Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E21 323 nebo 323i???díky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fil
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fil »

Čao kluci, omlouvám se že to není ten nej dotaz, ale určitě někdo víte jestli se dělaly E21čky 2,3l jen s mechanickou stříkačkou(323i), nebo byly aji karburátory (323).Páč měl sem malou rozepři a na dvoře mi stojí 323 s karburátorem a prej je to asi bastl, ale to se mi nějak nezdá.Díky těm co mi dokáží odpovědět :bigok:
Fido

#2 Příspěvek od Fido »

Ty jsi prostě nevěřící Tomáš :-)

sériově se prostě dělaly jenom 323i, pokud na to někdo dal karbec tak jen ze své vůle a pro svoje účely. Trošku zasurfuj a zjistíš, že si nevymejšlíme.
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Fido
[B]Ty jsi prostě nevěřící Tomáš :-)

sériově se prostě dělaly jenom 323i, pokud na to někdo dal karbec tak jen ze své vůle a pro svoje účely. Trošku zasurfuj a zjistíš, že si nevymejšlíme.

souhlas, seriově jedině stříkačka, ale kdysimi někdo taky nabízel 323 v karbecu.....myslim si, že předchozímu majiteli odešla stříkačka a tak ji nahradil karbecem.
Fil
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fil »

No díval sem se, a máte pravdu, ale nemůžete se na mě zlobit, když próstě sem psal, že se v 21čkách pořádně nevyznám a stojí mi nadvoře něco takovýho atypickýho, co nechce chitat a tak tu svini podlejvám benzinem z flašky.
Hlavně že se to vysvětlilo a vím jak to je.....:bigok: :gobeer:
Odpovědět