me pripada koupit fungl audi a hned do nej bastlit turbo jako nelidskost. nezapomen, ze za cenu 1.6 s upravou muzes mit klidne 1.8. bejt tebou sem radsi trpelivej, s tou starou a4 se urcite jeste chvili jezdit da, ne?:)
Každopádně jestli si koupíš udýchanou a4 1,6 za 600k nebo snad i víc tak si blázen.... za 600k máš nádhernou 530d r.v.2000 koupena v čr.... téměř 200koní za 8l nafty třeba ,ale je 1000 jiných možností lepších než nová a4 za takový balík...myslím že ta A4ka bude stát víc než 600k né?
Subaru Impreza STI type RA mod C, druhy nejrychlejsi auto na svete , teda ted uz asi treti, kdyz je evo osm
v zakladu 280 kobyl, 0-100 za 5.3, ale tohle v zakladu neni, a z hlavy nevim co tam je za pocitac a jiny veci.
Originál zaslal DarmoMluvitToBmwFan Subaru Impreza STI type RA mod C, druhy nejrychlejsi auto na svete , teda ted uz asi treti, kdyz je evo osm
svitis si v noci svetlama nebo ocima? )) Mel jsem preplnovanej 2litr, docela to jelo... chvilku jsem si hral s XJR, taky to jelo... nechali me ridit Imprezu kolem mesta s plynem na podlaze, jelo to hezky a Evem 7 jsem jel jako spolujezdec, priznavam, byl jsem z toho vyplaclej ... nicmene- kdyz to srovnam s e46 M3 a roztacenim motoru prakticky z volnobehu do omezovace na 4ku, musim se smat... Vsechny vyse zmineny potrebujou cas k cemukoliv a radit musis porad /krom toho XJR/... jo a ta Impreza /serie, r.v.00/ bylo fakt zklamani, i moje Lancie byla zabavnejsi na rizeni
vono taky co je seriovy auto subaru sype tolik modelu a vsechno to je "serie" protoze proste muzes jit do kramu, polozit tam na stul penize a odjet s tim, otazka je je jestli odjedes s 230ti konovym GT nebo s 280ti konovym prodrivem.
hele v zakladu nebude mit zadny japonsky auto vic nez 280koni, pac tak hovori jejich zakon, takze i lexus 430 ma 280 koni. To nic nemeni na tom ze i prodrive ti da proste jinej pocitac, ale v japonsku ti ho proste nenamontujou. Ted se to v poslednich letech uz hejbe nekam jinam ze exportni auta to snad uz mit muzou, zas tak detailne se o to nezajimam.
to je argument jak remen, fakt Zn- koupil jsem si s+acku, ale bylo to na firmu, takze jsem na tom vlastne vydelal a vubec nejsem na+ranej pokazdy, kdyz do ni sednu Mi pripomina logiku nekterych lidi, co argumentujou tim, ze si to odectou z dani /jenom je malej detail, ze na ty dane nekde musi nejdriv vydelat/.. ale to je kazdeho vec
Hanz píše:to je argument jak remen, fakt Zn- koupil jsem si s+acku, ale bylo to na firmu, takze jsem na tom vlastne vydelal a vubec nejsem na+ranej pokazdy, kdyz do ni sednu Mi pripomina logiku nekterych lidi, co argumentujou tim, ze si to odectou z dani /jenom je malej detail, ze na ty dane nekde musi nejdriv vydelat/.. ale to je kazdeho vec
To je demagogie ( logiku to ma i kdyz ji mozna nerozumis ).. vydelat totiz musis tak jako tak ( pokud chces auto ) a je jen otazka, jestli si nechat zisk zdanit a za nizkej zbytek porizovat lacinejsi(horsi) auto nebo to vrazit do auta (napr. leasingu) rovnou, preplatit ale mit v pohode cashflow a bezbolestne to mesic po mesici rozpoustet.
darmon píše:Subaru Impreza STI type RA mod C, druhy nejrychlejsi auto na svete , teda ted uz asi treti, kdyz je evo osm
v zakladu 280 kobyl, 0-100 za 5.3, ale tohle v zakladu neni, a z hlavy nevim co tam je za pocitac a jiny veci.
Lopolo: To je demagogie ( logiku to ma i kdyz ji mozna nerozumis ).. vydelat totiz musis tak jako tak ( pokud chces auto ) a je jen otazka, jestli si nechat zisk zdanit a za nizkej zbytek porizovat lacinejsi(horsi) auto nebo to vrazit do auta (napr. leasingu) rovnou, preplatit ale mit v pohode cashflow a bezbolestne to mesic po mesici rozpoustet
mno, pokud jako vrchol ojebani statu vydis mesicni nakladovku porizenim nove kary-jebky na leasing, tak to potom demagogie je, co jsem napsal