Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Žádám radu...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal TURBO_KrteK
[B]se zdvihovým objemem válců nad 2500 ccm 9 997,-

ale stejne to maj levenjsi :P

jo to maj :yep2: :yep2: :yep1:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
matej
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od matej »

no to je o dva koliky levnejsi. a nejsou s nima pak naky tahanice kdyz dojde na bum-bum
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal matej
[B]no to je o dva koliky levnejsi. a nejsou s nima pak naky tahanice kdyz dojde na bum-bum

to netusim, ale kdyz udela nekdo bum bum tobe, tak to calne stejne jeho pojistovna a kdyz udelas bum bum ty nekomu, tak je ti snad jedno za jak dlouho dostane prachy ... :D
abdul

#24 Příspěvek od abdul »

CPP je v pohode, ale pouze a jen na povinny ruceni... kdyz do nekoho prasknes tak je ti fuk jak ho likvidator pak vydrti.... ale na svoje vlastni havarijni pojisteni bych si je nikdy nevzal:) jedine kdyby tam byl nejakej mooooc dobrej znamej, to je pak jedno co je to za pojistovnu:)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od patras Čestný člen »

vzdyt rikam ze na pojisteni jsou na hovno ... :D
matej
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matej »

Originál zaslal patras
[B]to netusim, ale kdyz udela nekdo bum bum tobe, tak to calne stejne jeho pojistovna a kdyz udelas bum bum ty nekomu, tak je ti snad jedno za jak dlouho dostane prachy ... :D

a jooo vlastne
Martinéz

#27 Příspěvek od Martinéz »

tds a 328 bude stat tak 250-300kkc, 2.5 a 2.0 kolem 250.000, ale je to skoro stejny...
TT
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od TT »

Originál zaslal uncompromised
[B]A otazka posledni: cena, kolik tak stoji 323 nebo 325 nebo 328 anebo 325tds, z roku 96-98, vybava aspon okna a zrcatka v el., v aspon trochu slusnem stavu a hlavne dobrym motorem? Diky vsem za vyjadreni.:ucta:

:) v slušném stavu abys na to nemusel hrábnout ....cca 230tis 96- výše,
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od uncompromised »

Jeste neco: je drazsi coupe nebo sedan? co by ste brali vy a proc?
Marty

#30 Příspěvek od Marty »

Coupe:bigok:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jedině kupátko,ale jestli máš velkou famílii tak sedan.Jinak kupátek je určitě míň a v dobrém stavu se bude trochu hůř hledat.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

COUPÉ, pro max 3 osoby, jak budeš jezdit ve čtyřech a víc, tak sou ty zadní dveře docela praktický (neokopou ti prahy a sloupky a tapecírungy). Do kupátka se dozadu docela blbě leze, zvláš? když ho máš trochu posazený :-)
Já jsem v koktávce kolikrát vozil 7 lidí (včetně mě) :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :walk:
Úplně krutej tuning, seděla jak přibitá, akorát do kopce to nechtěla moc dobře táhnout, no když měla o 50kg větší zatížení než povolený, tak ani není divu :drive2: chtělo to určitě :nos:
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od uncompromised »

Rovnice o jedne nezname:
familii nemam - je mi 20(trochu brzo) = coupe
vetsinou jezdim sam nebo ve dvou = coupe
kupatko se mi libi vic = coupe
jedinej kdo mi pujci je muj tata, a jedine na sedan = sedan

no rovnice hovori jasne, jasna vyhra sedana
:dunno: co nadelam, chci ho co nejdriv

o neco vis jsem se ptal na cenu 323,325,328 a tds - r.v.96-98
vybava aspon el.okna a zrcatka ve slusnem stavu s dobrym motorem,
chci si neco dovezt z nemecka tak at mam s cim srovnavat

diky vsem za co nejvycerpavajici odpovedi
:ucta: :ucta: :ucta:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Dal jsi mu to tady přečíst? Určitě to zkus, za pokus nic nedáš. Proč je zásadně proti coupé?
king

#35 Příspěvek od king »

TO uncompromised : a k tomu nemecku, uz mas nejak promysleny kdo ti to z toho nemecka dotahne? nebo jak to planujes?
Fil
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Fil »

