Originál zaslal Lukas H. [B]Myslim ze mam dost zkusenosti to posoudit , rok jsem mel 320i a ted mam rok a pul TDs... Fanu si stim uziju minimalne stejne a mit hlasitejsi vyfuk nepotrebuju, ted je to presne tak jak jsem chtel...
ja to myslel trosku jinak benzin ma pekny zvuk, takovej racingovej kdyz ho tocis, to u diesela neni. Samo ze s dieslem muzes fyzicky blbnout stejne
LOL, Lukasi, vzdej to nebo zjistis ze mas auto (jestli se tomu tak da nadnesene rict) uplne na picu a ze bys mel jit pokecat s chlapama z mistniho kravina vo dieslech.
Ok vzdavam to... Nema smysl zasirat forum takovejma picovinama... PS: Ale Lukke se svoji mrdkou Te pojede kdy se mu zachce... btw: Kdyz ma Lukke mrdku, co mas potom Ty?
Jo jo ... Ja mam vo dost starsi auto a myslim ze sem mu to i za tvy pritomnosti nekolikrat nandal i prez to, ze ma mit udajne i na 0-100 lepsi cas. To ovsem neznamena ze nemam popelnici . ... v porovnani s tebou vsak trosinku jede ... ne moc.. ale trosku jo. Pravdepodobne bych s Lukkem dokonce menil ale rozhodne bych tady nekydal prorocky kecy vo svetly budoucnosti dyzlu a jejich srovnatelnosti s benzinem. Nebo by sis chtel dat dalsi kolecko kdy ja vytahnu deset let starej seriovej atmosferickej motor na kerej by lukke za jizdy nikdy nevidel? To asi ne, co?
Prosíme všechny zůčastněné této diskuze, aby se neprodleně přesunuli do chatroomu BMW, který najdete na homepage vpravo nahoře, aby mohla nerušeně pokračovat diskuze Ropa vs Natural vs Propanbutan(nové)
Děkujeme za pochopení. :D:D
Originál zaslal Baxon [B]styl jízdy? známý otřepaný argument neznám nikoho, kdo jezdí pořád podlahu a pořád v červenym a už vůbec ne se svým autem nebo jsi chtěl říc že s dieslem můžu jezdit max. do 140km/h když udělá 200 kilča? :bigok:
spis jsem chtel naznacit ze existuji urcte zasady jak jezdis turbo motorem :bigok:
navim muj dyzl dela 200 na ctverku tak proc nejet vic? :gobeer: :bigok: