Originál zaslal Béďa [B]Tak jsem si dneska udelal lov na ten Vas casak a konecne sehnal.. Mno a super! Akorat mi pripada, ze celej casak pise Shrek )) :ucta:
táké jsem si dnes, ...ehm pořídil, Tuning magazín, a jestli Vám to pánové půjde takto dál, myslím že konkurence půjde do kolen, časák jsem ukázal v arbeitu a už jsem ho málem nedostal na zpět, takže budete mít zřejmě o pár čtenářských ,tuningových psychopatů více , ještě jednou chvála a díky JFK a spol.
No sehnat ho byl docela v Praze problem.Takze Aral,Benzina,OMW,Agip,Kaufland,Tesco (trasa Jinonice - Letnany) -nic.Navic jsem platil u Tesca pokutu (uz se zase nesmi jezdit v pravem pruhu rovne - futr to menej - kdo to ma sledovat).
No a nakonec ho mel trafikant za barakem.Prej kdyz proda alespon jeden - tak mu to budou vozit.No a casak vypada coool - takze jeden proda vzdy , ale doufam, ze me uz neprijde na 279 Kc )))
tak po asi 25 trafikach co jsem proběh jsem ho nakonec sehnal.všude řekneš že chceš tuning magazin a podavaj ti autosport§tuning----maj v tom trafikantky trošku zmatek.každej komu jsem ho ukazal(časak)řikal:VELKÁ KONKURENCE!pro A-Ttuning.supr jsou desky,kdyz to zalozis do skrině,tak na hrane vidis cislo a ročník,a vse co v tom je!BOMBA!jinak je tu kousek od nas manik se supr sportakem-ferari hadr!!domaci vyroba!šiknul by se na hlavní stránku!prej to zatim nafocovali jen naky skopčaci do nemeckyho časaku.co na to robert a spol?
jj neuskodilo by tam dat vic technickych veci do tabulek, ne jen vykon v serii, ale i po upravach, kolik to jede, kolik 0 - 100 a kolik to sprintuje............to by bylo good
Originál zaslal Ocasek [B]ferrari domaci vyroba? co to je za ksyndla ? :ble:
ty ses KSYNDL!!!!!!!!!!!!neni to ferarko----je to postaveny doma a motor tam je s nakejma šílenejma upravama ze zapadu z tatry .neznam podrobnosti,proto to nebudu rozebírat.ale potkaš to na silnici,a musíš brzdit,aby ses za tim mohl ohlídnout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ucta: :ucta: :ucta: :ucta: pozor!žadnej bastl to není.-fakt bomba!