Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
323i touring z ALM
Shanim nejakou E36 a narazil jsem v Brne v ALM bazaru na krasnej touring s M3 doplnky ( http://www.autonaprodej.cz/alm/ ). Ma servisni knizku, ale posledni zapis je v roce 2002 82000km. Od te doby neni zadny zaznam a prodejce udava asi 98000km. Auto vypada krasne, pouze okraje sedacek jsou popraskane.
Nezna nekdo tohle auto?????
Sli byste do toho za 290 000,- ????
Nezna nekdo tohle auto?????
Sli byste do toho za 290 000,- ????
bpytlik píše:holou 97cku za skoro 300k no nevim nevimTo uz bych radeji bral e46ku...
Sorry,ale už si pomalu myslím,že Ti hrabe....co je na tom holého? E36 touring 323i v M-packetu na alu,v elektrice,s palubákem a klimou,no nevím -myslím že snad kůže a PDC,ale to se 90% lidí obejde.Možná cena je trošku vyšplhaná.Nechaš ho schladit,měsíc doneseš peníze hotově na stůl a za 260k odjíždíš....Holá e36ka je 316i, má jen servo a rádio.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak vy, ale jestli sem viděl dobře, tak 98tkm je pěkně málo!
Je to pěkně stočené!
A zrcádka v M úpravě sem na kombíku nikdy neviděl, řekl bych, že byla bouraná, potom kolik měla majitelů, atd.
A ta cena ja taky fakt vysoká! Kolem 260tkč by byla realnější, ale pokud nebyla bouchlá apod., jen ty KM nějak nesedí...

Je to pěkně stočené!

A zrcádka v M úpravě sem na kombíku nikdy neviděl, řekl bych, že byla bouraná, potom kolik měla majitelů, atd.

A ta cena ja taky fakt vysoká! Kolem 260tkč by byla realnější, ale pokud nebyla bouchlá apod., jen ty KM nějak nesedí...
Mam pouze strach z tech kilometru, ale snad s tim od 2002 nikdo nenajezdil vic jak 100000. Interier vypada perfektne, pouze sedadlo ridice je nejak moc osezene.
Majitel rikal ze 10k slevi ale vic ani tuk. Puvodni cena byla 330 000,-.
Myslite ze by me v Renocaru byli schopni zjistit jestli ty kilometry odpovidaji?
Myslite ze by me v Renocaru byli schopni zjistit jestli ty kilometry odpovidaji?
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové, tuhle káru znám docela dobře
ten bazar je kousek před Makrem, hned za ním se najíždí na dálnici. Tenhle kus se tam objevil loni v létě, tuším v červenci, možná i dřív, za 330k, protože vždycky když přijedu z rajchu a jedu kolem na novej barák (za Tuřanama) tak je o 10k levnější. Když jsem ji uviděl poprvé (sem sháněl coupátko) tak bych ji hned vzal, ale price byla fakt moc a já chtěl coupátko. Prohlídl jsem to víc z blízka a tuším že je to totálka dotažená z rajchu nebo od někud. Proč by tam stála tak dlouho, že? Bavil jsem se tam s nějakým borcem, co "bastlil" jednu 316i saloon z ´91, ůplná holota, popraskaný těsnění dveří, sedačky ani nemluvě, atd. Na budíku 140tis km
Prej co za ni, tak 120k, tak jsem se jenom v duch smál a odešel. Né že bych chtěl nějak pomlouvat, ale co jsem viděl, (316ky a 318ky s najeto do 130k) tak v tom bazaru radši káru nekupovat, ale na 1. pohled je to fakt mazel.

martinj píše:Mam pouze strach z tech kilometru, ale snad s tim od 2002 nikdo nenajezdil vic jak 100000. Interier vypada perfektne, pouze sedadlo ridice je nejak moc osezene.
Na kilometry se vyser .. zajimej se o pocet majitelu a celkovej stav auta. Obcas taky staci malo a da se vypatrat puvodni majitel a ten ti rekne uz pravdu ( ma prodano ).
posledni dobou kdyz to tu sleduju, tak je kazda kara totalka sesita horkou niti, ma brutalne stocene kilometry a bez vybavy za strasnej ranec
to bpytlik: ty mas nejakou uchylku, vid
btw. narazil jsem na jednu e39 528i touring rv99 s tiptronickem, navi telka, zrcatka a podobny sracky, ale bez kuze, to je taky bez vybavi nebo to aspon neni bmw, coz? .-)
to jawak: proc myslis, ze ta kara byla totalka? podle toho jak dlouho tam stoji?
ja vim o autech co v bazaru stoji celej rok, ma servisku a na svuj rok jsou ve velice slusnym stavu. Netvrdim, ze bourany nikdy nebyli, ale pokud byly tak velice dobre spraveny....
moc lidi neni co si koupi bmw (predsudky, neznalost, co by tomu rekli sousedi...)
kdyz slevi, tak nevim v cem je problem, ze ?

