17:40 - Brněnský závodník Robert Šenkýř vyhrál s vozem BMW M3 v portugalském Ramppa da Serra třetí podnik ME v závodech automobilů do vrchu ve skupině A cestovních vozů.
Závodníka neznám, ale ta značka a typ auta mi něco říká :yep3: :finish: :yep3: :finish: :joo:
Pánové za 14 dní 08.06.03 na kopci ve Šternberku na ecce homo se na něj půjdu určitě podívat. A na pár dalších vozů z Evropského šampionátu závodů do vrchu.
Už se těším. Jinak info na http://www.eccehomo.cz
Originál zaslal Kriznik [B]no ja vim ale mel jsem zato ze je tam i takova kategorie > mozna si to pletu pochopitelne ze jsem nemyslel jezdit mezi normalnima zavodnikama ;D ;D
narazim na toho svycara s M3 + upraveny sani, jinak seriovka co vyhral tusim predminuly rok nejake zavody do vrchu v cesku...
Jo, nepleteš se.Může tam jet kdo chce.S čím chce, jen se zaplatí nějakej poplatek+ nějaky papírky podepsat a frrr na to.Samo že to není kategorie MS.Ale máš k dispozici stejnou/(nejsem si jistej, jestli neni o něco zkrácená, ale nechci kecat) tra? jak jezděj oni.:rally: PS:Taky sem chtěl jet min rok, ale vyskytly se nějaky jiny problémy a tak sem ostrouhal:bigcry:
Originál zaslal Fil [B]Jo, nepleteš se.Může tam jet kdo chce.S čím chce, jen se zaplatí nějakej poplatek+ nějaky papírky podepsat a frrr na to.Samo že to není kategorie MS.Ale máš k dispozici stejnou/(nejsem si jistej, jestli neni o něco zkrácená, ale nechci kecat) tra? jak jezděj oni.:rally: PS:Taky sem chtěl jet min rok, ale vyskytly se nějaky jiny problémy a tak sem ostrouhal:bigcry:
Člověk se nestačí divit. Jezdím na tyto závody jako divák asi 12 let a 2 roky jsem jezdil s jedním týmem jako mechanik. Zatím jsem nic podobného neslyšel. Asi to bude kachna nebo nějaká novinka.:bigok:
Originál zaslal Georgis [B]Člověk se nestačí divit. Jezdím na tyto závody jako divák asi 12 let a 2 roky jsem jezdil s jedním týmem jako mechanik. Zatím jsem nic podobného neslyšel. Asi to bude kachna nebo nějaká novinka.:bigok:
u koho jsi srouboval dva roky?:) Jestli to neni tajemstvi:):bigok:
Originál zaslal JFK [B]u koho jsi srouboval dva roky?:) Jestli to neni tajemstvi:):bigok:
Tak toho neznáš: Byl to Bittcar tým. Nějaký Karel Bittner a jeho syn. V roce cca1982 mistr republiky v tř. A do 1300ccm. Jinak je to historie ještě za času škody 120. Tenkrát začínaly závodit fáčka. Pamatuji si na Jožku Kopeckého jak začínal jezdit vrchy se Swiftem, pak na Charouze (závodníci ho nesnášeli) a na správného Baworáka Pepu Michla, ten byl supr. Vozil jsem náklaďákem závoďák a přehazoval kola, dolíval benál a leštil popelnici, ale bavilo mne to.
Originál zaslal Georgis [B]Tak toho neznáš: Byl to Bittcar tým. Nějaký Karel Bittner a jeho syn. V roce cca1982 mistr republiky v tř. A do 1300ccm. Jinak je to historie ještě za času škody 120. Tenkrát začínaly závodit fáčka. Pamatuji si na Jožku Kopeckého jak začínal jezdit vrchy se Swiftem, pak na Charouze (závodníci ho nesnášeli) a na správného Baworáka Pepu Michla, ten byl supr. Vozil jsem náklaďákem závoďák a přehazoval kola, dolíval benál a leštil popelnici, ale bavilo mne to.
Neznas Krejbicha? Lital s Bawem hlavne okruhy za totace:)