mno, kdyz si pustis na Sony MP3 /jakykoliv bit rate/ a prepal na Naka, uz si nikdy nekoupis Sony ani nic podobnyho.... bys ten rozdil musel slyset... Vazne je to jako rozdil mezi kazetou a CD...
:super: Souhlasím s Hanzem, taky jsem na Nakamichi koukal a stylově naprosto přesně sedí do BáWa, o kvalitě ani nemluvím. Navíc byli ti rejžožrouti schopný narvat do krabičky o rozměrech standardního autorádia 6 CD!!!
Nakonec jsem ho ale nevzal, protože mi chlap řek, že v tom nepřehraju přepal
zere to cokoliv, vcetne CD, ktery jsou vypaleny a cca pul roku vozeny v kufru bez obalu ))) ty nebrala ani cd-romka ))
/to co pises, bylo nejspis dovezeny bez upravy, kterou tady delaji standardne pri prodeji v dealerstvi/
To nevím, ale každopádně jsem z toho byl nadšenej a už už jsem kupoval, když jsem se ještě pro jistotu zeptal na ty CD-R a CD-RW disky a to mi borec vyrazil dech, když mi řekl, že to nepřehraje.
Odborníci to byli, lidi jsou s nima dost spokojený, ale jak je to s úpravama, to netuším.
Každopádně pokud chce mít někdo opravdu, ale opravdu stylový autorádio do BMW s hoooodně kvalitním zvukem, není co řešit. :super:
TUS = T.appaja /jeden tipek z autohifi/ U.pgrade S.yndrom (zacal s necim, pak predelal, dokouil, predelal, dokoupil, prodal, predelal, ...proste nikdy nekoncici honba za ultimatnim zvukem )) /...
Radio pecka neco takoveho bych chtel casem poridit ale musim se zeptat - ma to cenu kdyz posloucham prevazne cd ktere jsem si sam vypaloval z MP3ek? Myslim ze uz tim prevodem do MP3 a z5 ta kvalita dost ztraci, nevim jestli to Nakamichi zachrani?
Martyn píše:Radio pecka neco takoveho bych chtel casem poridit ale musim se zeptat - ma to cenu kdyz posloucham prevazne cd ktere jsem si sam vypaloval z MP3ek? Myslim ze uz tim prevodem do MP3 a z5 ta kvalita dost ztraci, nevim jestli to Nakamichi zachrani?
zalezi pri jakych kb/s si to vypaloval,respektive graboval...jestli pri max(ted z hlavy nevim)tak to nepoznas...
jestli je to grebly na 128kb/s tak jeto spatny pokud by to bylo na 192kb/s tak to uz jde v tehle hladine datovyho toku uz moc rozdil nepoznas. Ale je jasny ze kazdou kompresi neco ztratis
je to porad lepsi v podani hudby jako takove... mel jsem Sony vyssi model /celopanel/ a neda se to ani srovnat, hralo to dobre oproti origo radiu, ale ve srovnani s Naka jako nadrazni amplion