Originál zaslal Lion No tak Dave tak už se rozhodni pro to ANO..
Své rozhodnutí nezměním - dejte mi JEDEN pádný důvod proč ANO - protože tak budou volit ostatní?
Nebo protože na to jsou v TV a vlastně všady reklamy jak na nějaký prací prášek - doslova se mi ta kampaň hnusí!
Ale abych své rozhodnutí odůvodnil - často pobývám v rakousku a tam opravdu těžko najdete člověka který vám řekne že je rád že vstoupili do EU!!!
Ale referendum je stejně jenom takové malé divadlo a oni ty výsledky "v zájmu státu" nějak ovlivní! Stejně všichni politici mluví o tom jak to bude až budeme v unii a vůbec neberou v potaz nějaké referendum!
Už navzdory komoušům JO ! Ale jinak samozřejmě každýho věc ... Ale přijde mi trochu ujetý, že se někdo rozhoduje podle připitomělý televizní kampaně ... :kecy:
Originál zaslal stealth Už navzdory komoušům JO ! Ale jinak samozřejmě každýho věc ... Ale přijde mi trochu ujetý, že se někdo rozhoduje podle připitomělý televizní kampaně ... :kecy:
Kvůli komoušům - mně jsou politické partaje naprosto ukradené ale když takto tak to jsem tedy s lidmi od ODS - taky jsou proti!
A kdo říká že se rozhoduji podle tv kampaně? Já jen říkám že je do nebe volající jak ze všech stran útočí na každého jen s tím že ANO ANO ANO - a nikde není ani jediná zmínka o negativech které nám to přinese!
Moje rozhodnutí je po několika rozhovorech s lidmi kteří již v EU jsou!
2 Dave: No já vidím výhodu a to vcelku velikou, že si budeš moct jet vidělávat chechtáky taky někam jinam než jen v CR..Tak třeba Anglie nebude klást žádnej odpor..Jinak ti musím dát za pravdu že reklamy a propagace EU mě vcelku sere taky..Je to o ničem a vcelku na nízké úrovni..Dělaj z toho komedii..Další věc je to že když se tam naši politici rozhodli jít tak to asi normální lidi zase tak neovlivní..Opravdu těžko říct.
P.S.: 2 Hanz: JJ Máš pravdu, mělo to být P.P.S. a ne P.S.S.
zrovna v UK se da pracovat legalne i ted, neni to zadnej problem, kdyz o tebe firma ma zajem tak ti papiry sezene, kdyz to vydrzis ctyri roky (ja nevydrzel) tak dostanes residenta na trvalo. Jenze firma musi prokazat ze nemuze zamestnat nikoho z UK a az potom muze vzit cizince, to bude platit i po vstupu do EU. Po vstupu ale cesi nebudou pro anglicany tak aktraktivni, protoze porad najdou dost pakistancu co to samy budou delat za polovic.
Po tom co si ctu ze v tom nekdo vidi lek na svrab po komunistech pujdu hlasovat Ne i kdybych tam mel jet na vozejku