Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kOctavka

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Bombarder
Klubové ID: 59
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Bombarder »

hmm, od brnaka bych takovou pičovinu nečekal.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Bombarder
Jinak maximalka byla 270 (z kopce na dalnici smerem k Praze)."

maximalka ceho ? snad ne ty koktavky, leda ve zlym snu :)))
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bombarder »

Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#24 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

RS je plecka.... dal jsem si ji misto toaletaku s 14 let starou lancii... o Vmax ani nemluve, na okrskach bude v riti s cimkoliv s R6 od bmw...
PS- jestli to myslis z prdele, tyhle kecy, tak ses fakt rafinovanej, jestli je myslis vazne.... tak si to zaslousi o tom chvilku pomlcet...
“Ability is what you're capable of doing.”
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Bombarder »

Ja to na te strance nepsal.. Rad bych videl, jak to nekdo s bawem natira RSu..
Mozna by jsi mel ty chvili pomlcet..
Don T

#26 Příspěvek od Don T »

Ja to na te strance nepsal.. Rad bych videl, jak to nekdo s bawem natira RSu..
Mozna by jsi mel ty chvili pomlcet..

No nevim kdo by mel pomlcet byli tu videa ze sprintu a tam dostalo RS od 325 na rit i kdyz ne o moc.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Bombarder »

No a jsme u toho. ".. i kdyz ne o moc".
Kde jsou ty videa? Rad se na ne podivam..
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od darmon »

hm ja porovnaval rs byvalyho souseda este kdyz sem mel scorpio, byl vypraskan jako malej kluk, jediny kde by mne dostal by bylo 0-100 kdyby se umel efektivne rozjet a radit.
Don T

#29 Příspěvek od Don T »

Aby jsme predesli dalsim hadkam a obvinovani, ze si to nekdo vymyslel tak mrkni sem:

http://forum.bmwklub.cz/showthread.php?s=&threadid=1236

Jen tak mimochodem ty vlastnis BMW? POdle toho co jsi psal tak bych rek, ze mas 325 tak proc neustale proti BMW brojis??? Fakt to nechapu..:shit:
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Pivson »

Koktavka RS je tak pro uspokojení majitelů, když to s přehledem nandaj ostatním koktavkam.
Má ji jeden znamej, do jiste doby zaprisahlej oktavista, ale RS ho vyléčilo - porád se mu na tom neco podělává a už oktavku nechce.

Rozumne, je tam jen 1.8T s 132 kW a to není moc a hlavne jen čtyři válce :fuckoff: :fuckoff: a verim, ze i s 2.5 BMW bude mít slušnej problém.

A vůbec, koktávka je prostě humus od VW :fuckoff: :fuckoff:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Bombarder »

Proc zbrojim? Jen jsem napsal jiny nazor..
Jo mam 325i a zatim mi to nikdo nenatrel, ale jezdi jen o vikendu. Ale s RS jsem se jeste nepotkal..
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Bombarder »

No tak na tom videu je toho teda fakt hodne videt. Rekl bych, ze v zaveru RS dojelo bawko!!
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Bombarder »

A taky me napadlo, ze tomu asi nemohl frajer moc na zacatku vytnout, kdyz to ma nahon na predek. Na cestach to bude urcite orech. to mi tu asi jen tezko nekdo vymluvi..

Podle videa
1.BMW
2.Golf
3.RS

slusne....
Don T

#34 Příspěvek od Don T »

A taky me napadlo, ze tomu asi nemohl frajer moc na zacatku vytnout, kdyz to ma nahon na predek. Na cestach to bude urcite orech. to mi tu asi jen tezko nekdo vymluvi..

Podle videa
1.BMW
2.Golf
3.RS

slusne....

