Originál zaslal abdul podle me to ma s "bawem" spolecny akorat znak na kapote...
bych do toho urcite nesel...
kdyz uz to musi byt pod 2.0 tak jedine 1.8is... a "compact" sam o sobe, no hruza....
Aaaa pán opovrhuje nejmenším báwem:fuckoff: :fuckoff: ,nic proti mě se líbí všechny a rozohodně se nekoukám na rozpadlou 7čku jako na nějakou trosku, ale bohužel si nemůžu dopřet víc než novou E46c , tu "hrůzu":D
Prostě compact je plnohodnotný BMW a hotovo:gobeer:
Originál zaslal vita Aaaa pán opovrhuje nejmenším báwem:fuckoff: :fuckoff: ,nic proti mě se líbí všechny a rozohodně se nekoukám na rozpadlou 7čku jako na nějakou trosku, ale bohužel si nemůžu dopřet víc než novou E46c , tu "hrůzu":D
co s tim maji rozpadle sedmy spolecnyho??? btw: at si kazdy koupi co chce, ale kdyz se uz pta jestli jo nebo ne, tak sem mu rek svuj nazor....
Originál zaslal abdul co s tim maji rozpadle sedmy spolecnyho??? btw: at si kazdy koupi co chce, ale kdyz se uz pta jestli jo nebo ne, tak sem mu rek svuj nazor....
Jasně,řekl jsi názor ,ale tvrdit ,že compact má společný jen znak????Mě trochu nasr..o . Mám stejný podvozek,techniku a jen menši kufr hotovo. Jasně ,že bych raději coupe 325i nebo 330cokoli, ale compact je stejná bezpečnost,techniku,interier a svezení. A? si každý vybere co chce.
Compact je kategorie A3,Golf a je jasně nejlepší:D
Originál zaslal Lukas H. Tady je rec o compactu E36... Rek bych ze ani v E46 neni stejnej podvozek v compactu jako v coupe... Takze fakt jenom ten znak...
Tak to si asi prodejce vymýšlel:fuckoff: Asi je v továrně nějakej permoníček co ty podvozky pro compact gajluje:ucta:
Originál zaslal vita Aaaa pán opovrhuje nejmenším báwem:fuckoff: :fuckoff: ,nic proti mě se líbí všechny a rozohodně se nekoukám na rozpadlou 7čku jako na nějakou trosku, ale bohužel si nemůžu dopřet víc než novou E46c , tu "hrůzu":D
Compact ma s BMW spolecneho fakt malo - akorat mozna misto golfa je to znouzecnost.Bracha jezdil s 1,6 Compact a prej to je problem vubec na suchu zahrabat - no kde to sme ???
Originál zaslal vita Rozvor je stejnej,rozchod je +-mm .Je tvrdší než sedan.
Dobrá ,tak ještě jednou: je to nejhnusnější auto co kdy vijelo z fabriky BMW !!! A dělalo se jen proto,že si mysleli že dobydou třídu golfů....jinak si kup co chceš,třeba trakář!!!
:fuckoff:
Originál zaslal HEERY Compact ma s BMW spolecneho fakt malo - akorat mozna misto golfa je to znouzecnost.Bracha jezdil s 1,6 Compact a prej to je problem vubec na suchu zahrabat - no kde to sme ???
tak to je extra blbost .... compact ma lehci prdel a stejne vykonej motor a stejnou prevodovku i diferak jako ostatni, taktze proc by mel bejt problem zahrabat ? ?????? :fuckoff:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET