Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Stáčení Km
Jde o to, aby mohli vykazovat více najetých kilometrů - a tudíž víc nafty pro mě! A naký fiktivní kilometry jsou vždycky potřeba.
Takže znova co je k tomu potřeba - nevím neznám a tak se ptám zda tady má někdo zkušenosti.
A sorry za to stáčení jde o to navýšit najeté km - až teď jsem si to uvědomil.

Takže znova co je k tomu potřeba - nevím neznám a tak se ptám zda tady má někdo zkušenosti.
A sorry za to stáčení jde o to navýšit najeté km - až teď jsem si to uvědomil.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tahle věc má dvě stránky. První je, že se obojí - jak stáčení, tak natáčení km - nedělá a v určitém slova smyslu to naplňuje i skutkovou podstatu několika paragrafů tr.z. (i když je obojí tak rozdílného určení). Tudíž nekteří mají jistě právo cítit se rozhořčeni.
Na stranu druhou, z cizího krev neteče. Cantona se taky nemíchá do mých případných "kšeftíků" na hranici (a? už slušnosti, nebo zákona), proč bych se já navážel do těch jeho. Pomyslím si svoje a když k tomu nemám co podstatného říci, mlčím. Nemůžu vědět, jaké (i třeba morální) právo mají řidiči uvedených dodávek ke svému zaměstanavateli, či finančnímu úřadu, že jsou ochotni a provádět uvedené "hokuspokusy".
Na stranu druhou, z cizího krev neteče. Cantona se taky nemíchá do mých případných "kšeftíků" na hranici (a? už slušnosti, nebo zákona), proč bych se já navážel do těch jeho. Pomyslím si svoje a když k tomu nemám co podstatného říci, mlčím. Nemůžu vědět, jaké (i třeba morální) právo mají řidiči uvedených dodávek ke svému zaměstanavateli, či finančnímu úřadu, že jsou ochotni a provádět uvedené "hokuspokusy".