Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolik Km najedete na jedno tankování?
min spotreba s iS na 300km byla tusim 7,4, ale je fakt, ze jsem se mistama neovladnul a pridal "vic" /jinak "unterautama" 5,4 cestou do rozvojovych zemi s Oktavkou 1,9TDi s chipem, s prumernou rychlosti 115
nebo taky 8,2 s Audi V8.32 3,6 automat, quattro, klima na trase Praha-CL, coz jsou same zatacky, prumerna rychlost kolem 60ti... / vse pocitano dotankovanim na plnou

nebo taky 8,2 s Audi V8.32 3,6 automat, quattro, klima na trase Praha-CL, coz jsou same zatacky, prumerna rychlost kolem 60ti... / vse pocitano dotankovanim na plnou
“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal Hanz
[B]tak jeden motivacni link pro Lopola
jsem se ptal a ze pry 55k s homologaci komplet menu![]()
vo co de? Nesplet sis to nejak?
-
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec jsem nejel na spotřebu. Bylo to cestou na dovolenou. U nás v Boskovicích (BK) jsem dotankoval plnou Natural95 a znovu jsem tankoval až v Krapině (to je v Chorvatsku). Měl jsem ujeto 478,2 Km. Vyjížděl jsem o půlnoci, nebyl žádný provoz a kde to šlo tak jsem jel na tempomat. Nikdo mě nezdržoval, nemusel jsem neustále zpomalovat a zrychlovat. Jako šnek jsem určitě nejel.