LOL ... ocasku ty perlis :)
>> pochopitelne je nejlepsi mit EXTERNE delany web s ADMINISTRACNIM backendem
v kterym stoleti zijes, ze si myslis ze se hrabe primo do kodu???
Firma si v 98% objedna profi web, a pak posadi sekretarku k pocitaci k par formularum a cudlikum odeslat aby tam aktualizovala, nez aby to nekdo delal uvnitr firmy v kodu :) ... no ale to jsme uplne jinde
bombarder ma pravdu s webem, ale nesmyslne se porad do vsech a do vseho navazi... >> kdyz bys do toho nesel, tak alespon nekritizuj ty co do toho jdou a sli ne?
Kritizoval jsem web. Vice nez kritiku bych to videl jako radu. Uprimne je mi jedno jestli tu bude casak navic nebo ne. Radeji bych uvital nejaky download pro platice.
Originál zaslal Bombarder [B]Kritizoval jsem web. Vice nez kritiku bych to videl jako radu. Uprimne je mi jedno jestli tu bude casak navic nebo ne. Radeji bych uvital nejaky download pro platice.
Nevím, mám jen obavy z toho, že jak ten časák má 100 stran tak jestli pak nebude problém to za ten měsíc zaplnit.Ono kort v zímních měsících.Ted ze začátku to bude asi v pohodě, bude z čeho čerpat, ale pak si myslím že to nebude zase tak jednoduchý něco do těch 100 stran narvat.Ale co čas ukáže.Jinak přeju hodně štěstí a hodně čtenářů.Každopádně si časák taky koupím a jestli bude stát za to tak i předplatím.Tak se chlapi snažte.:gobeer:
Originál zaslal Bombarder [B]Ted jsem se dukladneji podival jeste jednou na novy web a pripada mi, ze jsem prvne malo chvalil. Tak jeste jednou: Hosi, je to fakt dobre..