Nebudu tady házet něco ,co není ještě na 100% jistý,ale až bude doma vyfotím a hodím sem...Jawak píše:Myslíš něco takovýho, že?![]()
http://www.autoscout24.de/home/index/de ... d=23750600
Pochlub se, co jsi objevil za "drahokam"
Teď si mě dostal,si jak malý jarda...jasně budu si kupovat americkou verzi se 242 koníkama a v automatu,kdybys nebyl slepý tak jsem to tu už někde psal....a jinakco má dost naběháno?wole na mobile .de jsou takové co mají 350kkm!!! a xxx jich má 250kkm,280kkm-motor jede jak hodinky!!! Tak se zdrž hlasování raději...nechápu,kolik si myslíš že mají najeto všechny M3 e30 a M5 e34 z let 88-90?Že já to tu vůbec píšu...jako zamysli se nad sebou,99% aut z roku 90 má u nás na tachu 112tkm ,ale po čtvrté a já myslím že to je auto které nemusí většinou jezdit denně...já jsem s ním za letošní sezónu najel asi 3tkm....Jawak píše:Tu co vidis na fotce, dakargelb, ´93, motor S50, 3,0 286 PS, zachovala, ale uz ma docela dost nabehanovita píše:jakou jsi měl m3??? {rozdíl}
Asi tak M3 e36 3,0 286PS od r.v.92 do r.v. 95vita píše:Možná jsem natvrdlej,ale jinak je to stejná ???starší. E??Jawak píše:Tu co vidis na fotce, dakargelb, ´93, motor S50, 3,0 286 PS, zachovala, ale uz ma docela dost nabehanovita píše:jakou jsi měl m3??? {rozdíl}
200k+, ale to samozrejme nehraje u vetsiny BMW zadnou roli, ja jen ze shanel karu, co mela tak do 120k na budicichskautik píše:Jawak píše:Tu co vidis na fotce, dakargelb, ´93, motor S50, 3,0 286 PS, zachovala, ale uz ma docela dost nabehanovita píše:jakou jsi mel m3??? {rozdíl}![]()
co je to "docela dost nabehano" ?