Originál zaslal rene kurc [B]Nao tak tak nějak vypadá machrování a? víš.... :bigok: mi tu nikdo s e28 nevadí,ale ten tvůj top speed byl fakt někde do fóra filcek....
Originál zaslal Nikita [B]Nic proti tobě, ale 28 by možná pasovala někam do jiné skupiny, třeba do klubu e30, nebo tak :bike:. My jsme tady skoro všichni sebevrazi :drive2:
Nechci rýpat,ale když to je E28 tak těžko může do E30:D
Jinak je to předchůdce E34 takže s tou E30 zase vedle:P
cau Radim z mojeho bmw e34 524td sem dostal na dalnici pres brno tesne necelech 230km s zimnim obutim coz je 19. Mam tam vyhozene kat i koncove tlumic, tlak turba byl nastelovan na 2.1baru a omezovac tam neni. Jinac ted chci k tomu prihodit intercooler z tds a mozna budeli vata tak i chip.
Originál zaslal ManyP [B]cau Radim z mojeho bmw e34 524td sem dostal na dalnici pres brno tesne necelech 230km s zimnim obutim coz je 19. Mam tam vyhozene kat i koncove tlumic, tlak turba byl nastelovan na 2.1baru a omezovac tam neni. Jinac ted chci k tomu prihodit intercooler z tds a mozna budeli vata tak i chip.
Originál zaslal rene kurc [B]no 230 je docela sen i některých 325itek,tak mi to tak přišlo,ale každopádně mám rád srandu..... takže to neber až tak úplně vážně kámo!
Jen na okraj, tech 250 na motorce bylo se zadni gumou, kde skoro lezly draty a se sundanou spodni casti kapotaze, ale neodolal jsem, i kdyz crash by byla tutovka.
Bawo mam rad, pod ocas mu davam jen obcas a davam ho dohromady.
Originál zaslal driver [B]Jen na okraj, tech 250 na motorce bylo se zadni gumou, kde skoro lezly draty a se sundanou spodni casti kapotaze, ale neodolal jsem, i kdyz crash by byla tutovka. Bawo mam rad, pod ocas mu davam jen obcas a davam ho dohromady.
no vidíš,ty mi tu píšeš že machruju a jezdíš 250 s drátama venku,to bych já nikdy neudělal.... mám se rád...
Originál zaslal rene kurc [B]no vidíš,ty mi tu píšeš že machruju a jezdíš 250 s drátama venku,to bych já nikdy neudělal.... mám se rád...
Taky se mam rad, ale obcas jde rozum stranou, jako v tomhle pripade, nebo kdyz jsem si v praci pujcoval Audi S4 nebo Jaguar XJR. Musel jsem, rozumne, ale tak, abych si to uzil.
To jsou jedinecne sance, tedy alespon pro me.
Originál zaslal driver [B]Taky se mam rad, ale obcas jde rozum stranou, jako v tomhle pripade, nebo kdyz jsem si v praci pujcoval Audi S4 nebo Jaguar XJR. Musel jsem, rozumne, ale tak, abych si to uzil. To jsou jedinecne sance, tedy alespon pro me.
tak s tim je ted utrum:bang3: takhle se flakat v pracovni dobe
Originál zaslal driver [B]Taky se mam rad, ale obcas jde rozum stranou, jako v tomhle pripade, nebo kdyz jsem si v praci pujcoval Audi S4 nebo Jaguar XJR. Musel jsem, rozumne, ale tak, abych si to uzil. To jsou jedinecne sance, tedy alespon pro me.
Ty máš asi dobrou práci, když tam máš takový kárky
Originál zaslal Jawak [B]Ty máš asi dobrou práci, když tam máš takový kárky
To je jen ta lepsi stranka ty prace, ale stoji to za to, jinak bych se do takovych aut asi neposadil. XJR je muj sen, ale S4 je peklo na zemi, nedokazu si predstavit RS4, nebo M3.