Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Moje prvni bawo

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Padaj z 15. patra hlavou napred cikan, negr a vetkong....Kdo se zabije jako prvni?..... A neni to jedno?

Jakej je rozdil mezi prejetym cikanem a kockou? Pred cikanem neni brzdna draha....

Lezi zranenej bilej a cikan u bouracky, kdyz prijede sanitka... vsichni bezi k bilymu a cikan rve, proc nikdo nejde jemu na pomoc... Doktor ukaze na sanitu a pta se: jakou ma barvu? ...tak vidis, pockej na tu svoji.....

atd... atd... :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
Maverick

#22 Příspěvek od Maverick »

Originál zaslal Hanz
[B]Padaj z 15. patra hlavou napred cikan, negr a vetkong....Kdo se zabije jako prvni?..... A neni to jedno?

Jakej je rozdil mezi prejetym cikanem a kockou? Pred cikanem neni brzdna draha....

Lezi zranenej bilej a cikan u bouracky, kdyz prijede sanitka... vsichni bezi k bilymu a cikan rve, proc nikdo nejde jemu na pomoc... Doktor ukaze na sanitu a pta se: jakou ma barvu? ...tak vidis, pockej na tu svoji.....

atd... atd... :-)))
:lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Baxon »

:hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe:

:super:
Originál zaslal Hanz
[B]

:hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe:
Fujedas

#24 Příspěvek od Fujedas »

Originál zaslal RuDoSh
[B]A co na tom bylo lepsi? :) Jezdim tak at to vetsinou prerazuje kolem 3000 a porad jsem litr pod spotrebu co je v psane tom "manualu" ....koupils e34? Nejheci kombik od BMW ;) mam saloona, asi ve stejne vybave co budes mit (nemam akorat pocitac a el. sedacky) a za kombika bych menil hned....

Neřek sem lepší,jenom prostě nevim.Nerad bych za měsíc dělal skříň :-) . JJ e34. Kolik ti to baští? Tady to vypadá že budu v ty polovině lidí co jim to žere pod deset :-) Měl sem hruzu,jak tady lidi píšou že jezdí za 12 .Taky nemam comp ani sedačky ale zas mi to tolik neva
d.aemon

#25 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Fujedas
[B]Neřek sem lepší,jenom prostě nevim.Nerad bych za měsíc dělal skříň :-) . JJ e34. Kolik ti to baští? Tady to vypadá že budu v ty polovině lidí co jim to žere pod deset :-) Měl sem hruzu,jak tady lidi píšou že jezdí za 12 .Taky nemam comp ani sedačky ale zas mi to tolik neva

Nevím, jestli se dřív dělaly převodovky pro kamna a benzín zvláš?, ale řek bych, že ne, což je trochu škoda. Podle mých subjektivních pocitů a zkušeností jsou dělaný na benzín a tím pádem počítají s úplně jinou charakteristikou krou?áku, než je u kamen.
Jinými slovy jsem měl při klidné jízdě pocit, že by to mohlo řadit mnohem dřív, to je pravda.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od darmon »

delali, ledazebytam nekdo narval pocitac z benzinu.
Fujedas

#27 Příspěvek od Fujedas »

Originál zaslal d.aemon
[B]Nevím, jestli se dřív dělaly převodovky pro kamna a benzín zvláš?, ale řek bych, že ne, což je trochu škoda. Podle mých subjektivních pocitů a zkušeností jsou dělaný na benzín a tím pádem počítají s úplně jinou charakteristikou krou?áku, než je u kamen.
Jinými slovy jsem měl při klidné jízdě pocit, že by to mohlo řadit mnohem dřív, to je pravda.

JJ,to je presne ono,proste mam pocit ze by to tam mohlo padnout driv. Jestli to je normalni ,tak pohoda.Me to nevadi ,jenom jestli neni nejaka chybicka.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od darmon »

ja teda nevim, nepovazuju se za nakyho almarovyho guru, jen sem jich par opravil, a kdyz nevim tak se na to moc nesnazim prijit ale necham to lidem co vi, ale jestli se vyrobce rozhod ze tam budou kvalty padat tak pozde tak to je smutny kino, moc se mi tomu nechce verit zvlast kdyz mi e32jka radi dole, nevim jaka almara je v tvy e34, nevim jaky almary obecne se do naftaku davali, ale to kdy to bude radit se ridi bud elektronicky, nebo lankem od skrtici klapky/plynovyho pedalu a nebo podtlakama a to je vetsinou ten problem proc to radi pozde....
Ocasek

#29 Příspěvek od Ocasek »

rasisti !!!!!!!! :mhihi:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Baxon »

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
TT
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od TT »

To Fujedas: vítej do rodiny
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RuDoSh »

to Fujedas - no pri poslednim dotankovani jsem mel spotrebu 11l.....jinak asi 10,5l.......ale asi to bude sylem jizdy......
Martinéz

#33 Příspěvek od Martinéz »

Taky vitam ropomana..jediny co mi na tom voziku nesedi automat, ale to je dany prioritama. ja skutecne jezdil pres deset, ale tedka po nacipovani se v klidu pri slusny jizde dostanu na 5. bylo to proste dany tim, ze tomu chybi eSko..ted uz se to zdaleka nemusi tak tocit.
Fujedas

#34 Příspěvek od Fujedas »

Originál zaslal Martinéz
[B]Taky vitam ropomana..jediny co mi na tom voziku nesedi automat, ale to je dany prioritama. ja skutecne jezdil pres deset, ale tedka po nacipovani se v klidu pri slusny jizde dostanu na 5. bylo to proste dany tim, ze tomu chybi eSko..ted uz se to zdaleka nemusi tak tocit.

To se ti po precipovani takhle brutalne snizila spotreba? To je normalní? Taky chci nejakej konik navic ale mel sem strach ze spotreby.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Baxon »

Je fakt, že by se měla po čipu spotřeba snížit (se stejnym stylem jízdy), ale na 5l :dunno:. To jezdím s Octávkou 1.9 tdi.
Když jsem měl kombajna TDS, chlastal tak 8,5 - 9,5, nutno podotknout, manuál. U automatu to je o něco víc, zhruba litr +-. :)
d.aemon

#36 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal darmon
[B]... ale to kdy to bude radit se ridi bud elektronicky, nebo lankem od skrtici klapky/plynovyho pedalu a nebo podtlakama a to je vetsinou ten problem proc to radi pozde....

:eek: Já myslím, že výhradně elektronicky. Teda pokud nepočítám stařičký almary z počátků své existence :D Musí mít někde mapu krou?áku a podle ní řadit. Jedině, že by to bylo nějak vyresetovaný a nebo tam byly data pro benzínovej motor...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od darmon »

ja si myslim, pac verim ze bawor to ma elektricky (btw ty podtlaky se pouzivaj porad, je to jednoduchy efektivni, snadny na udrzbu zarizeni) jestli to nebezi v nakym default modu, protoze ja kdyz lehtam e32ku tak mi tam padaj kvalty kolem patnacti stovek (mimo zamku prevodniku pochopitelne)
Martinéz

#38 Příspěvek od Martinéz »

5l to zere samozrejme pri plynuly jizde, jinak kdyz je snaha setrit, tak po praze tak 7l. no a kdyz se to honi na hranici moznosti, tak je to s chipem jeste horsi, to tu spotrebu ani nechci vedet. ale doporucuju..
d.aemon

#39 Příspěvek od d.aemon »

Dy? to ani jinak nejde, žejo... Závodit za 10 litrů se prostě nedá.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od patras Čestný člen »

To Fujedas: :bigok: WELCOME :bigok:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Odpovědět