jo ale podivej se na autohifi.cz diskuzni forum sekce ukradeno, z toho vyplyva ze octavku teoreticky ani nemusis zamikat pokud nenechas odstranit zamky...(
Jó, GLOBUS na Zličíně ty "podzemky" dal jsem tašku do kufru - tenkrát u Formana a ty svině koukali někde za mnou, za cca 15 minut auto zamčeny a jen bordel.
Vozim vše možny od hasičaku, kbelíku a tak, všechno rozhrabany, zesík, SW, radio, repro vše tam, jen taška pryč.
Policie až za za tři!!!! hodky konečně přijezd, pak protokol na policajtech cca další tři hodky.
Auto neporušeny a zamčený. Normál dnes.
Mně a kámošovi vykradli služební felinu v Brně na parkovišti před výstavištěm. Zámek vypáčili šroubovákem, čorli rádio a kámošovo poměrně ojetý sandály ( asi to byli nějaký dežo ). Ten den měli asi zátah, protože prý ten den na tom samém místě vykradli asi 5 aut. Joo a na policajty jsme čekali asi 3 hodiny, dost mě to naštvalo, protože jsme se chtěli podívat do Renocaru. Ale stejně nás to stejně neodradilo a jeli jsme tam i po zavíračce. A stálo to za to - viděl jsem kolo ze sedmičky 19-tka a 275/35 pneu:mnam:
Originál zaslal darmon [B]mne akorat rozmlatili okno, zjistili ze tim stejne dvere neotevrou, k radiu se tudiz nedostali a tim to nastesti zkoncilo, a meli modry sustaky
A hodně opálenou hubu. :hehehe:
No já přišel rovnou o celou káru .
A kdysi u Fáčka. Mimo rádia, kazet, brejlí a dalších kravin z kaslíku i kompletní plato za sedačkama a v nich Pioneer ovály (no hrály pěkně).
Ja taky prisel o celou karu....e32 735 v sede kuzi...kurvy jedny...za dva tydny se nasla, akorat ze mezitim se jim s ni podarilo pokacet docela hruby strom (skoda ze tam nebyl spolujezdec,ten by prisel o nohy)...
minule leto som tiez nenasiel moju 525 tam kde som ju zaparkoval ... za 2 tyzdne sa nasla, ale presla miernym tuningom, nastastie len kosmetickym, nasledky ale riesim priebezne doteraz
ukradeny a zpetne nalezeny auto je levnejsi hned poladit a prodat... /myslim tim auto, tzn. ze jede, tzn. zlodeji=povozit se obycejne nebejvaj zrovna clenove Mensy, tzn. doraseny jak haj+l...mluvim z vlastni zkusenosti, povedlo se jim znicit i neznicitelny veci/....