasty na auto, a kola co lezou z blatniku bude stat sakra vo moc vic nez ctyrpistkovy bremba, silny tehlice, a bushingy od proflexu. :) ja uz jinej nebudu proste od vlozenejch penez do auta cekam neco jineho nez ze se to bude libit pubertakum od pumpy. osobne kdybych chtel ladit sedmu tak by to proste probihalo jinak.

starousi ja nejsem zastancem oplastovanyho auta:)
sedma samozrejme jde tunit... jednu dobu me to i celkem drzelo, prvni vec co bych musel udelat by byly prave ty brzdy... tusim ze na E38 banda cpe neco z porsche, dela se to primo v sade i s kotoucema ale neni to zrovna akce 200 dolcu... ono takova udelana E38 by byla nadherna vec, ale u me to nemelo smysl protoze sem mel 4 litr, kdybych ji chtel tunit tak bud 5,0 nebo 4,4 6-gang... proste vzit to nej co sjelo z fabriky a s tim si zacit hrat...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

abdul píše:
darmon píše:
abdul píše:

starousi ja nejsem zastancem oplastovanyho auta:)
sedma samozrejme jde tunit... jednu dobu me to i celkem drzelo, prvni vec co bych musel udelat by byly prave ty brzdy... tusim ze na E38 banda cpe neco z porsche, dela se to primo v sade i s kotoucema ale neni to zrovna akce 200 dolcu... ono takova udelana E38 by byla nadherna vec, ale u me to nemelo smysl protoze sem mel 4 litr, kdybych ji chtel tunit tak bud 5,0 nebo 4,4 6-gang... proste vzit to nej co sjelo z fabriky a s tim si zacit hrat...

Hele Darmon neni zase tak starej, aby jsi mu musel rikat starousi... :D
N54 PWR
Salo

#67 Příspěvek od Salo »

darmon píše:stYdim :D
aby bylo jasno, ja proti jinejm blinkrum tak zas moc nemam, uz jednou jsem koketoval s myslenkou ze bych si dal na auto kourovy, protoze k stribrny metle by to slo, ale cely to padlo na tom ze bych z toho nic nemel, mne nezajima jak auto vypada a aby se nekomu libilo, ja jsem ten co sedi vevnitr, vyhrivany sedadla maj pro mne vetsi cenu :) a pak bily blinkry co jsem z 90% videl jsou hnusny, bud maj videt zarovku a to se mi nelibi, nebo je ten plast takovej ze je prilis kontrastni k plechum a hlavnim svetlum a to uz jsem psal. A pak nemam rad ten apriori nazor mladejch kluku "auto to je hezky ale vyhod ty oranzovy blinkry" protoze se to nosi. Z toho kazdej zestarne a ja uz jsem holt za :)

Já vim stydim to byl hec si asi profesor Češtiny vid? :lol:
Jasný já vim,že mne to za pár let přejde a budu koukat na věci na které asi koukáš jestli mám okolo sebe dost prostoru atd.,ale zatím u mne vede jak moc moje auto očumujou před diskotékou. 8)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Baxon »

abdul píše:4,4 6-gang... proste vzit to nej co sjelo z fabriky a s tim si zacit hrat...

jj fír coma fír litr 6-gang v 7er je best volba :)

Salo píše:ale zatím u mne vede jak moc moje auto očumujou před diskotékou. 8)

nakonec ti ho tam poblejou, pochčijou, vyzkoušejí tvrdost laku klíčem....
když se jedu bavit - chlastám, když chlastám jezdím tágem a mazel stojí hezky v garage :wink:
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od vir2l »

Přílohy
int4.jpg
int4.jpg (113.61 KiB) Zobrazeno 1260 x
Salo

#70 Příspěvek od Salo »

Baxon píše:
abdul píše:4,4 6-gang... proste vzit to nej co sjelo z fabriky a s tim si zacit hrat...

jj fír coma fír litr 6-gang v 7er je best volba :)

Salo píše:ale zatím u mne vede jak moc moje auto očumujou před diskotékou. 8)

nakonec ti ho tam poblejou, pochčijou, vyzkoušejí tvrdost laku klíčem....
když se jedu bavit - chlastám, když chlastám jezdím tágem a mazel stojí hezky v garage :wink:

