Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak jak se vám líbí Tuning magazín ??
Originál zaslal Shrek
[B]Víme o nich moc dobře, plus o jedný zkažený fotce, holt nonstop čtyry dny, nebyl čas na profi korektora, v příštím se polepšíme...
to doufam, jinak, ty fotky, naky nejsou uplne nejlepsi:shit:
jinak kvalita zpracovani + design je na dost vysoke urovni, to musim pochvalit.. taky si za to nechavate hezky zaplatit co? 79kc celkem dost, nevim ted kolik stoji konkurence v podobe casopisu se stejnym zamerenim ale 100 stran za 79 se jen tak nevidi.. ikdyz podle me za to ty prachy stoji

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Ocasek
[B]to doufam, jinak, ty fotky, naky nejsou uplne nejlepsi:shit:
jinak kvalita zpracovani + design je na dost vysoke urovni, to musim pochvalit.. taky si za to nechavate hezky zaplatit co? 79kc celkem dost, nevim ted kolik stoji konkurence v podobe casopisu se stejnym zamerenim ale 100 stran za 79 se jen tak nevidi.. ikdyz podle me za to ty prachy stojiuz se tesim na dasli cislo, na tu supru
gogogo
du delat reklamu
Mne právě fotky příjdou jako gut, se podívej do Autosport Tuningu na ty rybí voka (fotky zblízka s malou ohniskovou vzdáleností) a vyfocený vzorky pneumatik (kola vyvrácený na druhou stranu než maj bejt). Až bude víc peněz, Robert si jistě pořídí Canon EOS nebo něco podobného 11 mpx. Zatím si na ty dvoustránkový otvíráky musíme vystačit s Fujinou S602, Sony DSC-F707 a Sony DSC-V1.
Co se týče tý zkažený fotky, měl jsem na mysli barevnej profil, kterej grafikovi ujel na jedný fotce Dejvovy Hondy, ale to se prostě stane.
Ad 79,- za 100 stran, mrkni na cenu A&T, která je na 59,- za 80 stran a spočítej si stránky, který jsou věnovaný tuningu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Shrek
[B]Mne právě fotky příjdou jako gut, se podívej do Autosport Tuningu na ty rybí voka (fotky zblízka s malou ohniskovou vzdáleností) a vyfocený vzorky pneumatik (kola vyvrácený na druhou stranu než maj bejt). Až bude víc peněz, Robert si jistě pořídí Canon EOS nebo něco podobného 11 mpx. Zatím si na ty dvoustránkový otvíráky musíme vystačit s Fujinou S602, Sony DSC-F707 a Sony DSC-V1.
Co se týče tý zkažený fotky, měl jsem na mysli barevnej profil, kterej grafikovi ujel na jedný fotce Dejvovy Hondy, ale to se prostě stane.
Ad 79,- za 100 stran, mrkni na cenu A&T, která je na 59,- za 80 stran a spočítej si stránky, který jsou věnovaný tuningu.
Musim kluky hájit, koukni se do A&T, a pak porovnavej, za 59 Kč, sama komerčni prezentace a jedno sllušny auto a čtyři atromečky s ichtilnima komentařema....