Originál zaslal skautik tak to teda nevim... proste kdo na to nema tak jen nadava a krici, stejne jako nekteri fanousci fotbalu
Já bych řek, že spíš než na penězích záleží na povaze. Znám spoustu lidí, který nejsou moc bohatý a nikdy by nikoho kvůli autu nepomlouvali. A to s tím malým městem - možná je to jen můj subjektivní názor, ale mám pocit, že když si někdo v Práglu koupí pěkný auto, nikdo z toho neni hotovej, protože po Praze jezdí spousta pěknejch aut a nikdo si toho moc nevšímá. Ale na malým městě, kde se pomalu skoro všichni znaj a aut vyšší třídy tam jezdí poskromnu, je to trochu jiný. Tak trochu vím o čem mluvím, jsem z malýho města a když jsem si domů přitáhnul první báwo, skoro měsíc mě sousedi nezdravili....
Originál zaslal vally Já bych řek, že spíš než na penězích záleží na povaze. Znám spoustu lidí, který nejsou moc bohatý a nikdy by nikoho kvůli autu nepomlouvali. A to s tím malým městem - možná je to jen můj subjektivní názor, ale mám pocit, že když si někdo v Práglu koupí pěkný auto, nikdo z toho neni hotovej, protože po Praze jezdí spousta pěknejch aut a nikdo si toho moc nevšímá. Ale na malým městě, kde se pomalu skoro všichni znaj a aut vyšší třídy tam jezdí poskromnu, je to trochu jiný. Tak trochu vím o čem mluvím, jsem z malýho města a když jsem si domů přitáhnul první báwo, skoro měsíc mě sousedi nezdravili....
asi mas pravdu, ale je fakt ze ja se na vesnici pristehoval pred 7lety a jeste jsem se tady s nikym ze starousedliku nebavil, pravda je ze s tema co se pristehovali z mesta je to trosku jiny.
Je teda fakt, ze si o nas rikaj ze jsme zazobani a divaj se skrz prsty, ale me by zajimalo kde na to prisli.... tohle jsou podle me chudaci a ja je :fuckoff:
Tak známej včera přivezl hotový stříbrný M3 E46, vymáčkl z toho 420PS, včera jsme se byli projet a můžu říct, že v LEPŠÍM AUTĚ JSEM V ŽIVOTĚ NEJEL.:gobeer:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal patras Tak známej včera přivezl hotový stříbrný M3 E46, vymáčkl z toho 420PS, včera jsme se byli projet a můžu říct, že v LEPŠÍM AUTĚ JSEM V ŽIVOTĚ NEJEL.:gobeer:
Jsi si jistý tím výkonem? Tyhle úpravy už jdou do milionu. A schopnosti na to má jen pár lidí v republice, resp. vím o 2.
No to je výzva bubi,jinak včera si jim to tam pěkně nandal,ty si pojel i tu 911ku v turbu????no bylo to daleko,ale mi to tak připadalo!A co to ferko?Napiš jak to dopadlo,jinak gratuluju 911 se 408koňma!To je troufalost,klobouk dolů :mhehe:
Originál zaslal Bubi Jsi si jistý tím výkonem? Tyhle úpravy už jdou do milionu. A schopnosti na to má jen pár lidí v republice, resp. vím o 2.
Vykonem jsem si jist urcite ve ctvrtek byl na brzde. Pamatujete na tu M3 co se rozbila pri sprintu v Brne? Taky jeho auto, ted uz je v kupe ale koupil si jeste jedno. Prachy na to rozhodne ma.
Originál zaslal Bubi Jsi si jistý tím výkonem? Tyhle úpravy už jdou do milionu. A schopnosti na to má jen pár lidí v republice, resp. vím o 2.
Motor mu delal nejake manik v praze, ale jmeno neznam. Vim jen ze dela chipy na vsechno mozny, fotroj delal chip do Hyundai Santa-fe 2.0 CRDi a pridal mu kolem 30PS.
Originál zaslal patras Motor mu delal nejake manik v praze, ale jmeno neznam. Vim jen ze dela chipy na vsechno mozny, fotroj delal chip do Hyundai Santa-fe 2.0 CRDi a pridal mu kolem 30PS.
jenom se obavam aby tu nepadlo jmeno jednoho ... co ma firmu v kobylisich...