nevim co vymyslite za pikacoviny jaky AE efekt? Bud ty svetla maji AE nebo ne! proste pochopitelne to co myslel vita napsal jen skautik tak se toho chytte
Originál zaslal Lukas H. [B]No to bych nerek, tady z klubu vim o trech lidech... Nastesti se nikomu moc nelibi, kdyby to tak bylo tak uz shanim jinej ulet...
prijde mi, ze je to spis o tom, ze to fakt dobre vypada, ale jestli se nekdo ridi heslem - Sakra, elektrony tam ma kazdej, radsi budu hoblovat plechy, protoze to uz je v soucasne dobe originalita, napr. v lete na tuning srazu! ))) Timto preju hodne obdivnych pohledu ))
mam pocit.... nekteri zijete v domeni, ze snad bydli vsichni v jednom panelaku, maji stejna auta, stejnou barvu, kola a ted... ted dokonce i AE krouzky.....
Originál zaslal skautik [B]mam pocit.... nekteri zijete v domeni, ze snad bydli vsichni v jednom panelaku, maji stejna auta, stejnou barvu, kola a ted... ted dokonce i AE krouzky.....
Ne ale nakonec prijedou na jeden sraz, to bude panecku ulet az to vsichni v te tme rozsviti, si jich pulka nenajde ani svoje Bawo...
Si myslim, ze neni problem tam fouknout jakykoliv uhozeny svitici patwar pro toho co se chce odlisit, coz ze bude vypadat jak pipka. A kdyz tam bude mit halda lidi tento libivý standard tak to resi cokoliv fosforeskujiciho navaleneho v plechu jak rika Hanz ) Ne vzdy, je touha se odlisit tuningem. MUze to mnohdy vypadat dost debilne. ;o)
Originál zaslal RuDoSh [B]pitr : a co jsi tim chtel rict?
to neres
ja bych tam nasral nejakou 2bervne vysokosvitive ledky (jestli se to vubec dela) a pichnout je na central aby to treba udelalo pekne blik blik cervene.
nechapu, co z toho vsichni delate...m3 naraznik ma kazdej druhej, bily blikny ma kazdej 1,5. a tak AE muze mit kazdej treti, ne? a navic to neni nic, by bylo nejak hrozne nadstandartni..proste je chci, ze se mi libej...a stejne tak spousta jinejch...
je to tady supr benzinkovej tuning klub..... :mhehe:
hlavně a? to hodně svítí a bliká.....to chcu taky a co říkáte na málý svítící vánoční stromeček...? :
Originál zaslal Martinéz [B]to rene..no pokud vim, ty je shanis na e39 taky:fuckdual:
No to jo ,ale nic tam nebudu bastlit...jen je vyměním....mám z toho strach jak to tu slyším že to bude blikat a ještě k tomu červeně... si tam dejte na střechu i tu žraločí ploutev ala nová sedma ,když se dáte do pohybu bude vám to blikat.....