Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
samolepka klubu pod SPZ
-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
Všiml jsem si, že v některých autobazarech přelepují spodní rámeček SPZetek svoji reklamou na svůj "nejlepší autobazar pod Sluncem".
Mrknul jsem na svůj rámeček a zkusil tohle:
Je to zatím prototyp. Sériovka bude lepší v tom, že znaky BMW budou na koncích samolepky a samozřejmě to bude líp ořízlé. Jinak návrh je sice můj, ale provedení je z Reklamního studia na kvalitní folii, která vydrží i myčku. Provedení dvou barevné (jak vidíte), pro barvoslepé: stříbrné pozadí a černá písmena a naopak. Samolepky budu mít do pátku, takže na Tuningsrazu v Mošnově 9.8. budou zájemcům k dispozici. Cena není stanovena, ale ujiš?ovali mne, že se do dvacky vlezu. (teď nevím jestli za kus nebo za pár:P )
Pokud by měl někdo zájem - pošlu i poštou......
Mrknul jsem na svůj rámeček a zkusil tohle:
Je to zatím prototyp. Sériovka bude lepší v tom, že znaky BMW budou na koncích samolepky a samozřejmě to bude líp ořízlé. Jinak návrh je sice můj, ale provedení je z Reklamního studia na kvalitní folii, která vydrží i myčku. Provedení dvou barevné (jak vidíte), pro barvoslepé: stříbrné pozadí a černá písmena a naopak. Samolepky budu mít do pátku, takže na Tuningsrazu v Mošnově 9.8. budou zájemcům k dispozici. Cena není stanovena, ale ujiš?ovali mne, že se do dvacky vlezu. (teď nevím jestli za kus nebo za pár:P )
Pokud by měl někdo zájem - pošlu i poštou......
- Přílohy
-
- bmwklub.jpg (15.88 KiB) Zobrazeno 1706 x
-
- bmwklub.jpg (15.88 KiB) Zobrazeno 1706 x
-
- Klubové ID: 567
- Kontaktovat uživatele:
Já bych taky prosil jednu sadu černý. Je to výbornej nápad, kolikrát někde potkám pěkný báwo a říkám si, jestli pak to není někdo z klubu. Třeba 20.7. v neděli si poklidně jedu ze Strakonic směrem na Písek-Tábor a vzala mě 36 - zelená metla a zadní světla měl trošku jako Georgis, SPZ 1 C 8 ..... , chtěl jsem se na něj pověsit a trošku se projet, jenže jak jsem přidal, následovalo - Nejezdi jak blázen, jedeme na dovolenou!!! No znáte to. A když jsem se vracel 27. 7. jel jsem na dálnici Z Olomouce na Brno v závěsu za černou 530d - vzádu měla nálepku BMW Renocar. Nepoznal jste se někdo???
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal vally
To Georgis: chtělo by to vymyslet nějakej postup, co kdybys mi poslal adresu, já bych ti poslal padesátku a ty mě nálepky? To by šlo, ne? :gobeer:
No šlo by to. Ještě musím vymyslet jak to posílat. Ty samolepky jsou půl metru dlouhé a nechce se mi je skládat, protože by se asi nevyrovnaly. Možná je stočit do kolečka ,zajistit proti rozmotání a normálně v obálce poslat. Ještě je doma nemám, tak vydržte.
-
- Kontaktovat uživatele:
[QUOTE]Originál zaslal T.o.m.
Jo dobrá věc, ale musíš být metr od auta, aby se to dalo přečíst, tím pádem identifikovat někoho z klubu.
Pokud nejste vyloženě slepí, tak Vám garantuju, že to jde vidět a přečíst z větší dálky než z metru. Si to vyskoušejte jak pojedete za nějakým autem co má popsaný rámeček reklamou.:bigglases
Jo dobrá věc, ale musíš být metr od auta, aby se to dalo přečíst, tím pádem identifikovat někoho z klubu.
Pokud nejste vyloženě slepí, tak Vám garantuju, že to jde vidět a přečíst z větší dálky než z metru. Si to vyskoušejte jak pojedete za nějakým autem co má popsaný rámeček reklamou.:bigglases