Já bejt tebou tak 323 vyřadím a uvažuju 2,5i! 2,8i 2,5tds!, s 328 nemám zkušenost,ale zdá se mi že pojistka je příliš vysoká vzhledem k tomu že už je jedno jestli máš 2,8l nebo 5,8l,ale sázel bych na 2,5l nebo tds, to si celkem v klidu poradí i s E34kombajnem myho otce a žere 8-9město 6-7 dálnice=normální noha(obyč),a když tomu šlápneš,tak to jede celkem hodně slušně(pocitově je to mnohem silnější než se zdá ,sešlápneš a jede, u svýho sem zvyklej že to jede až to vyženu do otáček, a tam už takovej katapult nepozoruju, ikdyž je rychlejší)(ten krou?ák) a do totálního max11l(víc to zatim nikdy nesežralo) nafty, ale to tomu musíš dávat (myslím v běžnym provozu,ne na okruhu) nebo 325, ta je OK a pojisku využiješ maximálně.Ale to je jen můj názor s kterym nemusí všichni souhlasit...
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Fil, máš pravdu, měl jsem teda zatím 525i z ´88, ta měla nějakejch 170 koníků, pak služebáka 525i z ´94, ta měla 192 nebo tak nějak. Když jsem pak jel s 528, tak jsem nenalezl žádnou změnu výkonu.
U trojky by to mělo být obdobně, a ta pojistka je docela rozdílná.

to>>>Uncompromised
Jinak sedím v německu, v Bonnu a před dvěma týdny jsem si pořídil skvělou e36 320i coupé. Bylo to na http://www.mobile.de . Odchytil jsem ji hned 1. den a koupil ji místo 5800 € za rovnejch 5 a ješte s jedním volantem, zadním nárazníkem, sadou origo hliníků a všema fakturama od posledních inspekcí a servisů. Samozřejmě se servisní knihou. http://forum.bmwklub.cz/showthread.php?s=&threadid=2316

Takže když něco najdeš v mé blízkosti, můžu se na to mrknout, pokud to bude do 20 km. Bydlím PSČ(PLZ) 531 27 Bonn. Určitě se podívej na http://www.mobile.de a http://www.autoscout24.de
:bigok:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od JFK Čestný člen »

[B]Ještě jsem se chtěl zeptat kolik platíš povinné ručení, šlyšel jsem že BMW a některé jiné německé auta ho mají dražší než ostatní.
Co je na tom pravdy:???:

havarijní je dražší pro bmw:( riziková skupina řidičů:) a některé pojiš?ovny nepojiš?ujou konkrétní tipy a ročníky vůbec...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal patras
[B]to netusim, ale kdyz udela nekdo bum bum tobe, tak to calne stejne jeho pojistovna a kdyz udelas bum bum ty nekomu, tak je ti snad jedno za jak dlouho dostane prachy ... :D

tak to je omyl!!!:) když máš debilní pojiš?ovnu (a to podnikatelská je numero 1) a bude krátit pojištění poškozenému (jakože bude krátit, jednoduše nezaplatí všechno a odůvodní si to miliónama kidů, protože nemají prachy protože mají levné pojištění:)), tak se taky může stát, že ten rozdíl po tobě jako pijištěnci třeba u podnikatelský bude poškozený vymáhat po tobě. Pak to jde k soudu a ten rozhodne, zda je nárok oprávněný či ne. Pokud bude oprávněný, tak soud rozhodne, že pojiš?ovna musí doplatit zbytek. ZÁVĚR: tebe musí dát k soudu a pojiš?ovna platí, ale díky debilní pojištovně lítáš po soudech... A to se vztahuje i na jiné škody způsobené nehodou, ne jenom na káru: úraz, poškození veřejného majetku atd. Nechtěl bych vidět Podnikatelskou pojiš?ovnu, jak vyplácí škodu, když to někdo nape károu do bus zastávky plnou lidí a bude tam xx zraněných a rozsekanej Ikarus za xx mega.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od JFK Čestný člen »

[B]Rovnice o jedne nezname:
familii nemam - je mi 20(trochu brzo) = coupe
vetsinou jezdim sam nebo ve dvou = coupe
kupatko se mi libi vic = coupe
jedinej kdo mi pujci je muj tata, a jedine na sedan = sedan

no rovnice hovori jasne, jasna vyhra sedana
:dunno: co nadelam, chci ho co nejdriv

o neco vis jsem se ptal na cenu 323,325,328 a tds - r.v.96-98
vybava aspon el.okna a zrcatka ve slusnem stavu s dobrym motorem,
chci si neco dovezt z nemecka tak at mam s cim srovnavat

diky vsem za co nejvycerpavajici odpovedi
:ucta: :ucta: :ucta:

ještě si k té rovnici přiřaď: 1/ coupe lépe sedí v zatáčkách, nenaklání se tolik jako sedan
Odpovědět