Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kůže do 330d nebo ne??!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukke

#1 Příspěvek od Lukke »

Tak mám posledních pár dní na poslední chvíli ještě něco změnit na tý 330d.
Hooodně ale hoooodně mně vrtá hlavou, jestli tam nedát ještě černou kůži a potřebuju od vás radu mooooc velkou.
Kůži jsem ještě nikdy neměl a zajímalo by mě: a) jestli se dá snést to, že v létě na slunci bude pálit jako prase a co s tim (čekat až se zchladí klimoškou..?). Mám tam sice přední determální sklo, ale to bude asi stejně houby, takže nevim, jak hodně se rozpálí. Taky jestli se v ní nebudu potit jak vrata vod chlíva :D, oproti látce TexCloth 2000 co tam mám teď objednanou (takovej příjemnej materiál).
Kůže se mně moooc líbí, zvláš? na báwu, tak opravdu nevim. :dunno:
b) Další věc je ta, že v zimě to asi bude studě (vyhřejvaný sedačky mít nebudu), tak jak rychle se to zahřeje od topení.
Fakt nevim, strašně se mně kůže líbí, ale nikdy jsem jí neměl tak potřebuju mooc poradit prosím. Nejde ani tak o ty peníze, ale o to, jestli s tim nebude moc problémů (fleky od potu, pálení, apod...) :dunno:
Moc dík za vaše názory a rady. :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

doplat vyhrev a nech dat determalni folie na skla.... a no problemo... s kuzi to vypada o tridu vejs, neboj se vyraznejsi:-) /nevim jakou mas barvu laku, proste aby to ladilo :-) /... az to budes prodavat, bude se hodit :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Lukke

#3 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal Hanz
[B]doplat vyhrev a nech dat determalni folie na skla.... a no problemo... s kuzi to vypada o tridu vejs, neboj se vyraznejsi:-) /nevim jakou mas barvu laku, proste aby to ladilo :-) /... az to budes prodavat, bude se hodit :-)

No mám přímo přední determální sklo, ale nevim kolik toho zachrání. Taky se mi moooc líbí kůže, ale šlo mi o to, jestli s ní nejsou takový problémy jako jsem psal výš. Radu od někoho, kdo jí má. :-) Jinak mám černou metalízu Black Sapphire. ;)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

tak co chces resit??? zluta kuze je jedina spravna volba!!! :-))) je to v poho, ale jak jsem ti psal, v zime vyhrev a v lete ty folie a bez problemu /vlastni zkusenost/...
Lukke

#5 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal Hanz
[B]tak co chces resit??? zluta kuze je jedina spravna volba!!! :-))) je to v poho, ale jak jsem ti psal, v zime vyhrev a v lete ty folie a bez problemu /vlastni zkusenost/...

žlutá? Myslel jsem černou, aby se líp udržovala (viditelnej prach ve švech, apod). Ikdyž je fakt, že ta žlutá kůže je na tom hezčí. Tak to ale potom změnit i barvu interiéru nebo ne? Do palubovky jsem si dal tmavý dřevo. Já nevim :dunno:
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od vir2l »

Kuzi bych bral ale jedine s klimou, vyhrivanyma sedackama, protoze v zime to je jak led ale nejvic me sere, ze jak nemam sportovne tvarovane sedaky, ale rovne, tak na tom litam a musim se drzet volantu, takze nemuzu projizdet pohodlne zatacky. To zase trochu resi operky, ale to se te asi netyka.. v trojce asi tvarovane sedaky budou.
Jinak to same vzadu.. kdyz sedi na zadnich sedacich 3 lidi, tak sjedou k sobe a poti se jeden na druheho :)
Ale zase to fakt pekne vypada a dobre se udrzuje. Urcite bych si kuzi znovu dal, ale s tim vyhrivanim, klimou a sportovni sedaky a nejlepe nezavisle vyhrivani na dalkac :)
Lukke

#7 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal vir2l
[B]Kuzi bych bral ale jedine s klimou, vyhrivanyma sedackama, protoze v zime to je jak led ale nejvic me sere, ze jak nemam sportovne tvarovane sedaky, ale rovne, tak na tom litam a musim se drzet volantu, takze nemuzu projizdet pohodlne zatacky. To zase trochu resi operky, ale to se te asi netyka.. v trojce asi tvarovane sedaky budou.
Jinak to same vzadu.. kdyz sedi na zadnich sedacich 3 lidi, tak sjedou k sobe a poti se jeden na druheho :)
Ale zase to fakt pekne vypada a dobre se udrzuje. Urcite bych si kuzi znovu dal, ale s tim vyhrivanim, klimou a sportovni sedaky a nejlepe nezavisle vyhrivani na dalkac :)

Na to jsem taky myslel, že tam budu lítat jako péro (nebo spíš lidi vzadu). Sedačky jsou tam standardní, takže žádný velký vykrojení to neni. Fakt je, že to opravdu pěkně vypadá... ale... :dunno:
Lukke

#8 Příspěvek od Lukke »

