Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Facelift X5

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RuDoSh »

do terenu raci nejakeho hummera, samo H1 ve valecnych barvach a s malou korbickou ;)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]do terenu raci nejakeho hummera, samo H1 ve valecnych barvach a s malou korbickou ;)

jo jo do terenu tu jsou jine "mrdky" : ))
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal RuDoSh
[B]auto je to fakt pekne :) ale porad nevidim nikde duvod koupit ho......raci petku kombika ktery se bude na silnici chovat urcite lip a do terenu stejne neni ani jedno..... :D

no ot já zas radši tu X5-ku, oproti kombiku je to bomba, a chová se to na silnici skvěle.
marwal
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od marwal »

Ty jsi nikdy nejezdil ve velkým aute? To je prece logický proč si koupim X5.... protoze chci jezdit bezpečně, rychle a ještě jednou ti zopakuju bezpečně....chápeš?

Originál zaslal RuDoSh
[B]auto je to fakt pekne :) ale porad nevidim nikde duvod koupit ho......raci petku kombika ktery se bude na silnici chovat urcite lip a do terenu stejne neni ani jedno..... :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal marwal
[B]Ty jsi nikdy nejezdil ve velkým aute? To je prece logický proč si koupim X5.... protoze chci jezdit bezpečně, rychle a ještě jednou ti zopakuju bezpečně....chápeš?

ano jezdil jsem ve velkem aute! Ale v tom pripade nechapu proc jezdis ve trojce a nekoupil sis neco velkeho??? Navic kdyz budes jezdit v X5 rychle, mozna budes v bezpeci, ale az nekoho sejmes (uplne stejna pravdepodobnosst jako kec ze muze nekdo strelit do tebe) tak budes TY! daleko nebezpecnejsi...mleti slamy
Martinéz

#26 Příspěvek od Martinéz »

mno, ja bych se ve 200 cejtil lip teda v 5ce nebo lepe v sedme. o bezpecnosti je sedma...X5ka je o pocitu z majestatnosti. (lepereceno o pocitu, ze vlastnim pseudoterenak)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

X5 je pro ridice podobnej zazitek jako ridit Liazku tahace, fakt jsem si pripadal uplne stejne /pominu-li sofistikovanejsi interier a kapotu/...
“Ability is what you're capable of doing.”
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

facelift jinak {civic zmutovanej do M3}>prasarna na tema M3
Přílohy
162228_1_400.jpg
162228_1_400.jpg (22.96 KiB) Zobrazeno 1305 x
“Ability is what you're capable of doing.”
marwal
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od marwal »

RuDoSh píše:
Originál zaslal marwal
[B]Ty jsi nikdy nejezdil ve velkým aute? To je prece logický proč si koupim X5.... protoze chci jezdit bezpečně, rychle a ještě jednou ti zopakuju bezpečně....chápeš?

ano jezdil jsem ve velkem aute! Ale v tom pripade nechapu proc jezdis ve trojce a nekoupil sis neco velkeho??? Navic kdyz budes jezdit v X5 rychle, mozna budes v bezpeci, ale az nekoho sejmes (uplne stejna pravdepodobnosst jako kec ze muze nekdo strelit do tebe) tak budes TY! daleko nebezpecnejsi...mleti slamy

ty si vůl.... ja sem psal důvod proč bych si koupil X5... chápeš to???? jinak tvoje kecy o tom kdo koho sejme jsou o hovne.... proste ve velkym aute jses bezpecnejsi, pokud teda se nejedna o řidiče karosy....
JFK Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Martinéz píše:mno, ja bych se ve 200 cejtil lip teda v 5ce nebo lepe v sedme. o bezpecnosti je sedma...X5ka je o pocitu z majestatnosti. (lepereceno o pocitu, ze vlastnim pseudoterenak)

takze X5 je uplne na hovno? neda se s ni jezdit v terenu? zato treba s 5-kou jo? nerozumim tomu, jenom se ptam, jsem tady novy...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od JFK Čestný člen »

JFK píše:
Martinéz píše:mno, ja bych se ve 200 cejtil lip teda v 5ce nebo lepe v sedme. o bezpecnosti je sedma...X5ka je o pocitu z majestatnosti. (lepereceno o pocitu, ze vlastnim pseudoterenak)

takze X5 je uplne na hovno? neda se s ni jezdit v terenu? zato treba s 5-kou jo? nerozumim tomu, jenom se ptam, jsem tady novy...

