Mate nejaky rozumny tip?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Slunecni bryle
- 
				Fil
 - Kontaktovat uživatele:

Nebo svářeckou kuklu:D , ne, naprosto to chápu, te? jak svítí sluníkko tak do auta bez brílí nesednu (skoro).(mám takovy jak si sám kolečkem našteluju tmavost(polarizovaná skla-vlastně 2skla  fungující na existenci stáčivosti polarizovaného světla)los specios:D sou supr, v klidu v pohodě, až na tu cenu:eek: , ale stojí to za to,třeba hlavně navečer, když ostatní neví jesli brýle jo nebo ne.

Originál zaslal Fil
Nebo svářeckou kuklu:D , ne, naprosto to chápu, te? jak svítí sluníkko tak do auta bez brílí nesednu (skoro).(mám takovy jak si sám kolečkem našteluju tmavost(polarizovaná skla-vlastně 2skla fungující na existenci stáčivosti polarizovaného světla)los specios:D sou supr, v klidu v pohodě, až na tu cenu:eek: , ale stojí to za to,třeba hlavně navečer, když ostatní neví jesli brýle jo nebo ne.![]()
No a vyklepu z tebe, co je to zac? :bang:
- 
				Fil
 - Kontaktovat uživatele:

Čéče, to te? z hlavy nevim, ale maj aji takovy ty boční "zástěrky"PVC aby ti sluníčko  nesvítilo do očí, odkud no přece z boku.
 Ále, kdybys mermomocí chtěl vědět tu značku, tak mi napiš zprávu na mobil, páč za chvíli se odubytovávám z kolejí (Brno)a na netu budu poskromno
 (já vocas sem si je totiž zapoměl doma vOlomouci:bigcry: (no jó hlava děravá):D 
Zatim:P

Zatim:P
nechci dělat chytrýho ale matně si vzpomínám že za komančů se prodaval takovej verk pod horní hranu předního vokna svítilo to souběžně s plochou skla a asi tam musel bejt nějakej generátor dnes už zapomenutejch paprsků či co snad lejzr nebo fejzr či dokonce mejzr a stoprocentně to zabraňovalo oslnění protijedoucím vozidlem takže kdybys to někde v krámě s žertovnejma předmětama sehnal a trochu to ohulil tak to možná vohne i přímý sluneční záření a ušetřil bys za brejle - stejně nechápu jak se to - při známé maniakální posedlosti tehdejšího režimu kontrolovat úplně všechno - mohlo legálně prodávat - to jen tak pro zpestření před víkendem
apropo - nepřipadá vám špidla jak nemocný mlok ?

apropo - nepřipadá vám špidla jak nemocný mlok ?