Servis, dekuji ne..
-
Bombarder
- Klubové ID: 59
I kdyz uz mate VW Golfu asi plne zuby, tak vam ale musim napsat, co se neprimo mi stalo v servise v Ostrave. Kompletne menili spojku, za dva dny at si prijdem pro auto. Tak jsme prisli k veceru. Odvazime si Golfika a cca po 30 km se z motoru zacaly ozyvat desive zvuky, vypadalo to na kompletni zhrouceni. Zastavili jsme, otevrem kapotu a.. Pri vymene spojky asi zvedali motor a nechali na nem docela brutalni zelezny retez. Retez drel o takove ty vrulky alternatoru, nechci domyslet, co by se stalo, kdyby se namotal. Po vymene je auto nad 100km/h neriditelne, dost hodne tahne na jednu stranu.
Pouceni - koupit si manual a udelat to doma..
-
Vena
- Klubové ID: 1809
-
Lukke
- Klubové ID: 1930
No ty vole to snad neni ani možný...
Slyšel a viděl jsem skoro všechno, ale aby zapomněli řetěz v motoru, to mi nejde do hlavy. Mám už normálně strach přijet do servisu, protože vždy když tam auto necham, něco poserou nebo poškrábou.
Na první výměně oleje (Invelt Plzeň) - poškrábali lehce levou stranu blatníku (asi jak se nahýbal když měnil olej).
První inspekce (AuTec) - ušpinili polstrování u střechy, když mazali gumu + poškrábali lak kolem střechy (opět při tom mazání). Dali auto do myčky a je teď jako když projede žiletkama. Navíc zasranej motor od voleje (plnící otvor a vše okolo). Naúčtovali si olej, kterej vůbec nepoužili (1-2 litry navíc = 1120,- Kč navíc).
Vždy jsem to zjistil pozdě, protože byla tma a ani mi nenapadlo kontrolovat auto po značkovým servisu BMW, jestli náhodou opět něco někde nezničili nebo nepoškrábali.
Já už nevim...

Na první výměně oleje (Invelt Plzeň) - poškrábali lehce levou stranu blatníku (asi jak se nahýbal když měnil olej).
První inspekce (AuTec) - ušpinili polstrování u střechy, když mazali gumu + poškrábali lak kolem střechy (opět při tom mazání). Dali auto do myčky a je teď jako když projede žiletkama. Navíc zasranej motor od voleje (plnící otvor a vše okolo). Naúčtovali si olej, kterej vůbec nepoužili (1-2 litry navíc = 1120,- Kč navíc).
Vždy jsem to zjistil pozdě, protože byla tma a ani mi nenapadlo kontrolovat auto po značkovým servisu BMW, jestli náhodou opět něco někde nezničili nebo nepoškrábali.
Já už nevim...
-
gelty
HMMMMM, a kde to bylo, řekni to na plnou H...Bombarder píše:I kdyz uz mate VW Golfu asi plne zuby, tak vam ale musim napsat, co se neprimo mi stalo v servise v Ostrave. Kompletne menili spojku, za dva dny at si prijdem pro auto. Tak jsme prisli k veceru. Odvazime si Golfika a cca po 30 km se z motoru zacaly ozyvat desive zvuky, vypadalo to na kompletni zhrouceni. Zastavili jsme, otevrem kapotu a.. Pri vymene spojky asi zvedali motor a nechali na nem docela brutalni zelezny retez. Retez drel o takove ty vrulky alternatoru, nechci domyslet, co by se stalo, kdyby se namotal. Po vymene je auto nad 100km/h neriditelne, dost hodne tahne na jednu stranu.
Nebyl to náhodou zasraný HELLER?
-
Bombarder
nebyl, je to v radvanicich nebo hranečnik, ja nevim jak se to jmenuje.
je to stare auto, ale i to nasere. natoz u noveho auta, jak pise lukke.
nechteli jsme to dat do znackveho, protoze oprava by vysla tak na 20tacu a jeste k tomu 500 do kapsy prijimacimu technikovi, aby to stihli opravit do jednoho mesice! ale tam jsou jeste vetsi devky (z vlastni zkusenosti).
nechteli jsme to dat do znackveho, protoze oprava by vysla tak na 20tacu a jeste k tomu 500 do kapsy prijimacimu technikovi, aby to stihli opravit do jednoho mesice! ale tam jsou jeste vetsi devky (z vlastni zkusenosti).
-
Anonymous
Je to na hovno. Na Ostravsku není žádný solidní servis. Aspoň o něm nevím. Na jaře budu potřebovat pospravovat nějaké cypovinky na báwu a fuckt nevím, kam zajet. Zase nechci jet někde do Olomouce apod.Bombarder píše:nebyl, je to v radvanicich nebo hranečnik, ja nevim jak se to jmenuje.
-
Georgis
- Klubové ID: 162
-
Anonymous
Hm, já o jednom vím, dělali mi tam 316i, a teď i audi za celkem super cenu a kvalitně, aspoň myslím, zatím jezdí jak hodinky! Záleží co potřebuješ, je to jeden maník co se specializuje jen na BMW (v nouzi opraví i jiné)Anonymous píše:Je to na hovno. Na Ostravsku není žádný solidní servis. Aspoň o něm nevím. Na jaře budu potřebovat pospravovat nějaké cypovinky na báwu a fuckt nevím, kam zajet. Zase nechci jet někde do Olomouce apod.Bombarder píše:nebyl, je to v radvanicich nebo hranečnik, ja nevim jak se to jmenuje.
-
gelty
-
Georgis
- Klubové ID: 162
-
M3maniac
- Čestný člen
- Klubové ID: 76
jó jo znám je,je to takový fan club golfů,majitel má VR6ku a nosí brýlky...žé???Bombarder píše:nebyl, je to v radvanicich nebo hranečnik, ja nevim jak se to jmenuje.
-
Bombarder
presne, takovy malý bobík..rene kurc píše:jó jo znám je,je to takový fan club golfů,majitel má VR6ku a nosí brýlky...žé???Bombarder píše:nebyl, je to v radvanicich nebo hranečnik, ja nevim jak se to jmenuje.
-
gelty
No, nevím jestli je fanda golfů, golfa má jeho dceruška(mimochodem je moooc hezkárene kurc píše:jó jo znám je,je to takový fan club golfů,majitel má VR6ku a nosí brýlky...žé???Bombarder píše:nebyl, je to v radvanicich nebo hranečnik, ja nevim jak se to jmenuje.
Jmenuje se Gorus je z Opavy, a René, ty ho budeš určo znát!
A telefon ti zjistím, měl sem ho někde založený