Originál zaslal LOPOLO To sem rekl ja a nevidim na tom nic spatnyho. Nikoho z vas to v podstate nemusi zajimat i kdyz je to pravda. Mozna sem lehkej paranoik ale vic jak ze sou tam tri druhy nereknu
hehe, chtel jsem jenom rict, ze tyhle odpovedi jsou na miste a vyjadroval bych se naprosto stejnym zpusobem.
tim paranoizovanim(nebo jak se to sklonuje) jsem mel na mysli, zadne fotky auta, zadne identifikacni prvky a uz vubec zadne veci ohledne umisteni a zabezpeceni....
proste, fotky ukazat, vybavu popsat...... ale kde to auto je a co se stara o jeho bezpecnost, to uz je fakt kazdeho vec
...tak se podařilo nemožné a auto jsem našel, nyní je v servisu s proraženou vanou s pochybným stavem motoru, zadřený nezadřený a vyloupaný všechny zámky.
Trochu mě zaráží, že při prodeji bylo uvedeno, že má imobilizér a ten ničemu nezabránil, nebo se tam v roce 94 vůbec nedával.
Mno po temer deseti letech nebude problem originalni imobilizer obejit. Je fain, ze se kara nasla. Jak daleko se naslo? A kde se naslo ... ulice, bazar ?
Originál zaslal Baxon Teď nedavno jsem četl v annonci, že někdo prodává motor 3.0 V8 do e34. Možná lepší, než vrážet do GO. Možná, že nabízeli zrovna z týhle káry :dunno: .
To není ten motor, on ho má přeci KO!!! Pokud mi K. Procházka napíše víc info kde se našlo, tak to sem dám.
Originál zaslal Mad Max Dnes mi psal K. Procházka.
...tak se podařilo nemožné a auto jsem našel, nyní je v servisu s proraženou vanou s pochybným stavem motoru, zadřený nezadřený a vyloupaný všechny zámky.
Trochu mě zaráží, že při prodeji bylo uvedeno, že má imobilizér a ten ničemu nezabránil, nebo se tam v roce 94 vůbec nedával.
Mějte se.
k tomu imobilizeru,vytahl jsem si slozku toho auta a uvedenej tam je,ale uz se nikde nepise jestli je funkcni.taky se nam obcas stava kdyz k nam privezou lidi karu,ze je imob. ruzne premostenej,protoze pry ztratili cipy atp.uz sem taky zazil par pripadu,kdy lidi daj auto do bazise jeste s takovejhlema systemama (imob.,skryty vyp. atd.) a auto se za nekolik dni zahadne new majiteli ztrati.policajti nam rekli,ze maj lidi kopie technicaku,dalsi klice cipy k imobilizeru atak.takze pokud koupim auto tohle dam pryc nebo montuju rychle neco dalsiho.jinak jsem taky prekvapenej ze se naslo:eek: