Kdyz ja ze zadkem nemuzu jit vic jak o 20, ale muselo by to byt uplne tvrdy, takze tam mam jasnejch tech -15. Ale par lidi mi reklo, ze s -50 se uz skoro neda jezdit. (moc nizky)
Originál zaslal lubosh [B]jak mas vysoko vanu od silnice??
Docela dobrá otázka!!!
Mně se totiž jednou podařilo prorazit prorazit vanu - zcela seriový (nesnižovaný) podvozek!!! Přes jeden "skákavější most" jsem jel asi trošičku rychleji a . . .
jsem v nedeli na D1 nekde mezi Jihlavou a Brnem trefil zuppa hrbol asi v 200, kdyz jsem se nechal rozvasnit jednou N. Primerou 2.0GTi... /"akcelerace" v tech 150km/h +- stejne, na Vmax mozna ztracel/... kazdopadne jeba slusna, ale kola to asi daly v poho...
Ku*va, mate nekdo nejakej nazor na snizeni predku u E36??? (vyjimaje larsona, ten uz sdelil svuj nazor) Ja ze bych potreboval docela nutne poridit pruziny (Inter Alloy) a nemam paru o tom jak se da jezdit se snizenim -50/-15. Jestli to ma nekdo snizeny na predku -50 na ctyrhrnku, tak mi prosim zmerte vysku mezi silnici a OLEJOVOU VANOU (pro Hanze upresneno). Zatim Diq :ucta:
hehe.... k cemu je dobry to brutalne snizit a rozhodit si komplet geometrii a jizdni komfort, o parkovani nemluve? tech -35 je akorat, takle/-50 -15/ to bude vypadat jak podsekla bawa
chlapi nedřu nikde, jinak vanu mám v pátým patře ale jak vysoko od gumohltu to je fakt nevím, retardéry úplně na pohodu problém by mohl nastat jestli máš na autě seriový kola to by jsi musel jezdit pomalinku :walk:
jedna asi trosku blba otazka, ale nechapu proc se snizuje predek vic nez zadek??:)
Jo,ja bych chtel tak -25/-25, max. -30/-30. Jake pruziny doporucite na e39 525tds?