Poradite jakou barvu dat na coupe? Je tam ted cerna metla, vnitrek cerna kuze, budou k tomu stribrny motorsporty...
S ohledem na dalsi prodej! Napada me ta Mauricius blau nebo nejaka sv. modra metla do ocelova... Pripadne stribrna... ma nekdo horkej tip na cool barvu? Taky za rozumnej peniz, takze zapomenem na chameleon a pod kreace Dik vsem
Tenhle obr. už tu proběhl, ale jen pro srovnání.
Stříbrná nebo podobně světlá barva je taková elegantní a samozřejmě vypadá dobře. Ta tmavá je zase víc tuningovější a hezky se na ní zvírazní detajly (bílý blinkry, světla, chrom rámečky atd. a hlavně kola).
No máš o čem přemejšlet.
Mě osobně se víc líbí ta barva na tý pětce.
bpytlik: Stříkaly jsme e34 vínovou barvou a žádnej problém to nebyl. Byla to tušim barva audi AC3U jestli si to pamatuju ještě dobře a vypadala moc :super:. A motorovej prostor bych nechal černej, na tm. barvě to zas tak hrozně nevypadá.
Možná záleží kdo to :2bj:
No ja byl u lakose vcera a jak videl moji cervenou,tak strasne becel ze cervene spatne kryjou...Ze nedavno delal cervenou koktavku a enom na kapotu padlo pul litru barvy....
Ale i tak mi udelal docela cenu....Predni+zadni naraznik,oba prahy,jedny dvere,levy zadni blatnik (zhruba po uroven svetla),pravy predni blatnik,kapota,spigle a vsecky cerne listy kolem auta, bratru za 11k.....Akorat doufam ze to potom pujde rozlestit,at ten novy lak tak nerazi...
to pytlik: tak to je fakt :super: cena, akorat ta červená, co stříkal, nebyla asi žádná petelice.
Mě celolak na E34 vyšel 25.000,-. Stříkaly jsme to nějakou tm. modrou barvou SUBARU. A ta byla opravdu gut. Koupil jsem bawo ve zlatý barvě a to bylo :ble: .
Já tu tm modrou měl perle?. Když bylo pod mrakem, tak byla skoro do černa, ale když vylezlo :slunce: , tak všechny hrany na autě byly snad stříbrný a ta modrá, no nádhera.
zkus pouvazovat o brcalove zelene, co se dava na Allroady...ma ji soused, pak jsem ji videl jen v autoboxu. vzdycky kdyz ji vidis po delsi dobe, hrozne se mi rozbusi srdce. je uzasne vyrazna a pritom uplne uklidnuje. zkus to zchecknout..
rozbusi srdce, rikas? hmm... to bude holt srdecni zalezitost..... me se vzdycky rozbusi srdce, kdyz se kouknu pod kapotu a pak na vrakaci na jeden moc fajnej V8 s 6ti kvaltem...