Tak tohle me malem stalo zivot,rano rozespalej koukam co je tu novyho a ono tohle,malem sem se :ble: Musi to bejt peknej de*il,kdyby mi ty penize radsi dal a nedelal takovy kryploviny!!!!!!! Ten by potreboval :fight:
sem si vzpomel na Hanzuv vylet ke snekozroutum...
tomuhle manasovi taky asi nepripada jeho auto nevkusny a urcite za nej dostal taky spoustu oceneni muhehe
Na espézetce má New Jerzey. Ti Amíci jsou fakt trhlí. V každém případě bych mu dal pohár za nejhnusnější auto světa, anebo nic bych mu nedal. Dal bych mu tak akorát přes držku:fight:
Pánové tak jsem si šel zase přečíst co je tady novýho, a co nevidim... Tenhle týpek mě fakt dostal. Nemůžu pochopit, jak někdo v takovym pěknym autě může vyrazit mezi lidi. Mně by bylo hooodně trapně. No každopádně je to ale asi nějaká prdel ne? :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3:
Originál zaslal Ocasek [B]tak ho nechte... urcite ho trapi uz jen to cim je, ze je debil, tak proc ho deptat vic ?
myslíš, že jestli si uvědomuje čím je , o čemž silně pochybuje, že ho to nějak trápíííí, někteří lidi jsou holt pomalejší, tak se jim to musí opakovat třeba pětkrát než vůbec něco pochopěj, třeba to , že jsou úúúúplně debilní
Originál zaslal RuDoSh [B]ja nevim, ale me to auto pripada jako cilena parodie.....vsechno je na nem az moc prehnane......kapota......ty limce......vsechno.....
Já zase myslim že tuner to myslí s tuningem smrtelně vážně. A má pocit, že má něco co jinej nemá. No má tedy pravdu... ale ty blantíky jsem nerozdejchal stejně tak jako ty "externí budíky".