Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadam o radu
-
- Kontaktovat uživatele:
potrebuju znat vas nazor jestli radsi e34 nebo e32?
Tatka chce menit z CRX na BMW a nevim co je lepsi i kdyz podvozek se me zda stenej ale co je spolehlivejsi, pohodlnejsi, zivejsi, odolnejsi vuci korozy, a proste co stoji za to met doma!
Nepiste sem takovy ty zvasty ze by bylo lepsi napr e39 nebo ...
Predem vsem dik
Tatka chce menit z CRX na BMW a nevim co je lepsi i kdyz podvozek se me zda stenej ale co je spolehlivejsi, pohodlnejsi, zivejsi, odolnejsi vuci korozy, a proste co stoji za to met doma!
Nepiste sem takovy ty zvasty ze by bylo lepsi napr e39 nebo ...
Predem vsem dik
-
- Kontaktovat uživatele:
No z pohledu pětkaře bych doporučil E34
je to takový BMW akorat, ani né velký ani ne malý.
proc ale nemít velkou E32
já osobně už bych asi E32 nekupoval, me se zamlouva E38
Na tu sedmu bude trošku dražší servis, ale jsou to držaky.
Spolehlivost bude podle mě u E32 trošku větší, když narazíš na pěknej kousek tak stojí za to mít E32 i E34
E32 třeba z německa je předpoklad dobre koupě, pravidelnej servis na kterým nebylo šetřeno.
Jak píšu spíš mě to táhne k E34
(doufám že si příznivce a majitele E32 nerozhněvám
)

je to takový BMW akorat, ani né velký ani ne malý.
proc ale nemít velkou E32

já osobně už bych asi E32 nekupoval, me se zamlouva E38

Na tu sedmu bude trošku dražší servis, ale jsou to držaky.
Spolehlivost bude podle mě u E32 trošku větší, když narazíš na pěknej kousek tak stojí za to mít E32 i E34
E32 třeba z německa je předpoklad dobre koupě, pravidelnej servis na kterým nebylo šetřeno.
Jak píšu spíš mě to táhne k E34
(doufám že si příznivce a majitele E32 nerozhněvám

urcite e34, jestli to bude chtit mit delsi dobu, e32 pada s cenou rychleji, rekl bych... kazdopadne, docela skok z CRX
nebude se tam bat? zas na druhou stranu, muzete hrat v kufru na schovku
)) nebo na zadnich sicnach na to /az ti to pujci na vylet s mladou
/, pri cem ja musim sklapet sedacky dopredu 

“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych se přikláněl k 34ce, myslím, ž je to dobrá volba, a eště kombajn(teda my furt něco vozíme taháme a máme psa..),ale jelikož měl CRXo,tak to tak žhavy nebude,al e a´t si vezme kterou chce, oproti crxu to bude náklaˇdák, ale zauvažoval bych o volbě pohonné jednotky(crx=maly rychly hodně točí celkem gut spotřeba...a te? aby neřek že BMW je lenoch,pokud si zvyk na svižnost, tak bych volil něco dooost silnyho
,......ale jasně že až se bude v 15ti rozhodovat tak BMW bude jasná volba

-
- Kontaktovat uživatele:
panove diky vam moc ale chtelo by teho vic. Ja mam e34 a nedam na i dopustit ale zase je blby aby sme s tatou meli steny bawy. Ja zase mam nazor ze cim vetsi tim lepsi ale zase e34 uz je vzhledove mladsi ikdyz uzsi ale je to kote. Nevite jak je to napr s pozinkem kastle? A kdyz e34 tak jake obsah s prihlednutim na naklady a na vykon pac je z teho CRX Vtec kapku zvykle ze to jede.
Valte sem vase napady
Valte sem vase napady
ochrana proti korozi je dobra, kdyz to nebylo diletantsky opravovany tak to reznout nebude. Otazka je taky kolik do toho chces vrazit penez, jestli si chces za par stovek koupit 735ku z 86tyho ve smrti, v mizerny vybave, nebo 740ku z 93tiho v maximalni palbe. Ja osobne kdybych si zase koupil e32 tak jedine jak sem psal, 93 / 94 740ia se vsim moznym a ze tech veci bylo
Ale to uz je sranda lezouci k dvouset tisicum.
Ja osobne si uz E32 znovu velmi pravdepodobne nekoupim, leda ze bych zejtra rozmrdal auto na sracky a potreboval honem rychle naky priblizovadlo, a to bych vzal z annonce/bazaru tu prvni co by se mi trosku libila.

Ja osobne si uz E32 znovu velmi pravdepodobne nekoupim, leda ze bych zejtra rozmrdal auto na sracky a potreboval honem rychle naky priblizovadlo, a to bych vzal z annonce/bazaru tu prvni co by se mi trosku libila.