Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kola v serii u 330d a vhodne palivo

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukke

#1 Příspěvek od Lukke »

Ahojte lidi,
tak me ted neco napadlo. Vite vubec nekdo jaky jsou kola v serii u novy 330d? U 318d a 320d jsou normalni 15 s puklicema, to vim, ale u 330d jsou tam lity kola 17 a neeeevim jaký. Tak to bude teda prekvapeni. :eek:
Jestli nekdo vystrachate fotecku tak sem s ni. :bigok:

Jo a taky prosim doporucte, jakou naftou byste myho mazla krmili. Jestli jezdit k Shell na super diesel nebo kupovat normoš a pridavat aditivum? :drive:
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od lubosh »

tak to fakt nevim :D
Ocasek

#3 Příspěvek od Ocasek »

"tak to fakt nevim" spadas skoro do moji kategorie prispevku
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od lubosh »

nejak jsi zaspal :D :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

heh
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Georgis »

Kola nevím jaké dávají, ale telefon autorizovanému prodejci by to vyřešil ne?
A s tou naftou?: Já jsem zkusil super diesel na Shellce a myslím si, že je to jen reklamní trik. Kupuj naftu na ověřených pumpách a přidávej aditivum a jsi v pohodě. Já to taky tak dělám i když zrovna nemám new motor. Výborné aditivum je od Bishops´ Original. Dvou decová lahvička za cca 100,- Kč vydrží na 400 litrů.
d.aemon

#7 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Georgis
[B]...Výborné aditivum je od Bishops´ Original. Dvou decová lahvička za cca 100,- Kč vydrží na 400 litrů.

A hele, první zmínka o téhle firmě. Na netu jsem o ní se spoustou lidí dost živě diskutoval. Výrobky by to měly být špičkové, ale jejich styl prodeje a prezentace o tom moc nesvědčí. Máš víc zkušeností s jejich výrobky? Nebo nějaké reference? Sami se ohánějí spoustou protokolů ze zkušeben, ale neznám nikoho, kdo by mi důvěryhodně potvrdil, že jejich zboží opravdu funguje.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

vyborna "zazracna vodicka" je taky MiliTec, stoji cca 650,- 250ml /do olej naplne do motoru/ a opravdu funguje.... je to na bazi nejakyho oleje s ultimatnima trecima charakteristikama.... vytecny do motoru, diferaku nebo treba na mazani zbrani....
“Ability is what you're capable of doing.”
d.aemon

#9 Příspěvek od d.aemon »

Mno já bych do toho šrotu, co jsem v něm teď nucenej jezdit potřeboval nalít něco do převodovky, už hůř řadí. A taky po 6ti letech provozu trochu ošetřit motor nějakou přísadou do oleje. I když to nemá moc nalítáno.

Hanzi, ty máš ten MiliTec v autě? Poznals' to? Já jsem totiž v tomhle opravdu skeptik, ale s trochou rozumu, takže pokud uvidím, že to opravdu funguje, rád změním názor.
:bigok:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jsem taky skeptik ohledne cehokoliv "generalka za provozu" nicmene je to poznat /kdyz jsem to dal na turbo benzina, klesla teplota oleje na okruhu o cca 20 stupnu, takze uz nebyla na hranici varu oleje :-) /...na aute to mam.... zkousel jsem to i treba na totalne odrasenejch loziskach v koleckovych bruslich a ten "rozdil je neuveritelnej a trva bajecne dlouho" ...... ne, myslim to vazne... konkretne jeden znamej mel problem s diferakem, nalil a po cca 70km se vratil vytlemenej jak howado :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
Lukke

#11 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal Georgis
[B]Kola nevím jaké dávají, ale telefon autorizovanému prodejci by to vyřešil ne?
A s tou naftou?: Já jsem zkusil super diesel na Shellce a myslím si, že je to jen reklamní trik. Kupuj naftu na ověřených pumpách a přidávej aditivum a jsi v pohodě. Já to taky tak dělám i když zrovna nemám new motor. Výborné aditivum je od Bishops´ Original. Dvou decová lahvička za cca 100,- Kč vydrží na 400 litrů.

No jasně, ale fotku mi on na dálku asi nepošle. :-) Mno necham se překvapit.
Taky jsem si myslel, že je to reklamní trik, ale neměl jsem to nijak vyzkoušený. Jo a kde se třeba to aditivum jak píšeš prodává?
Jo a taky nevim, jestli do novýho auta lejt ty zázračný sračky jako PS23 a podobný, nemam s nima žádný zkušenosti, ale nevim aby to novýmu motoru ještě neublížilo. A jestli se na to radši nevy... :-) To víš, s Favoritem jsem takovýhle problémy neměl, abych se zajímal o nějaký aditivum. To bude ale skok.
:D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RuDoSh »

to lukke : tak az toho bawora dovezes tak dej do oleje PS23, po par kilometrech vypust olej a pak nam rekni kolik jsi najezdil.......ja na takove testy nejsem.... :)
Lukke

#13 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal RuDoSh
[B]to lukke : tak az toho bawora dovezes tak dej do oleje PS23, po par kilometrech vypust olej a pak nam rekni kolik jsi najezdil.......ja na takove testy nejsem.... :)

Dobrej napad. :fuckoff: Pak reknu jestli v ty televizi nekecali. :bigok:
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Georgis »

Originál zaslal d.aemon
[B]A hele, první zmínka o téhle firmě. Na netu jsem o ní se spoustou lidí dost živě diskutoval. Výrobky by to měly být špičkové, ale jejich styl prodeje a prezentace o tom moc nesvědčí. Máš víc zkušeností s jejich výrobky? Nebo nějaké reference? Sami se ohánějí spoustou protokolů ze zkušeben, ale neznám nikoho, kdo by mi důvěryhodně potvrdil, že jejich zboží opravdu funguje.

Dobré reference mám od známého diagnostika, (jistý pan Vávra) který má zkušenosti i ve vývoji a v motorsportu. Diagnostikuje a specializuje se na benzíňáky ale i s mojim dieselem mi pomohl a hlavně je levný a dobrý. Je zajímavé, že tento pán nepotřebuje a nechce reklamu. Vážně byl docela problém ho najít. Má dostatečnou klientelu. Ten mi doporučil Bishops´Original. Jinak je to asi new firma, takže se nebude ohánět výsledky za posledních 5 let....... ale je to nová technologie (vše na bázi ropných látek) žádná složitá chemie, teflony a pod. tak proč to nezkusit že? :gobeer:
Jinak používám aditivum do nafty a koupil jsem si i přísadu do oleje pro diesely.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od stealth »

marwal
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od marwal »

ty testy jsou zajimavy,podle toho bych ten aral super diesel nedal ani do kamen..:-)
Odpovědět