Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Poškrábaný auto - záviděj
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle dal Marauder na autohifi.cz
Jiste se nebude zlobit ze to kopiruju jako varování
Auto má dva dny, 524td rok 88
citace:
Tak tady je výsledek za dva dny. Místo činu je Carrefour Praha. Nechápu, že někoho může srát 12 let starý auto, to asi nepochopím s Probem jsem jezdil 5 let po Praze a ani oděrka Camaro to samý, že by nevraživost vůči značce ???
Jiste se nebude zlobit ze to kopiruju jako varování
Auto má dva dny, 524td rok 88
citace:
Tak tady je výsledek za dva dny. Místo činu je Carrefour Praha. Nechápu, že někoho může srát 12 let starý auto, to asi nepochopím s Probem jsem jezdil 5 let po Praze a ani oděrka Camaro to samý, že by nevraživost vůči značce ???
- Přílohy
-
- bmw.jpg (29.18 KiB) Zobrazeno 1342 x
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
udelal bych s toho malou soukromou popravu..Lukke píše:Na kurvy co udělaj tohle nemám vůbec co říct...Jsou to ubožáci co se nezmůžou ani na blbýho trabanta a pokud vidí vrtuli tak mají záchvat závisti...
Já někdy potkat smrada co tohle udělal, tak nevim co s nim provedu, ale už by asi neodešel..
Když tohle vidim, tak mě přepadne neskutečná zlost.
![]()
mno, kamosovi tohle udelal soused :-/ jenze to v sobe udrzel a pak to stalo za to... stavebni pena ve vyfuku a v motorovem prostoru dokaze neskutecne veci
))) vlezl si pak s kamerou na balkon a natacel si celou scenku
malem jsem se po+ral smich, kdyz mi to poustel...

“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Mam stejnou zkusenost,na minulem aute 525 r.v. 1990.Bylo cervene s kridlem a tuning doplnky a carance tam byly kazdy mesic nove.(ale ne teda takove jak na te fotce...)
Nepochopim proc nekoho sere auto za 70 klacku!!!
Jsou to cur.ci!
Myslim si ze je nejvic stve, ze si o sobe myslime ze jsme neco vic nez ostatni, kdyz mame takovy auta!
A to se nepletou!My jsme prece neco vic!!!
Ted mam cernou metlu, velmi elegantni,bez doplnku....jsem zvedavy jestli se ryje jen do tuningovych nebo na vsechny!
Nepochopim proc nekoho sere auto za 70 klacku!!!
Jsou to cur.ci!
Myslim si ze je nejvic stve, ze si o sobe myslime ze jsme neco vic nez ostatni, kdyz mame takovy auta!
A to se nepletou!My jsme prece neco vic!!!
Ted mam cernou metlu, velmi elegantni,bez doplnku....jsem zvedavy jestli se ryje jen do tuningovych nebo na vsechny!
-
- Klubové ID: 1930
Asi tak bych to nejak nazval...Bombarder píše:udelal bych s toho malou soukromou popravu..Lukke píše:Na kurvy co udělaj tohle nemám vůbec co říct...Jsou to ubožáci co se nezmůžou ani na blbýho trabanta a pokud vidí vrtuli tak mají záchvat závisti...
Já někdy potkat smrada co tohle udělal, tak nevim co s nim provedu, ale už by asi neodešel..
Když tohle vidim, tak mě přepadne neskutečná zlost.
![]()

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to prosím sehnat, jako pro dobrého zákazníkaHanz píše:mno, kamosovi tohle udelal soused :-/ jenze to v sobe udrzel a pak to stalo za to... stavebni pena ve vyfuku a v motorovem prostoru dokaze neskutecne veci))) vlezl si pak s kamerou na balkon a natacel si celou scenku
malem jsem se po+ral smich, kdyz mi to poustel...

-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
No, nektery lidi sere i e30 za 40k. Jeden clovek pokladal za vtipne nechat se vyfotit v "komickem prevleku", jak mi stoji na kapote. A ja se divil, ze mam na kapote 6 cm dlouhou rejhu skoro na plech. Nastesti to jeste slo zachranit, ale toho cloveka jsem pak mel chut hodit ze schodu a skopat... 

- Přílohy
-
- Hajzl
- normal_Imga1730.jpg (33.69 KiB) Zobrazeno 900 x
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
...já měl na každym BMW min 2-3 šlice od klíčů, na předposlední si dal ten onen pěkně záležet protože si na to vzal asi šroubovák, teď jsem 14 dní doma marod , včera jsem přišel k autu a ejhle novej šlic na kufru na tomhle autě zatím 1. , už to neřeším, jen čekám až toho dotyčnýho uvidim a pěkně ho chytnu za koule, ....dělaj to z největší pravděpodobností ožralý addulescenti, a obstarší dědci , kteří se nezmohly za celý svůj život na nic jinýho než na Shade 105L.