maš recht, dvě blondýnky, naštěstí ta druhá jela v Renaultu Twingo, rychlost v době střetu podle soudního znalce 62 km/hod + brzdná dráha = 102 km/hod kde je max 50 km/hod:) ALA odskočila 4 metry:)Jawak píše:To je tak, když se potkají na silnici dvě baby (blondýny)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dovoz z Německa
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Možná se to sem nehodí, ale je mi podezřelý, že kolem poledne přišlo asi 6 emailů od cizích lidí z CZ, F, USA, a u každýho mailu je 30-33kb příloha, tak se chci zeptat, jestli to nepřišlo i někomu jinýmu, vypadá to podezřele a nerad bych si odrovnal zase na týden systém
Co když to rovnou uložím na disketu a spustím v jiným compu, třeba v práci... tak by se s mým domácím nemělo teoreticky nic stát, ne?

Co když to rovnou uložím na disketu a spustím v jiným compu, třeba v práci... tak by se s mým domácím nemělo teoreticky nic stát, ne?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
jsou to viry,nespoustet..VYMAZAT..Jawak píše:Možná se to sem nehodí, ale je mi podezřelý, že kolem poledne přišlo asi 6 emailů od cizích lidí z CZ, F, USA, a u každýho mailu je 30-33kb příloha, tak se chci zeptat, jestli to nepřišlo i někomu jinýmu, vypadá to podezřele a nerad bych si odrovnal zase na týden systém![]()
Ty voe me taky...Jawak píše:Možná se to sem nehodí, ale je mi podezřelý, že kolem poledne přišlo asi 6 emailů od cizích lidí z CZ, F, USA, a u každýho mailu je 30-33kb příloha, tak se chci zeptat, jestli to nepřišlo i někomu jinýmu, vypadá to podezřele a nerad bych si odrovnal zase na týden systém![]()
N54 PWR
veskere nevyzadane a neohlasene emaily s prilohami mazatJawak píše:Možná se to sem nehodí, ale je mi podezřelý, že kolem poledne přišlo asi 6 emailů od cizích lidí z CZ, F, USA, a u každýho mailu je 30-33kb příloha, tak se chci zeptat, jestli to nepřišlo i někomu jinýmu, vypadá to podezřele a nerad bych si odrovnal zase na týden systém![]()

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to vyřešil smazáním postižených mailů a následujícím projetím prográmkem "Stinger.exe" od McAfee, našel mě 2 viry co nenašel ani updateovanej NortonLukas H. píše:Jo to je presne ono, cim to znicim?
http://www.korf.me.cz/blast/stinger.exe
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
ja taky.....ale jel jsi s nima na dalnici? Tam se to poznaabdul píše:chlapi ja trebas znam plno zenskych co ridi uplne f poho....

No s tím PLNO bych nepřeháněl,jako v poho jó-ale ženských co uměj jezdit v poho kládu je poskromnu,ale už jsem jich pár potkal a jedne jsem dokonce složil poklonu.... ve fáčku jela slalom ve špičce mezi autama takovým způsobem,že jsem se musel docela snažit abych ji stačil....fakt neměla problém tu paštiku napakovat do mezery o 10 čísel větší než ten fazol....a to 10x za sebou...abdul píše:chlapi fuckt znam plno bab co jezdi uplne f poho, aniz by tocily auto do cervenyho, jezdily po dalnici v levym pruhu 140 a delaly podobny jiny veci...

P.S. jinak moje jezdí taky vpoho,ale všude jsem o 20minut pozdě....