Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er facelift

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od uncompromised »

Originál zaslal darmon
[B]hm ty predchozi predni svetla s tim protahlym oranzovym blinkrem nahore se mi libi vic

presne tak, tohle je totální degradace :bigcry:
pred pár dny byl u nas ve sklepe znamy z Olomouce s novou (ted uz starsi) 7mouv plne palbe, poprve jsem ji videl nazivo, a pani to je letadlo:angel:
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od HEERY »

Konecne jsem si zvykl na novou 7 a ted tohle nemastne neslane - kam se to BMW zene.Jo a nehzezci BMW je stale puvodni 6
abdul

#23 Příspěvek od abdul »

ze je E38 nadhera je pravda hosi:)

ale nova sedma je delo jako remen... tady ty novy svetla to je fuckt krok zpatky, ale jinak i po designove strance je to absolutni spicka.... chvili trva nez clovek ten design " pochopi" nebo mu "prijde na chut" nebo k nemu "dozraje" nebo jak to chcete rict ale pak se do toho clovek musi zamilovat.... posledni pochybnosti z cloveka spadnou kdyz do te nove sedmy sedne a zavre dvere... nova petka to samy....
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od 530DAT »

pred faceliftem to bylo lepsi, proste byla jina, taky je to jiny auto, ted je to zase jen vetsi ale neidentifikovatelny
Odpovědět