To bych ti klidne vymluvil.. 325 bude mit jiste lesi jizdni vlastnosti nez RS.. je to jen nazor ani v jedne karce jsem nejel, ale vim co si muzu dovolit se svoji karkou.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#35 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Oktavku na 17 kolech /neresim jakej motor, proste kdyz najedu do zatacky za nim/ predjedu ji v zatacce cca o 10km/hod rychlejs...
a obycejna oktavka? meli jsme ji doma nachipovanou, jelo to pekne, zralo malo... ale- cca 160km/hod na dalnici na rovince ok, jakmile byly koleje nebo horizont s hupama.... o okrskach nemluve, jel jsem s tim strelbu za pribuznyma do rozvojove zeme /SK/ a par okamziku me pekne orosilo... kdyz jsem cejtil, jak na horizontu jedou predni kola jinam jak zadek v cca 170ti, moc do smichu mi nebylo...
i v tom honka clanku je napsano, ze trpi houpanim kastle diky velkym previsum... proste na sprint te neda kvuli predohrabu a na usek cesty kvuli prumernym jizdnim vlastnostem....
a o 270ti/a 5,5 litrech na sto/ si opravdu muzou nechat jen zdat...
“Ability is what you're capable of doing.”
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od bpytlik »

RSsko sem potkal asi mesic zpatky, jel poradny kus na okresce predemnou a urcite tomu daval co to slo, ja jel 160-180 a pomalinku jsem ho dojizdel,ale bylo videt ze zatacky to vubec nadava.Nez sem ho stacil dojet,tak bohuzel odbocil....I kdyz mam o hodne slabsi auto,jizdnima vlastnostma je koktavka uplne mimo a na okresce si dam RSo vzdycky...
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od milo »

ma vzdy pobavilo ked nejaky RSkar s novou karou nedaval ze ho predbehne nejake pochybne bawo z 89teho roku :-) 525i E34 ... RS vzdy bez sance. jeden jediny krat RSko predbehlo a to praha-brno ... na zimnych gumach som nad 210 ist uz nechcel ...
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Baxon »

Honil jsem se s RSem (já Audi A6 2.5 tdi, 140PS 6-kvalt) na D1. Ve zrychlení teda na vrch měl, ale ne nějak razantně. Na tý dálnici mi prostě neujel. Přišel i úsek z kopce a jeli jsme oba co to dalo. Mladá začala :mad: , že jedeme na dovolenou a né závody. K mému údivu na tacho 240km/h což mě u té audi dost překvapilo a oktávce na kufru. Jeli jsme úplně stejně a si piš, že jí držel na podlaze (takže 270 si může nechat akorát zdát nebo mu tacho začína na 30km/h :-D). Na omezený mě pustil před sebe (asi aby se podíval ze zadu co tam je za motor) Muselo mu být do :cry: , když zjistil, že to je brike?ák co mu tak zatápí a nemůže se ho zbavit. Skončila omezená. Ukázal mi, že mě na rozjezdu předjede. Auto v levým se zařazovalo, cvrknul o brzdy, já ho dojel a kolem 180 to začalo znovu. Pán si mohl hlavu ukroutit jak s ní vrtěl. Na nejbližší pumpě odbočil.
Buď toho měl už dost (neměl na to aby mi ujel) nebo ta koktávka fakt žere. A já na tu bandu jel až do Chorvatska, ale samo ne už tímhle stylem. Na to, že jsme jeli ve dvou, kufr plnej krámů a on sám jsem byl docela spokojenej.
Toď má zkušenost s RS. Vlastně ještě jedna, Když jsem jel z tuningu v Mimoni s mladou na motorce. Ale to mi spíš vyloudilo úsměv na tváři.:)
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od stealth »

Povídej dál ! :-):super:
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal stealth
Povídej dál ! :-):super:

Stou motorkou?
Tunikář v RS-ku předjížděl jak idiot a dost riskantně. Já za jeho .:prdel2: jel o něco rychleji než když jedem s mladou piánko na koupálko. Jenom jsem si hrál a nenechal ho vydechnout. Za chvíli už mě to nebavilo. A když jsme jeli tak kolem 170km/h a závodník si zřejmě pochvaloval jak mu to pěkně jede, že ho ani motorka nepředjede. Dal jsem dva kvalty dolu, otočil zápěstím a :cuz: .
Odpovědět