Originál zaslal Mad Max [B]No a v mém BMW jsem jel max 200 Km, motor točil jen cca 3000 ot., trasa Brno-Hustopeče. 250 Km jsem zatím neměl možnost prubnout. Buď nejedu sám, nebo je velky provoz. (
Originál zaslal rene kurc [B]No já jsem dnes najezdil asi 900 kiláků 75% kládu a pičovinky,místy 260 km/h a průměr 12,5 !!! to de né ,na 300koní a pak že M3 žere...
Mno ja mel dneska pri zpatecni ceste z Opavy pri prumerny rychlosti 171km/hod ( coz je fakt hodne protoze je to vcetne omezeni, plazeni se za feliciema atd.) spotrebu 13.1l/100km. To sem to ale vubec nesetril, akceleroval do kopce atd.
Originál zaslal LOPOLO [B]Mno ja mel dneska pri zpatecni ceste z Opavy pri prumerny rychlosti 171km/hod ( coz je fakt hodne protoze je to vcetne omezeni, plazeni se za feliciema atd.) spotrebu 13.1l/100km. To sem to ale vubec nesetril, akceleroval do kopce atd.
jedna hlaska z IRC - LOPOLO jezdite jak prasata LOPOLO ja sem pan vopatrnej
Originál zaslal LOPOLO [B]Mno ja mel dneska pri zpatecni ceste z Opavy pri prumerny rychlosti 171km/hod ( coz je fakt hodne protoze je to vcetne omezeni, plazeni se za feliciema atd.) spotrebu 13.1l/100km. To sem to ale vubec nesetril, akceleroval do kopce atd.
Vždy? si říkal,že zpátky pojedeš pomalu,na spotřebu....
Nojó, to je tak vždycky naopak. Když se zahlásí "jedu na spotřebu" tak se to kalí, protože to zrovna podmínky umožňujou. A když si člověk jede zajezdit, tak pak jede na spotřebu, protože je všude provoz ... boci:
pravda ..off topic ... cesta jihlava -> praha 7,7l/100km .. jizda 120-135km/hod. Puvodne sem myslel ze to nevydrzim jet takhle ale po 15 minutach sem si zvyk a slo to
no ono by se to dalo,ale zapomeň na sešlápnutý plyn ,prostě jako pán Novák v kloboučku,skopečka vykvaltovat a tak a do 2500 otáček....FUJ TO JE NUDA !!!
VW Passat 1,5 diesel r.v. 1979 motor 490.000 km: Jel jsem po rovince a mírně z kopečka, jel jsem 120 km/h, ale otáčky mi napovídaly, že by se hlavá ráda proletěla a zbytek auta, že by prej na ni počkal někde po okolí, tak jsem to stopnul...teď jsem přesedlal na iS a věřte nebo ne - BMW lépe tahá! Jen tu maximálku jsem ještě nezkoušel...