Zdarec!Chci se zeptat,nevíte o nekom kdo muže přivést z Německa BMW? A nebo alespon nelaký kontakt na nekoho?Jednalo by se o E36 325i cupe rv.od 93 nahoru. Ve velmi zachovalém stavu.( nejlepší v plné palbě,M-packet,atd.)Předem děkuji!
Všude jsou inzeráty od dovozcú, ale trefit dobryho, je docela fuška, hlavně drž peníze dokud auto neuvidíš atd, zálohy a podobně, na to doplatilo už dooost lidí..
Francis>Pokud nemáš connections na bengách, tak jak chceš přihlásit káru z 1993?
Pokud bude mit na stitku s VINem vyrazeno cislo "evropskeho schvaleni" tak je to f pohode. Uz to tu bylo psano x krat. A take jsem kdesi cetl, ze BMW razi toto cislo od roku 1992.
Tak jak to teda je? Když chcu (brášin) dovést 36ku ?nebo nemáš link na to jak to tady bylo Xkrát?, sem totiž prozatím jen sporadicky, než mi to zas začne, dík.
Francis>Pokud nemáš connections na bengách, tak jak chceš přihlásit káru z 1993?
Pokud bude mit na stitku s VINem vyrazeno cislo "evropskeho schvaleni" tak je to f pohode. Uz to tu bylo psano x krat. A take jsem kdesi cetl, ze BMW razi toto cislo od roku 1992.
Ja zase cetl ze od 1994.... nedival se na to nekdo??
Fil píše:Tak jak to teda je? Když chcu (brášin) dovést 36ku ?nebo nemáš link na to jak to tady bylo Xkrát?, sem totiž prozatím jen sporadicky, než mi to zas začne, dík.
Psal jsem to jak tady tak na foru E30. Hledej.
adam píše:Ja zase cetl ze od 1994.... nedival se na to nekdo??
Vetsina automobilek od 1994, BMW pry od 1992. Videl jsem Fiat Punto z 9/1994 a to cislo tam nebylo. Chce to zkouknout konkretni auto.
adam píše:Ja zase cetl ze od 1994.... nedival se na to nekdo??
Vetsina automobilek od 1994, BMW pry od 1992. Videl jsem Fiat Punto z 9/1994 a to cislo tam nebylo. Chce to zkouknout konkretni auto.[/quote]
Jo jo, ale predpokladam ze v tom maji nejaky system (ze to jako zavedli v jednom konkretnim roce) takze by se dalo kouknout kdo tady ma kary rv 1992-1994 kdo to ma a kdo ne a bylo by to hned prehlednejsi