moje kara je na muj vek konzervativni az dost, takze si "ulet" v podobe AE muzu snad dovolit, ne?:) a blikat si tam nenecham nic, neboj...mozna tak radio a alarm.
Originál zaslal Hanz [B]prijde mi, ze je to spis o tom, ze to fakt dobre vypada, ale jestli se nekdo ridi heslem - Sakra, elektrony tam ma kazdej, radsi budu hoblovat plechy, protoze to uz je v soucasne dobe originalita, napr. v lete na tuning srazu! ))) Timto preju hodne obdivnych pohledu ))
spíš jsi měl napsat: Stejné elektrony:) A jak by potom všichni vypadali???:))) Jako imbecilové...:bigok:
Me se taky "andelske oci" libi a az prijde cas (a budu mit auto ) tak si je tam taky dam. Nerikam, ze je super kdyz to pak budou mit na tuning srazu vsichni, ale na ten se jede parkrat za rok...
Originál zaslal RuDoSh [B]pitr : a co jsi tim chtel rict?
Co? Asi jsem to napsal dost nejednoznacne. Je to Sarkasticka poznamka na zde prosazovanou snahu se odlisovat . Ne kazdy muze byt tak dokonaly ze si udela spoilery sam, nebo si je necha udelat aby se na 100% odlisil. A myslim si ze mit AE krouzky, prezto ze to ma skoro kazdy x-ty neni vubec na zavadu. BMW to proste slusi a smitec. A kdyz si to dam ja na svou sedmu, tak proto ze je to hezke. Ne proto abych si auto v mnoci na srazu poznal )) Ho poznam i tak jak je ne? BYch byl uplna p*ca kdybych to nepoznal. A jeste pekne ozrala ****
Nikdy jsem nerek ze AE se mi nelibi, jsem byl prvni z klubu kterej si je pred dvema lety u Bervida objednal a koupil za 14k... Ale na karu jsem je nestacil dat jelikoz prisel crash... Ted by to u me vyhrala Hella a ne bastleni za par stovek...
No tak vidis )) No.... ) Stejne to na dalku nikdo nepozna jestli mas Hella nebo Bervid nebo bastlirnu... )) A budes to muset tazajicim objasnit ) jinak je to skoro to same. Ale ja osobne bych taky poridil Hella. Ma to mnohem blize k BMW mi pripada. A hlavne bych koupil komletni cire praraboly i s xenonem kdyby to slo )) Ale zatim me to nemuze zajimat kdyz davam do kopy motor ))
Gerchan píše:Me se taky "andelske oci" libi a az prijde cas (a budu mit auto ) tak si je tam taky dam. Nerikam, ze je super kdyz to pak budou mit na tuning srazu vsichni, ale na ten se jede parkrat za rok...
Doufam ze vsichni je v kombinaci s xenonama mit nebudou