Originál zaslal patras Mam BMW ale stejne ve svete F1 je u me FERRARI no.1 a Misa Schumacheru je PAN ridic, Montoya je jen slabej odvarek, to mnohem vetsi talent je Alonso.
!!!!!! FERRARI WINS !!!!!! :yep3: :devil3: :devil: :allright:
Ja nemám rád Ferrari, protože jsou namachrovaný a myslej si, že nikdo už nemůže bejt lepší, než oni. Jsem taky rád, že se už po nekonečnym souboji Ferrari a Mercedesu dostali do hry i ostatní stáje. Jak už jsem řekl nemám rád Ferrari, ale dneska mi ani tak nevadilo, že vyhrál Rubi. Alespoň mu to udělalo radost. Přeju mu to!!
Originál zaslal patras Mam BMW ale stejne ve svete F1 je u me FERRARI no.1 a Misa Schumacheru je PAN ridic, Montoya je jen slabej odvarek, to mnohem vetsi talent je Alonso.
!!!!!! FERRARI WINS !!!!!!
Na ja presne tak. BMW je super. Ale stejne fandim Ferrari. A takovy ty hlasky o namachrovanejch debilcich (Schumi) me nerozhazej pac podle me Montoya je normalni kokosak kterej tamhle skakal po lijanach a omylem spadnul do formule!!!!!!!!!
Ja nespadnul odnikud.Jako nemate radi Schumiho tak ja nemam rad Montoyu. Neřikám že neumí jezdit,nebo něco podobnýho, protože to umí, ale jen ho nemám rád a jak už tu proběhlo tak podle mě má mnohem větší talent Alonso
No alespoň že jste se začali znovu bavit o F1 a přestali se navzájem urážet!!!
Jinak jak jsme se bavili v jine diskuzi tak zítra si jdu zajezdít na závodní motokáře!!! 0-100 za 2,9s - max 170 (6 kvaltů)!!! Taková malá F1!!! Jenom jestli dnes vubec usnu