Originál zaslal Dave [B]Jinak jak jsme se bavili v jine diskuzi tak zítra si jdu zajezdít na závodní motokáře!!! 0-100 za 2,9s - max 170 (6 kvaltů)!!! Taková malá F1!!! Jenom jestli dnes vubec usnu
fftopic: :bezzub: :bezzub: :bigok:
Ale můžeš podat hlášení
Originál zaslal Johnny [B]Ja nemám rád Ferrari, protože jsou namachrovaný a myslej si, že nikdo už nemůže bejt lepší, než oni. Jsem taky rád, že se už po nekonečnym souboji Ferrari a Mercedesu dostali do hry i ostatní stáje. Jak už jsem řekl nemám rád Ferrari, ale dneska mi ani tak nevadilo, že vyhrál Rubi. Alespoň mu to udělalo radost. Přeju mu to!!
Jo Ferrari to mají někde napsaný jak jsou namachrovaný, akorát jsem nezjistil kde:) A kde ty svoje myšlenky o nejlepším teamu zveřejňují? Někde jsi to musel zvědět, nebo?:bigok:
Slepe zacit fandit nejakymu cigosovi jenom proto, ze jsem si nasetril na auto a ta sama fabrika, ktera ho vyrabi si potrebuje vylepsit image ve formuli 1 misto toho, aby prestala produkovat takove zhovadilosti, jako jsou mestska auta ap. Do toho nejdu.
Vzdycky jsem fandil Shumimu i kdyz jeste nejezdil za rudochy a jeste pred tim nez jsem mel bmw. Nevidim duvod zacit kvuli koupe auta fandit nekomu jinemu... Muj nazor.
Kdyz od nekoho dostanu pod stromecek tricko Spartak Moskva, taky nebudu hned tvrdit ze jsou nejlepsi...:bigok:
Originál zaslal JFK [B]Slepe zacit fandit nejakymu cigosovi jenom proto, ze jsem si nasetril na auto a ta sama fabrika, ktera ho vyrabi si potrebuje vylepsit image ve formuli 1 misto toho, aby prestala produkovat takove zhovadilosti, jako jsou mestska auta ap. Do toho nejdu. Vzdycky jsem fandil Shumimu i kdyz jeste nejezdil za rudochy a jeste pred tim nez jsem mel bmw. Nevidim duvod zacit kvuli koupe auta fandit nekomu jinemu... Muj nazor.
Kdyz od nekoho dostanu pod stromecek tricko Spartak Moskva, taky nebudu hned tvrdit ze jsou nejlepsi...:bigok:
BMW si potřebuje vylepšit image v F1? Co to je zase za kravinu?
Originál zaslal JFK [B]Slepe zacit fandit nejakymu cigosovi jenom proto, ze jsem si nasetril na auto a ta sama fabrika, ktera ho vyrabi si potrebuje vylepsit image ve formuli 1 misto toho, aby prestala produkovat takove zhovadilosti, jako jsou mestska auta ap. Do toho nejdu. Vzdycky jsem fandil Shumimu i kdyz jeste nejezdil za rudochy a jeste pred tim nez jsem mel bmw. Nevidim duvod zacit kvuli koupe auta fandit nekomu jinemu... Muj nazor.
Já například nefandim Montoyovi, ale týmu BMW Williams, protože jsou mi prostě sympatický. A o tom vylepšování image bych si nebyl až tak jistej. Samozřejmě, že je to reklama, ale co dneska neni? A jestli jsi fanouškem Schumiho, tak ti to nokdo nebere. Je to tvůj názor a každej názor má jistou hodnotu. At´si každej fandí komu chce, je to jeho věc...
Aha, tak už to chápu. BMW vyrábí neprodejný sračky a aby se hnulo s prodejem, tak šli do F1.:pako:
To se teda povedlo .
Ferarri je pojem, beru. BMW je na scéně 3 roky a nechává za sebou Mercedesy a F-kám šlapou krutě na paty. A to zaslouží poklonu :ucta: .
Originál zaslal abdul [B]to vis ze je to jenom o tom ze kdyz v nedeli vyhraje Bmw wiliams tak v pondeli na krame ma jejich vyrobek velkou sanci na prodej...
Tím pádem na druhou stranu McLarenu se poslední dobou moc nedaří, tak že prodej Mercedesů rapidně klesá. Ještě nějakou blbost pro pobavení tam nemáš? Please.
Originál zaslal JFK [b] Slepe zacit fandit nejakymu cigosovi jenom proto, ze jsem si nasetril na auto a ta sama fabrika, ktera ho vyrabi si potrebuje vylepsit image ve formuli 1 misto toho, aby prestala produkovat takove zhovadilosti, jako jsou mestska auta ap. Do toho nejdu. Vzdycky jsem fandil Shumimu i kdyz jeste nejezdil za rudochy a jeste pred tim nez jsem mel bmw. Nevidim duvod zacit kvuli koupe auta fandit nekomu jinemu... Muj nazor.
Kdyz od nekoho dostanu pod stromecek tricko Spartak Moskva, taky nebudu hned tvrdit ze jsou nejlepsi...
Tak to je naprosto presny!!! Uplne s tebou souhlasim!
Ja zas vzdy fandil v jistym smyslu nekompromisnimu pilotovy co je dravec a jezdi nadoraz. Driv to byl Gilles Vileneuve ( nevim jak se to pise, uz je to fakt dlouho ) pro kteryho nebyl problem jezdit na rafku a dneska je to Montoya pro hodne podobny vlastnosti. S moji karou to nema co delat.