Originál zaslal Lukas H. Proc sebevrah, kdyby mela petku tak by Ti ta rychlost ani neprisla...
OK, bude to asi tak nastejno jako se 135 šádofkou, ale ta měla 5.kvalt. Tak 120, s tou jsem kdysi jel z kopce budíkovejch 170km/h a to jsem se fakt bál jako ďas. :gun03:
Originál zaslal darmon co to bylo ? ja mel 2.0V6 a ta drzela cool
Bylo? JE! ,MK II., mám ji doma pěkně pod plachtou, kdisi sem už TTmu posílal fotky+ článek o ní jak tam borec napáchal motor z Coswortha:D , měnil sem kompl, tak už to nemám, ale kdybys chtěl znovu to naskenuju, kein problém:D
Takže pro představu vypadá takhlenc.
Originál zaslal Fil Bylo? JE! ,MK II., mám ji doma pěkně pod plachtou, kdisi sem už TTmu posílal fotky+ článek o ní jak tam borec napáchal motor z Coswortha:D , měnil sem kompl, tak už to nemám, ale kdybys chtěl znovu to naskenuju, kein problém:D
Takže pro představu vypadá takhlenc.
Tyhle stary Cortiny můžu, asi i pro to, že jako malej sem se v tom vozil. Ale byl to typ MK I.
Doma na ni už zůstalo jen fung nový přední sklo origo Ford.
Zo je vse, kdyz jsem ho chtel prodat za 2000,- tak mě lidi z toho meli hlavu plnou keců. Prej to je moc a tak za 500,- tak jsem jim rekl :fuckoff: :321: v D se prodává tak za 8000,-
Klidně ho rači něchám ležet dvacet let na půdě
Jo jo Cortinu mame doma taky, ale nevim co je to za typ... Ma predni i zadni kulaty svetla a ty zadni vypadaji jak znak MB... Samozrejme coupe, to bylo vlastne pvni Bawo ktery jsem ridil...
Originál zaslal Lukas H. Jo jo Cortinu mame doma taky, ale nevim co je to za typ... Ma predni i zadni kulaty svetla a ty zadni vypadaji jak znak MB... Samozrejme coupe, to bylo vlastne pvni Bawo ktery jsem ridil...
Tak na úplný rovince se to zastaví někde na 250 km/h. Z mírnýho kopečka 270 km/h a asi 200 otáček rezerva do začátku červenýho pole (5.000ot). Ale pohoda.
Originál zaslal Lukke Tak na úplný rovince se to zastaví někde na 250 km/h. Z mírnýho kopečka 270 km/h a asi 200 otáček rezerva do začátku červenýho pole (5.000ot). Ale pohoda.
Lukke neser mě bo někde te? v anonnci je 330d coupa za mega !!!
KRASAVICE!!!