hele kuci fak sorry ale nechce se mi to dal cist, pride mi to jako hadani deti o babovicky na pisecku... stihl sem jeden dotaz - odpovim :
Bombarder: momentalne jezdim maximalne na kole s jednou slapkou.......
Nevim, ze bych psal, ze me Golf ujede, ale psal jsem, ze Golf II 16V 1.8 natrhne prdel 320i a 525td se 105kw. A, ze jsou na rudne koleje, za tim si taky stojim. Jed tam 200 kila s malym autem, ja jel s tim golfem a bylo to dost o hubu..
No a k tem motorkam. Stale pisu, ze to nebyl pouze jeden pripad, ale 3 pripady.
Yo a moje bavko ma 192ps a dle knizky 0-100 za 7,9s. A nevim proc to tu vubec zminujes, nejel jsem s nema zadny sprint na 350m, ale brutalne dal zahulit na obycejnych cestach.
Zacinam zjistovat, ze jsi dobry baron prasil. 250+ na rudne? ti tak papam.
A ja si stojim za tim,ze rudna je uplne f poho cesta.Kdyz se na ni bojis jet,tak si dovedu predstavit co pro tebe znamena poradne zahulit na obycenych cestach a je mi jasne ze ten motorkar to lechtal na sestku a jen se kochal krajinou:) Kdo zna rudnou urcite potvrdi....
Originál zaslal bpytlik [B]Jojo a ted este tu o te pernikove chaloupce....Mozna tak v nejakych zatackach,ale na rovince ti 600kilo ujete kdy bude chtit i kdybys mel Mko
Tak to jsi trosku upadl ne?:))) pokud to neni vylozene sportovec a nebo kaskader darce, tak sestikilo nema sanci s M-kem:))