Horší je, že nevim jestli žlutou kůži (béžovou) nebo černou. Zejtra omrknu pár autosalonů jestli tam něco nemaji, abych měl představu a asi tu kůži tam ještě hodim (jestli to ještě půjde). ;-)
Jinak dík za názory.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

spis ale jdi do lakovane, je lepsi na udrzbu nez ty semisovy a pod zrouty spiny.... a vpredu litat nebudes, vzadu? kdo jezdi vzadu? :-)))
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od bpytlik »

Toz leda kuzi, bawa bez kuze holt neni bawo.Jestli to neni otazka penez,nech si tam dat tu nejkvalitnejsi kuzi (tusim montana nebo jak se menuje).Jestli mas cerne auto,tak leda bilou (sedou) kuzi.V lete,kdyz na to sednes,bude to mozna trosku palit ale behem par vterin se ti vyrovna teplota sedacek s teplotou tveho tela, v zime je to podobne (i kdyz vyhrivani by bylo lepsi). Proste cerne auto, bila kuze, cerne stropy a neni co resit...
Lukke

#11 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal bpytlik
[B]Toz leda kuzi, bawa bez kuze holt neni bawo.Jestli to neni otazka penez,nech si tam dat tu nejkvalitnejsi kuzi (tusim montana nebo jak se menuje).Jestli mas cerne auto,tak leda bilou (sedou) kuzi.V lete,kdyz na to sednes,bude to mozna trosku palit ale behem par vterin se ti vyrovna teplota sedacek s teplotou tveho tela, v zime je to podobne (i kdyz vyhrivani by bylo lepsi). Proste cerne auto, bila kuze, cerne stropy a neni co resit...

Otázka peněz ani ne, spíš jde o komfort a prestiž. :) Standardní kůže je právě ta Montana (líbí se mi nejvíc). Pak je ještě o hodně držší Nappa. Ale ta nevypadá good. No já bych si představoval tuhle běžovou (Montana). :) Asi jdu do toho jestli půjde ještě změnit objednávka.
Přílohy
kuze.jpg
kuze.jpg (16.72 KiB) Zobrazeno 1026 x
kuze.jpg
kuze.jpg (16.72 KiB) Zobrazeno 1026 x
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Béďa »

Hmm.. cool, ale jak rika Hanz.. do cerny ZLUTA!!!
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od bpytlik »

Jo tu bezovou mam taky.....ale do cerne jedine sedou/bilou.....a to mi nikdo z hlavy nevytluce....
Jak nevypada nappa good??Co je na ni spatneho???Urcite bude mit podstatne lepsi vlastnosti,takze kdyz na to sou penize,leda ji:)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od bpytlik »

sem zapomel pic:)
Přílohy
innen4_450.jpg
innen4_450.jpg (44.18 KiB) Zobrazeno 1020 x
innen4_450.jpg
innen4_450.jpg (44.18 KiB) Zobrazeno 1020 x
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Schejbix »

jj nevypada to zle, ale ta bila musi bejt hnus na udrzbu, abys to cistil kazdej den
jinak obejvak je to peknej
Martinéz

#16 Příspěvek od Martinéz »

jj, bila je na hovno, sice auto je vic prosvetleny a vypada uvnitr prostornejsi a luxusnejsi, ale z praktickyho hlediska peklo. tata ji ma taky, sice v merglu, ale to je to samy. mas vsechno okopany od bot a ta kuze postupne sedne a zacne se lesknout. navic obcas, kdyz vidim ty e39 ve svetly kuzi, tak se mi chce blejt, jak je to zniceny. to je pak horsi, nez textil.
ja bych volil cernou az v krajnim pripade, nic tim nezkazis, ale na cernym aute je to uz moc cerny. zkusil bych omrknout nejakou modrou nebo neco podobnyho. ale jak chces, do cerny kary muzes dat skoro cokoliv...
Martinéz

#17 Příspěvek od Martinéz »

jo ale jestli mas treba mensiho psa a nechces mit chlupy vsude, tak je kuze idealni, nebo i pro maly deti. to ti to muzou poblejt a ty jen po prijezdu domu otres hadrem a je to ok...
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Schejbix »

:lool: no ty wole uz se tesim na deti
Dave
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Dave »

Do báwa jedině kůži!!!

A v černým je právě ta žluvá - viz picture - naprosto super! V nejedné takové káře jsem seděl a máš z toho o 100% lepší pocit než na látce!

A navíc: víš kolik ženských začne být "říčných" když ucítí tu sexy vůni nové kůže - v kombinaci s novým BáWem => ženské budeš muset odhánět!!! :D :D :D
Lukke

#20 Příspěvek od Lukke »

Tak už se to bohužel nedá změnit. Příští týden je auto v Praze. Takže tam bude ta lepší černá látka Text Cloth 2000. No aspoň to nebude pálit... No a kůži si dám do dalšího auta. :D Přece jen jsem nevěděl, jestli bych uvolnil dalších 100K, když jsem to objednával. 23.6. jedu pro něj do Autecu. :D Chce dát pak někdo někde spicha? :D
Odpovědět