to bpytlik: ty mas nejakou uchylku, vid

btw. narazil jsem na jednu e39 528i touring rv99 s tiptronickem, navi telka, zrcatka a podobny sracky, ale bez kuze, to je taky bez vybavi nebo to aspon neni bmw, coz? .-)
to jawak: proc myslis, ze ta kara byla totalka? podle toho jak dlouho tam stoji?
ja vim o autech co v bazaru stoji celej rok, ma servisku a na svuj rok jsou ve velice slusnym stavu. Netvrdim, ze bourany nikdy nebyli, ale pokud byly tak velice dobre spraveny....
moc lidi neni co si koupi bmw (predsudky, neznalost, co by tomu rekli sousedi...)
kdyz slevi, tak nevim v cem je problem, ze ?

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Baxon píše:totálka z rajchu, se dá lehce zjistit
Stačí se podívat do servisky na místo prodeje a VIN a v jakých servisech to bylo dělaný, jak často.
Důkladné prohlédnutí v kufru pod deklem, jak to tam vypadá s plechařinou, pod kapotu na ten černej plech, a pár jinejch drobností (plastů), jestli nejsou trochu odlišný než zbytek, prozrazují své. Nadměrně opotřebená sedačka řidiče prozrazuje též své

Když jsem kupoval moji káru, tak jsem se díval na všechny tyto věci. Majitel nejdřív že to není bourané. Až jsem mu ukázal, jak plech, na kterým jsou připevněny světla, byl o nějakej milimetr posunutej od šroubu a pravé světlo (na nálepce bylo Made in Czech Republic), (na levým bylo Made in Germany

V ´97 a M-Paketu byly tyhle věci snad už standartně: "centrál, ABS, palubní počítač, pohon zadních kol :mhihi: , elektronová kola, klima", nebo ne?
Jawak píše:Baxon píše:totálka z rajchu, se dá lehce zjistit
Stačí se podívat do servisky na místo prodeje a VIN a v jakých servisech to bylo dělaný, jak často.
Důkladné prohlédnutí v kufru pod deklem, jak to tam vypadá s plechařinou, pod kapotu na ten černej plech, a pár jinejch drobností (plastů), jestli nejsou trochu odlišný než zbytek, prozrazují své. Nadměrně opotřebená sedačka řidiče prozrazuje též své?
no jasne a ty jsi si tohle auto takhle dukladne prohledl? .-)
nerikam, ze to neni totalka, ja to auto nevidel, ale mas pravdu ze pokud bylo opravovany jen pro prodej tak tomu staci jeden pohled

to baxon auto mozna zajimave, ale ne ta cena

btw. modra metla na stare optice

[/img]
- Přílohy
-
- cfoto.jpg (27.26 KiB) Zobrazeno 839 x
-
- cfoto1.jpg (22.06 KiB) Zobrazeno 839 x
skautik píše:
to bpytlik: ty mas nejakou uchylku, vid![]()
bawko bez kuze bych uz taky nechtel... tipronic navi zrcatka neni jeste zadna vybava starousi... uz sem videl sedmu co mela navi a manualni klimu... ti zastanci nazoru ze v aute potrebujou klimu a el okna by si meli sednout z te svoji holoty taky jednou do neceho v plny nalozi a zjistite ze to jsou pak dve uplne jiny auta...
no ja teda nevim, ale vybava je podle me jen jedna z dulezitejch "pocitovejch" polozek ojetiny....zkus si sednout ze sice vybavenyho, ale vybydlenyho auta do vonavy poloholotiny a taky uvidis jiny auto...ja osobne bych bral to druhy. vy sice rikate, ze bez kuze je BMW neBMW, ale uz vas vidim, jak kupujete novou karu a nad tema vsema desetitisicovejma polozkama jen mavate rukou a berete samozrejme plnou