Tak to soráč,ale chodim mezi normální lidi a ještě se mi nic takového nestalo a hlavně nejsem jedinej kdo tam má auto v tuningu takže si to tam nikdo nedovolí,ale souhlasim s tebou když je vetší akce tak taky jezdíme tágem to máš recht.
vally
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od vally »

Fido píše:2 Vally: s těma 4 vejfukama je to OK a 7mě to sluší, ačkoliv podle těch vejfuků by člověk čekal alespoň V8 nebo spíš V12. No, zdání klame :-)

Jojo, je fakt parádní, jedna z nejhezčích sedmiček, co jsem kdy viděl. Škoda jen toho motoru, jak píšeš V8 by slušel víc 8)
Turbo

#72 Příspěvek od Turbo »

darmon píše:..... A pak bily blinkry co jsem z 90% videl jsou hnusny, bud maj videt zarovku a to se mi nelibi, nebo je ten plast takovej ze je prilis kontrastni k plechum a hlavnim svetlum a to uz jsem psal....

darmon píše:.....dal ho tam designer tovarny, paklize myslis ze tomu rozumis vic tak jo, ja to beru.....

to darmon: A co si myslis o originalnich bilych blinkrech co tam dal designer tovarny? :)
Martinéz

#73 Příspěvek od Martinéz »

Salo: hah, tak z machrovani pred diskarnou sem vyrostl, jeste nez sem mel ridicak. sice me potesi, kdyz se na ulici nekdo ohledne a tak, ale kdyz jedu nekam autem a sem nucen ho nechat bliz vchodu, akorat ho mam poflusany a jednou dokonce posunuty...asi holt nevyhledavam tak tolerantni skupinu lidi, jako sou discounti (rozumej diskofilove) :lol:
Salo

#74 Příspěvek od Salo »

Martinéz píše:Salo: hah, tak z machrovani pred diskarnou sem vyrostl, jeste nez sem mel ridicak. sice me potesi, kdyz se na ulici nekdo ohledne a tak, ale kdyz jedu nekam autem a sem nucen ho nechat bliz vchodu, akorat ho mam poflusany a jednou dokonce posunuty...asi holt nevyhledavam tak tolerantni skupinu lidi, jako sou discounti (rozumej diskofilove) :lol:

Nevim co říct prostě chodim mezi normální lidi kde se prostě o auto nebojim je to tak těžký pochopit nebo takový místa neznáš?Zas tak doslova sem to nemyslel s tim očumovánim u diskotéky tak z toho nědělej tak strašnej problém možná,že sis neudělal řidičák tak brzo abys byl ve věku kdyby ti machrování s hustou károu nepřišlo tak strašný jak ho tady odsuzuješ.
Martinéz

#75 Příspěvek od Martinéz »

kliiid, dyt ja zadny trago nedelam...jen me to pobavilo s tou diskotekou.

..priznam se, ze kdyz si jedu s capkama v lete nakejma prde*ema, taky delame masaze 8) 8) 8) 8) , ale spis ze srandy..bavime se tim pohledem buranu na prazskou SPZ..
Salo

#76 Příspěvek od Salo »

Martinéz píše:kliiid, dyt ja zadny trago nedelam...jen me to pobavilo s tou diskotekou.

..priznam se, ze kdyz si jedu s capkama v lete nakejma prde*ema, taky delame masaze 8) 8) 8) 8) , ale spis ze srandy..bavime se tim pohledem buranu na prazskou SPZ..

:lol:
Radek

#77 Příspěvek od Radek »

Tahle e32 taky neni spatna :wink: sorry za kvalitu
Přílohy
bawo_bmw3-k.jpg
bawo_bmw3-k.jpg (39.75 KiB) Zobrazeno 742 x
Radek

#78 Příspěvek od Radek »

Přílohy
bawo_bmw6-k.jpg
bawo_bmw6-k.jpg (51.3 KiB) Zobrazeno 737 x
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Pavel 528 »

ten motor je uz chudinka starec.....ale jinak ta sedma vypada pekne..a zavareny zadni kliky... :shock: :shock:
adam

#80 Příspěvek od adam »

zavarene zadni kliky jsou IMHO strasne!! delat ze sedmy coupe - za tohle bych strilel ;)
Odpovědět