Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Spotřeba...
-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
325tds, dlouhodobe za 8,1L. Kdyz se trochu snazim a nevychutnavam si tlaceni tdsa do sedaček uz z nízkých otáček tak jezdim i za 5-6L.... ale to je jaksi nuda... ono i kdyz si to papne 8L za 18,80 u ONO, tak to dela 1,5Kč na 1Km coz je bomba...a rozhodne nejezdim pomalu...malokdo mi stiha....resp. vetsina lidi jezdi opatrneji
5-6L ? Ty jsi ftipalek...marwal píše:325tds, dlouhodobe za 8,1L. Kdyz se trochu snazim a nevychutnavam si tlaceni tdsa do sedaček uz z nízkých otáček tak jezdim i za 5-6L.... ale to je jaksi nuda... ono i kdyz si to papne 8L za 18,80 u ONO, tak to dela 1,5Kč na 1Km coz je bomba...a rozhodne nejezdim pomalu...malokdo mi stiha....resp. vetsina lidi jezdi opatrneji

N54 PWR
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
jo to kdyz ho netlaci TDSo do sedacek ale on ho dokopceLukas H. píše:5-6L ? Ty jsi ftipalek...marwal píše:325tds, dlouhodobe za 8,1L. Kdyz se trochu snazim a nevychutnavam si tlaceni tdsa do sedaček uz z nízkých otáček tak jezdim i za 5-6L.... ale to je jaksi nuda... ono i kdyz si to papne 8L za 18,80 u ONO, tak to dela 1,5Kč na 1Km coz je bomba...a rozhodne nejezdim pomalu...malokdo mi stiha....resp. vetsina lidi jezdi opatrneji![]()

proc ne .. ja umim jet za 6,8Lukas H. píše:5-6L ? Ty jsi ftipalek...marwal píše:325tds, dlouhodobe za 8,1L. Kdyz se trochu snazim a nevychutnavam si tlaceni tdsa do sedaček uz z nízkých otáček tak jezdim i za 5-6L.... ale to je jaksi nuda... ono i kdyz si to papne 8L za 18,80 u ONO, tak to dela 1,5Kč na 1Km coz je bomba...a rozhodne nejezdim pomalu...malokdo mi stiha....resp. vetsina lidi jezdi opatrneji

Ale to se hodne snazis...LOPOLO píše:proc ne .. ja umim jet za 6,8Lukas H. píše:5-6L ? Ty jsi ftipalek...marwal píše:325tds, dlouhodobe za 8,1L. Kdyz se trochu snazim a nevychutnavam si tlaceni tdsa do sedaček uz z nízkých otáček tak jezdim i za 5-6L.... ale to je jaksi nuda... ono i kdyz si to papne 8L za 18,80 u ONO, tak to dela 1,5Kč na 1Km coz je bomba...a rozhodne nejezdim pomalu...malokdo mi stiha....resp. vetsina lidi jezdi opatrneji

N54 PWR
6ka mi žere v průměru od 12 do 13l (3kvalt automat) - kombinace normální/rychlá jízda. No a když jsme jeli trasu Vrchlabí - Drážďany - Vrchlabí stylem "co to dá" (tj. limitem jsou pouze fyzikální zákony, výkon auta a línej celník - mimochodem, jednomu členu posádky se špatně udělalo
) tak jsem to spočítal na cca 16l na 100 

-
- Klubové ID: 1930
Takhle se to těžko říká... záleží vždy na nadrženosti.
Průměrnou bych řekl že mám kolem 7,5l ale dá se samozřejmě jet i za 13-14 (dálnice - cihla). Při úplně normální jízdě 5,5-6 litrů, při jízdě na spotřebu se dá jet i za 4,3 litru (úsek 100km), ale to je už krize a je lepší pak mít trabanta. Ale to už jsme probírali jednou.
No nic, jedu nakupovat dárečky.

neni to zas ta nesmysl... ale opruz to jo. jel sem jednou do prahy a protože auto který mě muselo dojet jelo asi 10 min za mnou, tak sem jel celou cestu pomalu a s citem (tak 80-90-110 z kopce) a to sem fakt jel za 6l průměr a je to 150km... jinak když sem jel cestu z prace fakt na spotřebu tak sem se dostal na 4,8L a to je celkem na hovno cesta (hodne kopců a průdkých stoupání, i klesání) ale je to fakt na hovno to je potom průmer nekde kolem 70km /hLukas H. píše:5-6L ? Ty jsi ftipalek...marwal píše:325tds, dlouhodobe za 8,1L. Kdyz se trochu snazim a nevychutnavam si tlaceni tdsa do sedaček uz z nízkých otáček tak jezdim i za 5-6L.... ale to je jaksi nuda... ono i kdyz si to papne 8L za 18,80 u ONO, tak to dela 1,5Kč na 1Km coz je bomba...a rozhodne nejezdim pomalu...malokdo mi stiha....resp. vetsina lidi jezdi opatrneji
-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Možná bys mohl napsat, v čem to jezdíš...Lukke píše:Takhle se to těžko říká... záleží vždy na nadrženosti.Průměrnou bych řekl že mám kolem 7,5l ale dá se samozřejmě jet i za 13-14 (dálnice - cihla). Při úplně normální jízdě 5,5-6 litrů, při jízdě na spotřebu se dá jet i za 4,3 litru (úsek 100km), ale to je už krize a je lepší pak mít trabanta. Ale to už jsme probírali jednou.
![]()
jezdi v 330d...Pyron píše:Možná bys mohl napsat, v čem to jezdíš...Lukke píše:Takhle se to těžko říká... záleží vždy na nadrženosti.Průměrnou bych řekl že mám kolem 7,5l ale dá se samozřejmě jet i za 13-14 (dálnice - cihla). Při úplně normální jízdě 5,5-6 litrů, při jízdě na spotřebu se dá jet i za 4,3 litru (úsek 100km), ale to je už krize a je lepší pak mít trabanta. Ale to už jsme probírali jednou.
![]()
N54 PWR