Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tak už jste se rozhodli?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Petr_1

#41 Příspěvek od Petr_1 »

Jen aby jsme z tý europice rychle nevystřízlivěli. Nevěřím tomu, že pro obyčejnýho člověka to bude mít nějakej extra význam. A ty kašpaři nahoře si budou vyskakovat stejně, rychle přijdou na další způsob jak s náma vychcat.
d.aemon

#42 Příspěvek od d.aemon »

Teprve teď, po volbě, lidi zjiš?ujou, že se jim neříkala celá pravda a chtěj vědět, co se jim zamlžilo. :super: dobrý... fakt dobrý... nejdřív odvolit ANO a pak začit vyskakovat, že vlastně kampaň byla jednostranná propaganda... že se nám sdělovaly jen argumenty pro a mlčelo se o negativech... čecháčci :(
Lion
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Lion »

Já jsem tam nakonec volit ani nešel a koukám že se ani nic nestalo..Stejně v EU sme tak nebo tak..Byl jsem rozhodnutej pro ANO ale to co jsem viděl minulej týden v televizi za kydy jsem opravdu změnil trošku názor.Ono to asi opravdu nebude tak horký jak se zdá..Ale to ukáže čas..

P.S.: Špidla a Svoboda= pěkná banda proletářů..:ble:
Dave
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal d.aemon
[B]Teprve teď, po volbě, lidi zjiš?ujou, že se jim neříkala celá pravda a chtěj vědět, co se jim zamlžilo. :super: dobrý... fakt dobrý... nejdřív odvolit ANO a pak začit vyskakovat, že vlastně kampaň byla jednostranná propaganda... že se nám sdělovaly jen argumenty pro a mlčelo se o negativech... čecháčci :(

A přesně o tom jsem mluvil při kritice volební kampaně - jednostranná propaganda a polopravda!

A teď začnou - ono to bude trošku těžší a bude to stát tolik a tolik a ta nemocnice se kvůli tomu zavře . . .
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Dave: polopravdy a jednostrana propaganda jasne, spousta lidi jsou polodebilove ktery potrebujou bejt manipulovani. Ja dal ano bez ohledu na to, co rikala propaganda. Chci euro, volnej pohyb osob a zbozi bez specialnich smluv s EU. Nic vic me ted nezajima. Jako svycari bejt nemuzem .. na to tu nejsou lidi ... a dlouho nebudou. BTW, svycarsko je podle me jedna z nejhorsich zemi v evrope :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#46 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ale maj kurewsky dobry silnice:-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od patras Čestný člen »

Třeba EU zadotuje, a ty silnice u nás dostanou taky nějakej ten TUNING :ucta: Kde chceš dneska u nás jezdit přes 200, to už se pomalu nedá ani na dálnici :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#48 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jj, treba vytecne vzpricene panely na 175km na D1 smerem na Brno... vzal jsem je v 2 kilech a sel rovnou na geometrii.... disky samo vydrzely /kovane TSW :-) /, tlumice taky /deCarbon/.... btw- ty zadni pruziny ze sady s tlumicema zacinaji nejak mekknout :-(
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět