Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dovoz auta a evropska unie
Originál zaslal PET
[B]no to me prave zajima, co ti na tom vstupu vadi...
tak se klidne rozepis
no vzhledem k tomu ze mam hovno co na praci tak se klidne rozepisu:
1.) dneska mi staci mesicne vydelat $500 - coz mne stoji minimum usili + to co mi da muj chlebodarce a mam spokojenej mesic, v rezii EU budu muset makat vic...
2.) nelibi se mi ten socialni experiment kde budu ze svych dani zivit lemply a odborare po evrope.
3.) chtej mi sebrat moje hracky
tolik ve strucnosti, pozitiva nevidim zadny.
Originál zaslal Bombarder
[B]Sting ray je na tip cars. Meli to vystavene u nas v ove. Tusim 650koni, ale ze by ten modrak nahore mel 400 to bych se fakt moc divil. (snad nejaky vytun)
co by nemel, to bude v zakladu nakej 425cci bigblock co ma nakejch 365kobyl plusminus, a ve sport verzi s dvouma ctyrkomorovejma karbecama mivaj pres tech 400kobyl bezne, ja zrovna neznam modelovou radu caddilacu pro kazdej rok

1.) chapej abych si udelal mesicne $500 mi staci udelat deset obchodu a na kazdym mizernych $50 zisku, coz jsou bezrizikovy tutovky vicemene. za ty dostanu tady 15 tacu +/- za coz se zit sice neda ale kdyz k tomu prictu tech 30-40 co mi da muj chlebodarce tak mi je celkem fajn. Realita je takova ze zivotni uroven s EU se bude srovnavat a za tech $500 budu mit porad min a min muziky
2.) to je sice hezky jenze mne jako obcana se to nedotkne, nakopak zvysovani spotrebni danne tak aby se dostala aspon na minimalni povinnou uroven eu ano a to kazdej den v trafice a u pumpy, preliti veci z 5% dph do vyssi sazby taktez
3.)strelny zbrane
2.) to je sice hezky jenze mne jako obcana se to nedotkne, nakopak zvysovani spotrebni danne tak aby se dostala aspon na minimalni povinnou uroven eu ano a to kazdej den v trafice a u pumpy, preliti veci z 5% dph do vyssi sazby taktez
3.)strelny zbrane