Originál zaslal d.aemon [b] HEERY: Úplně s tebou souhlasím. Vypadalo to božsky, když se to objevilo. Jakmile to zlevní tak, že si to koupí každá mánička na šáde, dávám ruce pryč.
mno nevim jak ty, ale na shade jsem jeste neco jako neony nebo ledky nevidel.....vidivam jen experty co tam vozi mlhovky otocene do zeme........a to se zase neda s neonem srovnat
Originál zaslal RuDoSh [B]mno nevim jak ty, ale na shade jsem jeste neco jako neony nebo ledky nevidel.....vidivam jen experty co tam vozi mlhovky otocene do zeme........a to se zase neda s neonem srovnat
Nevidels?? Tak to pojed do HK na tuning party.. Loni jich tam bylo... sem cumel kam to vsude narvou..
Originál zaslal RuDoSh [B]mno nevim jak ty, ale na shade jsem jeste neco jako neony nebo ledky nevidel.....
Tssss, každá druhá šáde v Brně, co ji majitel otunil tím, že jí nastříkal plasty sprejem z drogerky a vyměnil blinkry za bílý. Vrcholný číslo bývají nárazníky z Felicie.
:ble:
...nejdriv jsem sundal stroboskopy z mlhovek, pak odpojil ledky z pod narazniku, hadam, ze co nevidet vratim opet cire parkovacky.... je to cool, kdyz to nikdo nema, ale kdyz s tim jezdi kazdej golfik a skodarna, tak je to fuck!!
jojo, koukal sem na ten film vcera a ten Skyline tam vypada dost guuut :australan :alien: :drive: Libilo se mi to vic nez jednicka, a to podsvetleni k temhle autum docela sedne
Originál zaslal Vena [B]jojo, koukal sem na ten film vcera
Kuwa já jdu na premiéru až ve čtvrtek :bigcry:
Ale stejně kdybych měl nějakou tu stáhnutou verzi z netu (měla by se ke mně dostat každým dnem) bych si počkal na premiéru - abych to poprvé vychutnal na pořádném plátně a pak si to můžu doma přehrávat do aleluja!