ja si odpovim, jo? Ttakze jestli verite kecum ze Speedu, ze X5 a ML apod. jsou na hovno, ze se s tim blbe jezdi po silnici a do terenu to radeji ani nikdo nezkousejte, tak to jsou keci od anglanu, kteri ty clanky pisou a v Anglii nikdy nevideli poradneju kopec. Z vlastni zkusenosti. S ML-kem jsme vyjeli a sjeli kopce a tereny, ktere bych ani pesky nevyslap (jsem linej) ale ani na kole:) takze pohoda. Extremy to samozrejme nevyjede ani nesjede, ale kdo kdy potrebuje jezdit po Dolomitech, ze? A je xx modelu, ktere s chuti zdolaji 230 km/hod a vice, takze to i jede a chova se to na silnici podobne jako osobak...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RuDoSh »

JFK píše:takze X5 je uplne na hovno? neda se s ni jezdit v terenu? zato treba s 5-kou jo? nerozumim tomu, jenom se ptam, jsem tady novy...

ja si odpovim, jo? Ttakze jestli verite kecum ze Speedu, ze X5 a ML apod. jsou na hovno, ze se s tim blbe jezdi po silnici a do terenu to radeji ani nikdo nezkousejte, tak to jsou keci od anglanu, kteri ty clanky pisou a v Anglii nikdy nevideli poradneju kopec. Z vlastni zkusenosti. S ML-kem jsme vyjeli a sjeli kopce a tereny, ktere bych ani pesky nevyslap (jsem linej) ale ani na kole:) takze pohoda. Extremy to samozrejme nevyjede ani nesjede, ale kdo kdy potrebuje jezdit po Dolomitech, ze? A je xx modelu, ktere s chuti zdolaji 230 km/hod a vice, takze to i jede a chova se to na silnici podobne jako osobak...[/quote]

S MLkem jsem neco najezdil a vim co to umi......napr cesta na Kohutku z ceske strany v zime nebo honba za RZtama na barumce po polich, hned bych ho za BMW menil......ale X5 ve me nevzbuzuje stejne pocity........taky je to tim ze se mi ani tak nelibi a nevypada ze by neco zmohla v terenu......nez mit X5 tak bych fakt raci 5tku touringa..ale urcite to neni duvod k hadkam nebo urazkam
Anonymous

#33 Příspěvek od Anonymous »

ja bych proste X5 nebo ML priradil lidem, co radi jezdej v lete i zime na hory nebo bydlej na venkove. cloveka, kterej si koupi tohle auto ciste do mesta, nechapu...
marwal
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od marwal »

RuDoSh píše:
JFK píše:takze X5 je uplne na hovno? neda se s ni jezdit v terenu? zato treba s 5-kou jo? nerozumim tomu, jenom se ptam, jsem tady novy...

ja si odpovim, jo? Ttakze jestli verite kecum ze Speedu, ze X5 a ML apod. jsou na hovno, ze se s tim blbe jezdi po silnici a do terenu to radeji ani nikdo nezkousejte, tak to jsou keci od anglanu, kteri ty clanky pisou a v Anglii nikdy nevideli poradneju kopec. Z vlastni zkusenosti. S ML-kem jsme vyjeli a sjeli kopce a tereny, ktere bych ani pesky nevyslap (jsem linej) ale ani na kole:) takze pohoda. Extremy to samozrejme nevyjede ani nesjede, ale kdo kdy potrebuje jezdit po Dolomitech, ze? A je xx modelu, ktere s chuti zdolaji 230 km/hod a vice, takze to i jede a chova se to na silnici podobne jako osobak...

S MLkem jsem neco najezdil a vim co to umi......napr cesta na Kohutku z ceske strany v zime nebo honba za RZtama na barumce po polich, hned bych ho za BMW menil......ale X5 ve me nevzbuzuje stejne pocity........taky je to tim ze se mi ani tak nelibi a nevypada ze by neco zmohla v terenu......nez mit X5 tak bych fakt raci 5tku touringa..ale urcite to neni duvod k hadkam nebo urazkam[/quote]

Me se zas X5 líbí designove asi tak 2,5x víc něž MLko, to auto bych chtel ale je drahy... ale tak asi za 10let v něčem takovym určitě budu jezdit
Odpovědět